pilon Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 pietro, ja prędzej w niedziellę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Planuje ktoś z Was jutro z rana gdzieś pojeździć w okolicy Wrocławia? Chętnie bym się podłączył. Ja jako że mogę przeznaczyć tylko jeden dzień w tygodniu ma rower jeżdżę regularnie w soboty. Nie interesują mnie wycieczki po wałach i inne włóczęgi po rynkach czy innych miejskich terenach. Staram się omijać asfalty i jeździć tylko terenem, tylko wtedy jest ciekawie. Na razie północne tereny okolic Wro. Trzebnickie wzgórza, okolice Obornik Śląskich, Wilczyn, Kuraszków. Tam gdzie da się wycisnąć troszkę przewyższeń i adrenaliny na nizinach. Jak stopnieją lody to bliższe góry w które można dojechać w miarę szybko pociągiem i okolice Ślęży. Dystanse tak w przybliżeniu to 50-100km w zależności od pogody i mojego aktualnego samopoczucia Dzisiaj też gdzieś pojadę. Zaprzestałem tutaj zamieszczać swoich wyjazdów bo użytkownicy dolnośląskiego to raczej samotnicy i Ci co pedałują klawiaturą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 jeden post jak 10km :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, chciałabym dodać, iż jestem tutaj nowa i bardzo chętnie przyłączę się, jeśli tylko można, do wspólnych wyjazdów. Posiadam rower crossowy, więc nakłada to na mnie drobne ograniczenia Obecnie mieszkam w okolicach Różanki, ale wiadomo rowerem wszędzie blisko. I jeśli chodzi o krótsze wypady to bardzo chętnie jeżdżę również w tygodniu. Czekam w takim razie na informację co, gdzie, kiedy i czy można? Pozdrawiam Natalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To ja też się dopiszę Sezon się rozpoczyna, więc trzeba coś pokręcić. Jeśli będzie planować jakieś wycieczki - wrzucajcie info, w miarę możliwości (w weekendy), postaram się dołączyć. Wprawdzie formy trochę brak, ale postaram się nie zostawać jakoś specjalnie z tyłu PS: Mieszkam na Psiaku. Pozdrawiam, Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja śmigam codziennie, śródmieście. Jeśli ktoś coś pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja śmigam codziennie, śródmieście. Jeśli ktoś coś pisać Śmigającego codziennie troszkę się "boję" póki co Jestem w trakcie odbudowywania kondycji - ale ćwiczę ostro i pewnie niebawem się odezwę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 mnie obawiać się nie musisz, jeżdżę powoli i nie mam licznika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 mnie obawiać się nie musisz, jeżdżę powoli i nie mam licznika ! Ten ! trochę mnie jeszcze zmyla Ale w takim razie zamiast za 2 tygodnie, odezwę się w przyszłym I tak muszę czekać na kuriera z przesyłką rowerową, bo mój stary jednoślad przechodzi na emeryturę Pozdrawiam i do pojeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uroboros1981 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Obecnie mieszkam w okolicach Różanki, no to piękne okolice (sam mieszkam na obornickiej . na wały blisko a jak coś to po zmroku zawsze można wyskoczyć na króciutki rowerowy spacerek śladami obwodnicy śródmiejskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja jeżdze codziennie w czasie wolnym na terenie Wrocka ok 60 km najczesciej las osobowicki , Marszowice i inne terenowe drogi , bardzo fajnie się jeździ mimo niezbyt ciepłej pogody. A wy jeździcie po asfalcie czy w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 no to piękne okolice (sam mieszkam na obornickiej . na wały blisko a jak coś to po zmroku zawsze można wyskoczyć na króciutki rowerowy spacerek śladami obwodnicy śródmiejskiej. W przyszłym tygodniu w dzień, wieczorem, w nocy - niezależnie od pogody I do zobaczenia na wałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja jeżdżę wszędzie co do godziny mogę się niemal w pełni dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Alegra a ty wczoraj nie jechałaś ul osobowicką , bo widzialem jakąś fanatyczkę roweru na trekkingu ok godz 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Alegra a ty wczoraj nie jechałaś ul osobowicką , bo widzialem jakąś fanatyczkę roweru na trekkingu ok godz 13. Hmm jeździłam wczoraj w granicach 14, ale crossem, więc to niestety nie ja A odnośnie powyższego postu to w zależności od czasu wolnego, jeżdżę w okolicach lasu Osobowickiego i północy Wrocławia, a przy dyspozycji dłuższymi chwilami - wszędzie gdzie się da I raczej unikam asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sorry to był Cross bialy a nie trekking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbynianx Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 witam Tak sie zlozylo ze mam najblizszy poniedzialek wolny i z checia wykorzystam to na wypad rowerowy w gory. Myslalem o dystansie 30 do 40 km po szutrowych drogach ( te powinny byc juz przejezdne) w jakichs niskich gorach np rudawach janowickich. Oferuje przewoz osoby i roweru moim samochodem. Mam miejsce dla dwoch, oprocz mnie, osob. Ps. Jesli warunki pozwola to za checia zbocze z pozarowek na rzecz trudniejszych technicznie odcinkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alegra Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sorry to był Cross bialy a nie trekking. Wpadła w oko widzę, ale niestety to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Sorry to był Cross bialy a nie trekking. http://www.bikestats.pl/rowery/Trek-7100_12785_10977.html ten? A teraz chwalę się - w zeszły piątek znalazłem taki oto singielek, w lesie koło Brzeziny/Białkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Długie to to? Mokro w Lesie Mokrzańskim jest jeszcze? Tydzień temu się tam kręciłem trochę ,ale była zwózka ,więc pełno błota i traktorów ,a dżentelmenowi nie wypada się taplać w błocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 tajemniczyjogurt dokladnie ten aczkolwiek z boku go nie widzialem , wiem że jechala na nim kobieta:D , a propo lasu mokrzanskiego to tez bylem z tydzien temu błotnista przygoda . W lesie osobowickim jest w miare sucho nawet jak delikatnie popada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mokro, jak sama nazwa wskazuje . Nie ma co przesadzać, to nie jest ten gatunek błota, który zalepia wszystko. Długie to to jest na jakieś 300-400m, ale spokojnie można to łączyć z innymi ścieżkami występującymi w tym lesie. Więcej zdjęć http://picasaweb.google.com/109477426141688899517/20120309Rower?authkey=Gv1sRgCMX1_ZvOw-DNRQ#5717959329875801458 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommek7 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cześć wszystkim! Byłby ktoś chętny na jakąś wycieczkę w sobotę? Pogoda jest zbyt piękna by zmarnować taką okazję Odzywajcie się ludzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cześć wszystkim! Byłby ktoś chętny na jakąś wycieczkę w sobotę? Pogoda jest zbyt piękna by zmarnować taką okazję Odzywajcie się ludzie !!! Ja planuję pokręcić w weekend. Nie wiem tylko jak to wyjdzie czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommek7 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To słuchaj, o której planujesz wyjazd? Ja myślałem żeby wyruszyć gdzieś około 10-11, myślę że taka godzina będzie odpowiednia. Ktoś jeszcze chętny na jakąś wycieczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.