Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

To co, jutro po mieście, czy w góry na fotki? ;)

Wczoraj rower na przedsezonowy serwis oddałem... Wymiana korb, łańcucha, tylnej kasety, wszystkich linek, centrowanie kół, smarowanie sterów, suportu, mocowania tylnego wahacza i pewnie jeszcze kilka pierdółek... To chyba wystarczy za odpowiedź.... Tym razem niech inni skorzystają...

Auto posiadam, więc dla mnie dojazd problemem nie jest...

PS

Pilon, pochwal się jakimiś fotkami...

Aaaa, ja myślałem, że jak wcześniej odpowiadałeś, żeś chętny, to na jutro ;)

Fotek rowerowych jeszcze nie mam, tylko moda, a to w linku w stopce ;)

To ja po południu dam znać, czy góry + foto, czy Wrocław ;)

Jutro jade w Rudawy, na foto, na 100%, ale nie umiem powiedzieć o której, zależy od spraw rodzinnych, nie umiem się określić, więc wybaczcie proszę, chyba muszę "samolubnie" pojechać, bo nie wiem jak Was poinformować o godzinie...

Dzięki :) Pierwszy raz w życiu robiliśmy foty sportowe, żona fociła, ja poginałem, więc pierwsze koty za płoty, teraz powinno być tylko lepiej...

Co do fotki, to gęba, ramię, środek ramy są ostre, o to chodziło, acz widać to lepiej na focie 15 mpx, to fakt ;)

Myśmy wczoraj nie chcieli brać lamp i generatora, bo to miała być bardziej zabawa niż na serio, ale też można popróbować, tylko to już na spokojniej i z asystentem jakimś ;)

Wrócilim, cali i zdrowi, chociaż bark wyskoczył przy ładowaniu roweru na drogę powrotną hłe hłe :D:teehee:

Hihih zalewasz? :D ale co wskoczyl juz? napraw go bo....

wybiera się ktoś z Wrocławia na Fraszkę 2012 do Żelaznego Mostu koło Lubina?

Trza sie pokazac i troche pogubic w terenie :P

Hihih zalewasz? :D ale co wskoczyl juz? (...)

Nie zalewam, wskoczył, to już nawykowe zwichnięcie, więc jak opanujesz ból i napięcie mięśni, to sam wejdzie na miejsce przy opuszczonej ręce, alei tak jest mega obrzydliwe jak słyszysz kiedy kość przeciska sie przez flaki, bllleeee :( To już 11 raz w życiu, podciąganie więzadeł chyba coraz wyraźniej sie klaruje na horyzoncie :( Yyysszzz faken :(

Witam,

Szukam chętnych osób, które mogłyby ze mną pojeździć w okolicach Wrocławia. Nie znam tu ciekawych tras rowerowych.Od kilku m-cy mieszkam w samym centrum miasta, więc trochę kiepska lokalizacja jeśli chodzi o trasy rowerowe...

Niestety średnią mam orientację w terenie, więc same Wasze opisy i mapki zbytnio mi nie pomagają;)

Mam crossowy model Kellysa, więc miło byłoby, żeby Wasze propozycje uwzględniały jego ograniczenia;)

Będzie mi bardzo miło, jeżeli znajdzie się chętna osoba do wspólnej jazdy :) Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv, abyśmy mogli indywidualnie omówić szczegóły:)

Pozdrawiam Marta

Hej, witamy w naszym skromnym acz bardzo fajowym gronie... :icon_cool:

Jeśli chodzi o mieszkanie w centrum, to to jest idealna baza na wypady poza miasto, bo wszędzie blisko i jeśli noga podaje, to w kwadrans można przedostać się na ciekawe szlaki, takie gdzie to owce biegają itp. (głównie to kierunek że tak powiem "na Bajkał", ale jednak) :thumbsup:

Nie wiem czy preferujesz rekreację grupową czy też w parze (bo te ustalenia na PW mnie zbiły z tropu :sweat: ), ale zwykle grupowo umawiamy się oficjalnie w tymże wątku, raczej z pominięciem PW. Więc jeśli rozrywki w grupie Ci odpowiadają, to serdecznie zapraszamy do śledzenia wątku i dołączania do wspólnych wypadów, płeć piękna nieczęsto z nami jeździ, a szkoda, bo zawsze kultura większa, człowiek się z rana w weekend jednak ogoli no i mniej piwa schodzi na trasie ;)

Jeśli natomiast bardziej indywidualnie, parami i przez PW, to niestety nie pomogę, ponieważ żona nie puści mnie samotnie do lasu z kobietą płci przeciwnej, niestety... :ermm:

Panie Tomaszu, toż to cytat był z "Allo, Allo", z ust Herr Otto Flicka wyjęty ;)

Chociaż jak tak spojrzę na Marit Bjoergen, to bym z podyskutował :D

Kuba, czym tak żonie podpadłeś? Bo wychodzi na to, że moje Szczęście to skarb jakich mało :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...