Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Kwestia wyboru. Trasy są tak zrobione, że w zasadzie gdzie się nie zatrzymasz, to na jedno wyjdzie, bo i tak robisz okrążenie.

Pod beczką jest (teoretycznie) parking strzeżony no i pod nosem owa beczkowa restauracja, zawsze jakaś kawka czy coś do zjedzenia można sobie kupić.

Przy Centrum Singletrack samochodu nie zostawiałem, więc ciężko mi powiedzieć, jak to tam wygląda, ale parking oczywiście tam jest.

Jest też możliwość zostawienia samochodu na parkingu w lesie, droga do niego jest ładnie oznaczona w Novym Mescie, chyba o nim wspominał evo07.

A tego dokładnie nie wiem, bo zazwyczaj na singla dojeżdżam rowerem, z racji, że mam blisko. Choć zdarzyło mi się dwa razy zostawiać samochód właśnie na tym parkingu w lesie i ani razu nie płaciłem. Może to kwestia tego, kiedy się tam pojedzie. Ja byłem w godzinach 14/15 no i w październiku, może stąd brak opłaty. Tam, z tego co pamiętam, stoi coś na kształt przyczepy kempingowej i raczej mało prawdopodobne, że w marcu (wtedy kolega planuje wyjazd) ktoś tam będzie siedział :)

Baaaardzo luźna propozycja, bo baaaardzo palcem na wodzie pisana jest pewność co do jej realizacji.

Na początek: sprawa potwierdzi się na 100% dziś około 23:00... Tak więc tylko daję znać, a 100% pewności z mojej strony będzie przed północą - niestety, takim mam zapiernicz że wolna sobota ustali się wolną dopiero o tej godzinie...

Do rzeczy:

Jeśli ktoś by chciał mieć w miarę pro foty rowerowe, tzn siebie na rowerze, w terenie, w klimacie North Shore enduro, (tyle, że bez mostków, dropów, deseczek i wooden-tracków), to jest proszony o zgłoszenie się tutaj :D

Na 75% jadę jutro z żoną w Rudawy Janowickie, do Wieściszowic na zdjęcia. Tamte okolice szczęśliwie mają klimat pi razy dzrzwi North Shore, więc coś fajnego powinno wyjść. Foci moja żona i ja. Focony będę ja no i może ktoś z Was :D

Wymagania:

- rower, niestety jedyny sens ma tu full :D

- ciuchy endurowe, nie lycra, jakieś luźne szorty, kurteczka membranowa, plecaczek, jaskrawe kolory, kask

- cierpliwość (więcej zdjęć i powtórek niż jeżdżenia)

- siły na wyjazd około 7:00 rano, z Wrocławia

- powrót pewnie około 17:00...

- nastawienie na zdjęcia adventure (sylwetka na rowerze gdzieś w terenie, raczej mało radosnych portretów itp ;) )

Model dostanie oczywiście za free zdjęcia na których będzie, w pelnej rozdziałce itp :)

Jeśli chętny dorzuci się do paliwka, to nie będę płakał ;) ...

Zdjęcia do sportowego portfolio, które chce zacząć budować, ale głównie foty dla zabawy :) Wolałbym po prostu aby było dwóch rajderoof ;)

Wszystko ustali się około 23:00...

Planowany klimat zdjęć: coś w ten deseń >>KLIK<<

Hejo, ja jade na kolację, nie wiem ile nam zejdzie, ale jak nic do pierwszej w nocy, więc na logikę zakładam, że skoro nikt się nie zgłosił dotąd, to już raczej się nie zgłosi i jednak jedziemy, ale sami. Jakby kogoś olśniło, to niech wali na PW numer komoorki i niechaj będzie gotowy na 7:15 w okolicach ogrodu botanicznego, i niechaj na miliard procent potwierdzi tę gotowość na 7:15 w tym miejscu :D

Ja sie tu jeszcze rano przed 6:00 zalogooje, do szalonego ochotnika zadzwonię :D

Zglosilbym sie gdyby nie nastepujace okolicznosci:

-nie mam fulla tylko ht,

-raczej lycra niz luzne ciuszki, a juz zdecydowanie nie jaskrawe kolory ;),

-cierpliwosci to moze i by sie znalazla,

-sily na wyjazd i powrot - to akurat bez problemu.

Najwiekszym problemem jest to, ze rower mam w czesciach i dopoki nie nabierze bardziej rowerowego ksztaltu to nici z wyjazdow. Natomiast kiedy/jesli zakupie swoj mega-czad-hiper-obledny stroj na rower w ktorym bede zwracal wieksza uwage niz wystawa blyskotek od Swarovskiego na konwencie srok to sluze pomoca jako, pozal sie boze, model i ogolny balast na trase :)

Udanej sesji zycze.

Spoko Michał, będę robił i sesje obcisłe, i luźne, i sztywne, i tylcem amortyzowane :) Na wszystko będzie czas, w tym roku chce raz w miesiącu coś rowerowego porobić, do końca "sezonu" z 8 sesji się uzbiera :)

A myśmy wstali o 5:30, ale wróciliśmy spać - Ewa chyba sie zagrypiła... :( Więc albo jutro wyjazd, jeśli uda się to rozpędzić domowym sposobem, albo za tydzień...

Hello!

Zgłaszam się:)

Jeśli jest ktoś chętny na jakieś szosowanie po Wrocławiu jak i poza nim to jestem do dyspozycji:)

Rower już praktycznie przygotowany do sezonu, także jak coś to proszę o PW bądź info w temacie.

Pozdrawiam.

Myślę, że to nie są aktualne dane. Jest niemal pewne, że te ścieżki zasypane są nadal śniegiem, są dość wysoko, a śniegu w tych okolicach jest jeszcze naprawdę sporo.

Od wczoraj do niedzieli w Izerach trwa Bieg Piastów... To bieg na nartach... Przypominam, że tam jest jeszez 2m śniegu... Pokrywa śniegowa w tych rejonach potrafi utrzymać sie do maja...

Jeśli ktoś by chciał mieć w miarę pro foty rowerowe, tzn siebie na rowerze, w terenie,

Jestem chętny... Niestety przegapiłem termin... Może być na kolorowo, luźno, obciśle, błotnie, sucho... Jakkolwiek... Moge być ogolony, albo zarośnięty... Jednym słowem - jestem dośc elastyczny i chetny...

Od wczoraj do niedzieli w Izerach trwa Bieg Piastów... To bieg na nartach... Przypominam, że tam jest jeszez 2m śniegu... Pokrywa śniegowa w tych rejonach potrafi utrzymać sie do maja...

No to mnie nie pocieszyłeś bo mam wielką chęć wybrać się na Single track

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...