kuLungeLe Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mógłby któryś z uczestników objazdu trasy podrzucić ślad GPS z wyprawy. Nie zdołałem się zorganizować na ten wypad. Ja też dołączam się do prośby, albo na forum, albo na mejla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Mam do Was prośbę. Chciałem wstawić link do allegro z koszulką, którą chce sprzedać na forum "sprzedam", ale jest ograniczenie od 100 napisanych postów, których jeszcze nie mam Czy byłby ktoś tak dobry i wstawił go ze swojego konta. (jeśli ma >100 postów ). Jedynie link i coś w stylu, że "wszelkie pytania w tym poście lub PW do użytkownika: kuLungeLe" Wiem, że to mocno nietypowa prośba, ale będę bardzo wdzięczny za pomoc Link: http://allegro.pl/profesionalna-koszulka-giant-team-2012-nowa-gwar-i2243706460.html A może ktoś z Was chciałby kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jedzie ktoś z was do Zdzieszowic na bikemaraton ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ja jade na 99% procent, w zeszlym roku bylem i trasa mi sie podobala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a jak jedziecie ? pociągiem czy samochodem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Calą ekipą z mojego teamu http://seksteam.pl/ busem co nas zawozi i odwozi z maratonów. Jak masz problem z transportem to spróbuj na forum bike maratonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Ja również jestem z Wrocławia ( aktualnie osiedle GAJ ). Dysponuje rowerkiem crossowym i w tym sezonie . W tym roku dwa większe wypady poza Wrocław a tak to staram się dojeżdzać rowerem do pracy. Jażda głownie boicznymi szosami lub w miarę równymi drogami leśnymi. Jeśli byliby jacyś chętni na niedzielne ( do czerwca tylko niedzielne niestety :/ ) wyprawy rowerkiem po Wrocławiu i okolicach zapraszam do kontaktu. GG: 4284563 ( dość rzadko bywam niestety ) Telefon: 887160817 lub mail k.dabrowski87@gmail.com ( pisać i dzwonić śmiało ) Pozdrawiam forumowiczów Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maffie Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jeśli byliby jacyś chętni na niedzielne ( do czerwca tylko niedzielne niestety :/ ) wyprawy rowerkiem po Wrocławiu i okolicach zapraszam do kontaktu. Hej, chetnie wybiore sie w jakąś niedziele, dawaj znac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thened Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Ja również jestem z Wrocławia ( aktualnie osiedle GAJ ). Dysponuje rowerkiem crossowym i w tym sezonie . W tym roku dwa większe wypady poza Wrocław a tak to staram się dojeżdzać rowerem do pracy. Jażda głownie boicznymi szosami lub w miarę równymi drogami leśnymi. Jeśli byliby jacyś chętni na niedzielne ( do czerwca tylko niedzielne niestety :/ ) wyprawy rowerkiem po Wrocławiu i okolicach zapraszam do kontaktu. GG: 4284563 ( dość rzadko bywam niestety ) Telefon: 887160817 lub mail k.dabrowski87@gmail.com ( pisać i dzwonić śmiało ) Pozdrawiam forumowiczów Krzysiek Podrzucaj może informację z godziną+miejscem wyjazdu tutaj z dzień wcześniej jak będziesz planował wyjazd - chętnie bym się podłączył czasem (późne popołudnia w tygodniu + weekendy, im cieplej tym częściej), ale niestety strasznie nieregularnie (jak czas i tryb życia/pracy pozwalają ) PS jaki mniej więcej dystans/czas/śr prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jakieś śmiganie w sobotę/niedzielę? Dla mnie będzie to pierwszy rowerowy wypad w tym roku... Jeszcze dobrze owera nie poskładałem po interwencji serwisu... Aż żałuję, że oddałem... Jeszcze tylko tylny damper pocztą dojdzie (mam nadzieję, że do piątku zdąży), więc mogę bezkondycyjnie gdzieś śmignąć... Rozważam też opcję górską (Wielka Sowa i okolice)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Był ktoś już w tym sezonie na Ślęży ? Jak z sekcjami kamiennymi to wygląda w tym roku ? Do przejechania, czy do przechodzenia ? Może jakiś wypadzik ktoś planuje na naszą najlbliższą górkę jakoś niedługo, co ? Chętnie dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszPu Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jakieś śmiganie w sobotę/niedzielę? Dla mnie będzie to pierwszy rowerowy wypad w tym roku... Jeszcze dobrze owera nie poskładałem po interwencji serwisu... Aż żałuję, że oddałem... Jeszcze tylko tylny damper pocztą dojdzie (mam nadzieję, że do piątku zdąży), więc mogę bezkondycyjnie gdzieś śmignąć... Rozważam też opcję górską (Wielka Sowa i okolice)... Chętnie bym pojechał w Góry Sowie - też jakąś nie ostrą trasę. Jeszczę na 100% nie wiem ale wstępnie byłybym chętny na wyjazd. W grę wchodzi tylko niedziela. Jutro wieczorem dam odpowiedź czy na pewno dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja byłem w sobótce na ślęży normalnie da rady wjechać na samą góre. Kamienie są , ale to w niczym nie przeszkadza , trzeba tylko zastosować odpowiednie ciśnienie w oponkach i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszPu Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To jak - jutro na Góry Sowie ktoś chętny? Ja jadę - póki co sam. W Górach Sowich jest samochodowy rajd Elmot więc odpada rower tam w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karem Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja byłem w sobótce na ślęży normalnie da rady wjechać na samą góre. Kamienie są , ale to w niczym nie przeszkadza , trzeba tylko zastosować odpowiednie ciśnienie w oponkach i jedziesz. Witam, na ślęże da się wjechać . Wszystkie szlaki i ścieżki przejezdne bez żadnego problemu . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Od sulistrowiczek najwygodniej wjechac rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ktoś chętny na sobotę? osobowice ->rędzin ->dolina widawy ->psie pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahstina Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ktoś chętny na sobotę? osobowice ->rędzin ->dolina widawy ->psie pole Ja chętnie, ale w niedzielę. W sobotę niestety jeszcze w pracy do 17... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo85 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ktoś chętny na sobotę? osobowice ->rędzin ->dolina widawy ->psie pole Ja moge w sobote jak i w niedziele:) Mozna wiedzieć ile liczy trasa i jakim tempem ma byc pokonywana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Trasa z mojego miejsca zamieszkania (Kościuszki) liczy okolo 60km +/- 10km (w zależności jak bardzo pobłądze ). Moje tempo jest jakotakie (tą trasę przejeżdzam w około 3.5-4h) Olo85 jak jesteś chętny posowałałoby Ci start o 9 może 10 (jutro ma być ciepło, więc żeby nie jechać w megga słońcu)? zbiórka pod Mostem Milenijnym (ul. Osobowicka)? W niedzielę też chętnie się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam I jak panowie startujecie jutro, bo chętnie się podłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja startuje na pewno jeżeli ktoś chce dołączyć to zapraszam. Zbiórka o 9:30 pod Mostem Milenijnym (ul. Osobowicka) Czarny kask, niebiesko-czarne spodenki to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo85 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Trasa z mojego miejsca zamieszkania (Kościuszki) liczy okolo 60km +/- 10km (w zależności jak bardzo pobłądze ). Moje tempo jest jakotakie (tą trasę przejeżdzam w około 3.5-4h) Olo85 jak jesteś chętny posowałałoby Ci start o 9 może 10 (jutro ma być ciepło, więc żeby nie jechać w megga słońcu)? zbiórka pod Mostem Milenijnym (ul. Osobowicka)? W niedzielę też chętnie się przejadę. Uuu...jak dla mnie to za długa trasa:/ jeszcze w tym sezonie nie przejechałem ani jednego km. Jak juz ich trochę nabiję to bedzię się można wybrać na tą trasę, ale na dzień dzisiejszy niestety odpadam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 edit: z Voivod przełożyliśmy godzinę na 10:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam po przerwie Dla tych, co tak jak ja, z roznych powodow nie sa w formie, propozycja na jutro: wieza widokowa w kotowicach. Od razu mowie zeby sie nie spodziewac fajerwerkow odnosnie tempa. Na miejscu mozna zdecydowac czy by sobie traski nie przedluzyc, bo jest jak. Bede pod wieczor dopiero. Start najlepiej za zoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.