Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam do Was prośbę. Chciałem wstawić link do allegro z koszulką, którą chce sprzedać na forum "sprzedam", ale jest ograniczenie od 100 napisanych postów, których jeszcze nie mam :icon_confused:

Czy byłby ktoś tak dobry i wstawił go ze swojego konta. (jeśli ma >100 postów :thumbsup: ). Jedynie link i coś w stylu, że "wszelkie pytania w tym poście lub PW do użytkownika: kuLungeLe"

Wiem, że to mocno nietypowa prośba, ale będę bardzo wdzięczny za pomoc :woot:

Link: http://allegro.pl/profesionalna-koszulka-giant-team-2012-nowa-gwar-i2243706460.html

A może ktoś z Was chciałby kupić ? :icon_cool:

Gość Krzysiek

Witam wszystkich

Ja również jestem z Wrocławia ( aktualnie osiedle GAJ ).

Dysponuje rowerkiem crossowym i w tym sezonie .

W tym roku dwa większe wypady poza Wrocław a tak to staram się dojeżdzać rowerem do pracy.

Jażda głownie boicznymi szosami lub w miarę równymi drogami leśnymi.

Jeśli byliby jacyś chętni na niedzielne ( do czerwca tylko niedzielne niestety :/ ) wyprawy rowerkiem po Wrocławiu i okolicach zapraszam do kontaktu.

GG: 4284563 ( dość rzadko bywam niestety )

Telefon: 887160817 lub mail k.dabrowski87@gmail.com ( pisać i dzwonić śmiało :) )

Pozdrawiam forumowiczów

Krzysiek

Jeśli byliby jacyś chętni na niedzielne ( do czerwca tylko niedzielne niestety :/ ) wyprawy rowerkiem po Wrocławiu i okolicach zapraszam do kontaktu.

Hej,

chetnie wybiore sie w jakąś niedziele, dawaj znac.

Pozdrawiam

Witam wszystkich

Ja również jestem z Wrocławia ( aktualnie osiedle GAJ ).

Dysponuje rowerkiem crossowym i w tym sezonie .

W tym roku dwa większe wypady poza Wrocław a tak to staram się dojeżdzać rowerem do pracy.

Jażda głownie boicznymi szosami lub w miarę równymi drogami leśnymi.

GG: 4284563 ( dość rzadko bywam niestety )

Telefon: 887160817 lub mail k.dabrowski87@gmail.com ( pisać i dzwonić śmiało :) )

Pozdrawiam forumowiczów

Krzysiek

Podrzucaj może informację z godziną+miejscem wyjazdu tutaj z dzień wcześniej jak będziesz planował wyjazd - chętnie bym się podłączył czasem (późne popołudnia w tygodniu + weekendy, im cieplej tym częściej), ale niestety strasznie nieregularnie (jak czas i tryb życia/pracy pozwalają:) )

PS jaki mniej więcej dystans/czas/śr prędkość?

Jakieś śmiganie w sobotę/niedzielę?

Dla mnie będzie to pierwszy rowerowy wypad w tym roku... Jeszcze dobrze owera nie poskładałem po interwencji serwisu... Aż żałuję, że oddałem... Jeszcze tylko tylny damper pocztą dojdzie (mam nadzieję, że do piątku zdąży), więc mogę bezkondycyjnie gdzieś śmignąć...

Rozważam też opcję górską (Wielka Sowa i okolice)...

Jakieś śmiganie w sobotę/niedzielę?

Dla mnie będzie to pierwszy rowerowy wypad w tym roku... Jeszcze dobrze owera nie poskładałem po interwencji serwisu... Aż żałuję, że oddałem... Jeszcze tylko tylny damper pocztą dojdzie (mam nadzieję, że do piątku zdąży), więc mogę bezkondycyjnie gdzieś śmignąć...

Rozważam też opcję górską (Wielka Sowa i okolice)...

Chętnie bym pojechał w Góry Sowie - też jakąś nie ostrą trasę. Jeszczę na 100% nie wiem ale wstępnie byłybym chętny na wyjazd. W grę wchodzi tylko niedziela. Jutro wieczorem dam odpowiedź czy na pewno dam radę.

Ja byłem w sobótce na ślęży normalnie da rady wjechać na samą góre. Kamienie są , ale to w niczym nie przeszkadza , trzeba tylko zastosować odpowiednie ciśnienie w oponkach i jedziesz.

Witam, na ślęże da się wjechać :). Wszystkie szlaki i ścieżki przejezdne bez żadnego problemu :). pozdro

Trasa z mojego miejsca zamieszkania (Kościuszki) liczy okolo 60km +/- 10km (w zależności jak bardzo pobłądze :)). Moje tempo jest jakotakie (tą trasę przejeżdzam w około 3.5-4h)

Olo85 jak jesteś chętny posowałałoby Ci start o 9 może 10 (jutro ma być ciepło, więc żeby nie jechać w megga słońcu)? zbiórka pod Mostem Milenijnym (ul. Osobowicka)?

W niedzielę też chętnie się przejadę.

Trasa z mojego miejsca zamieszkania (Kościuszki) liczy okolo 60km +/- 10km (w zależności jak bardzo pobłądze :)). Moje tempo jest jakotakie (tą trasę przejeżdzam w około 3.5-4h)

Olo85 jak jesteś chętny posowałałoby Ci start o 9 może 10 (jutro ma być ciepło, więc żeby nie jechać w megga słońcu)? zbiórka pod Mostem Milenijnym (ul. Osobowicka)?

W niedzielę też chętnie się przejadę.

Uuu...jak dla mnie to za długa trasa:/ jeszcze w tym sezonie nie przejechałem ani jednego km. Jak juz ich trochę nabiję to bedzię się można wybrać na tą trasę, ale na dzień dzisiejszy niestety odpadam:/

Witam po przerwie :)

Dla tych, co tak jak ja, z roznych powodow nie sa w formie, propozycja na jutro: wieza widokowa w kotowicach. Od razu mowie zeby sie nie spodziewac fajerwerkow odnosnie tempa. Na miejscu mozna zdecydowac czy by sobie traski nie przedluzyc, bo jest jak.

Bede pod wieczor dopiero.

Start najlepiej za zoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...