MonoVan Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Jak coś to luzzz ja parcia na fotki aż takiego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 To co, jutro po mieście, czy w góry na fotki? Wczoraj rower na przedsezonowy serwis oddałem... Wymiana korb, łańcucha, tylnej kasety, wszystkich linek, centrowanie kół, smarowanie sterów, suportu, mocowania tylnego wahacza i pewnie jeszcze kilka pierdółek... To chyba wystarczy za odpowiedź.... Tym razem niech inni skorzystają... Auto posiadam, więc dla mnie dojazd problemem nie jest... PS Pilon, pochwal się jakimiś fotkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Aaaa, ja myślałem, że jak wcześniej odpowiadałeś, żeś chętny, to na jutro Fotek rowerowych jeszcze nie mam, tylko moda, a to w linku w stopce To ja po południu dam znać, czy góry + foto, czy Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Jutro jade w Rudawy, na foto, na 100%, ale nie umiem powiedzieć o której, zależy od spraw rodzinnych, nie umiem się określić, więc wybaczcie proszę, chyba muszę "samolubnie" pojechać, bo nie wiem jak Was poinformować o godzinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rozgrzeszam Cię... Pokaż fotki jak wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Za pół godziny wychodzę i jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 wybiera się ktoś z Wrocławia na Fraszkę 2012 do Żelaznego Mostu koło Lubina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Za pół godziny wychodzę i jadę Wrócilim, cali i zdrowi, chociaż bark wyskoczył przy ładowaniu roweru na drogę powrotną hłe hłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (...) Pokaż fotki jak wrócisz Tak próbnie, jedna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Z letka poruszone, można by lampę po lewej ustawić, zdalnie wyzwalając zatrzymujesz ruch. Chyba że to było zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zamierzone, nawet w szopie pogłębiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No to luz, fajnie wyszło. Muszę się kiedyś z Wami wybrać, miejscówka widać obiecująca pod kątem zdjęć. Można by spróbować panoramowania ze zdalnymi lampami (sprzęt mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dzięki Pierwszy raz w życiu robiliśmy foty sportowe, żona fociła, ja poginałem, więc pierwsze koty za płoty, teraz powinno być tylko lepiej... Co do fotki, to gęba, ramię, środek ramy są ostre, o to chodziło, acz widać to lepiej na focie 15 mpx, to fakt Myśmy wczoraj nie chcieli brać lamp i generatora, bo to miała być bardziej zabawa niż na serio, ale też można popróbować, tylko to już na spokojniej i z asystentem jakimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja swojego 40D sprzedałem wczoraj, aktualnie oczekuję na 7D ale do tej pory zawsze mogę pożyczyć D200. Lampy nie są systemowe ale i tak zawsze w manualu, więc nie ma to znaczenia. Dajcie znać następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Łoj,dziękuję bardzo Aparatów Ci u nas wprawdzie dostatek, 40D, 50D, 5D i lampy studyjne hehhe Damy znać, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wrócilim, cali i zdrowi, chociaż bark wyskoczył przy ładowaniu roweru na drogę powrotną hłe hłe Hihih zalewasz? ale co wskoczyl juz? napraw go bo.... wybiera się ktoś z Wrocławia na Fraszkę 2012 do Żelaznego Mostu koło Lubina? Trza sie pokazac i troche pogubic w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hihih zalewasz? ale co wskoczyl juz? (...) Nie zalewam, wskoczył, to już nawykowe zwichnięcie, więc jak opanujesz ból i napięcie mięśni, to sam wejdzie na miejsce przy opuszczonej ręce, alei tak jest mega obrzydliwe jak słyszysz kiedy kość przeciska sie przez flaki, bllleeee To już 11 raz w życiu, podciąganie więzadeł chyba coraz wyraźniej sie klaruje na horyzoncie Yyysszzz faken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inlovewithbike Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, Szukam chętnych osób, które mogłyby ze mną pojeździć w okolicach Wrocławia. Nie znam tu ciekawych tras rowerowych.Od kilku m-cy mieszkam w samym centrum miasta, więc trochę kiepska lokalizacja jeśli chodzi o trasy rowerowe... Niestety średnią mam orientację w terenie, więc same Wasze opisy i mapki zbytnio mi nie pomagają Mam crossowy model Kellysa, więc miło byłoby, żeby Wasze propozycje uwzględniały jego ograniczenia;) Będzie mi bardzo miło, jeżeli znajdzie się chętna osoba do wspólnej jazdy Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv, abyśmy mogli indywidualnie omówić szczegóły:) Pozdrawiam Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hej, witamy w naszym skromnym acz bardzo fajowym gronie... Jeśli chodzi o mieszkanie w centrum, to to jest idealna baza na wypady poza miasto, bo wszędzie blisko i jeśli noga podaje, to w kwadrans można przedostać się na ciekawe szlaki, takie gdzie to owce biegają itp. (głównie to kierunek że tak powiem "na Bajkał", ale jednak) Nie wiem czy preferujesz rekreację grupową czy też w parze (bo te ustalenia na PW mnie zbiły z tropu ), ale zwykle grupowo umawiamy się oficjalnie w tymże wątku, raczej z pominięciem PW. Więc jeśli rozrywki w grupie Ci odpowiadają, to serdecznie zapraszamy do śledzenia wątku i dołączania do wspólnych wypadów, płeć piękna nieczęsto z nami jeździ, a szkoda, bo zawsze kultura większa, człowiek się z rana w weekend jednak ogoli no i mniej piwa schodzi na trasie Jeśli natomiast bardziej indywidualnie, parami i przez PW, to niestety nie pomogę, ponieważ żona nie puści mnie samotnie do lasu z kobietą płci przeciwnej, niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (ciach) ...nie puści mnie samotnie do lasu z kobietą płci przeciwnej.. (Ciach) a sa kobiety o plci tozsamej? sorx za czepialstwo ale tlusty tekst ps. oczywiscie witamy Marte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a sa kobiety o plci tozsamej? (...) Panie Tomaszu, toż to cytat był z "Allo, Allo", z ust Herr Otto Flicka wyjęty Chociaż jak tak spojrzę na Marit Bjoergen, to bym z podyskutował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Panie Tomaszu, toż to cytat był z "Allo, Allo", z ust Herr Otto Flicka wyjęty Chociaż jak tak spojrzę na Marit Bjoergen, to bym z podyskutował Kuba, czym tak żonie podpadłeś? Bo wychodzi na to, że moje Szczęście to skarb jakich mało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jeszcze nie podpadłem i chodzi chyba właśnie o to, żeby nie podpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a to prawda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Planuje ktoś z Was jutro z rana gdzieś pojeździć w okolicy Wrocławia? Chętnie bym się podłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.