GhOsTwrc Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja dziś polatałem po wałach odry ze 40 km , błotka nie zabrakło . Jak na dzisiejszą pogode to ruch duży na mieście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja dziś polatałem po wałach odry ze 40 km , błotka nie zabrakło . Jak na dzisiejszą pogode to ruch duży na mieście;) a my zn Shoppers i Pilon zawitaliśmy chyba do Czernicy. Wszystkie największe kałuże były moje - to był test dla szimanochuff sh-mw81 pogoniłem sobie również jakiś małolatów na sqterze. Ogólnie wypad w dechę -błotnie, mokro i w ogóle dzięki purowicze za turystyczną przebieżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubawro Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Widzę, że weekend u każdego udany Ja co prawda tylko 50km zrobiłem wałami nad Odrą, ale i tak rower czyściłem prawie 2godziny xD Fajna pogoda jest i myślę, że jeśli tak będzie do przyszłego tygodnia to w sobote albo niedziele jakaś traska na Trzebnicę - Oborniki będzie fajna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 a my zn Shoppers i Pilon zawitaliśmy chyba do Czernicy. Wszystkie największe kałuże były moje - to był test dla szimanochuff sh-mw81 pogoniłem sobie również jakiś małolatów na sqterze. Ogólnie wypad w dechę -błotnie, mokro i w ogóle dzięki purowicze za turystyczną przebieżkę I jak dziękuję Znów po miesięcznej przerwie jechałem i kolana troszkę bolą No ale sukces w tym, że pojechałem i nie jestem chory Wracałem wałami za ZOO, od naszego przejazdu na początku, kałuże podeschły i zobiło się żółte piaszczysce błocko... cały rower żółty, nogi całe żółte, a piasek dostał mi sie nawet przez kołnierz na plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac". Over and out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac". Over and out. w sobotę pisałeś że nie wiesz jaki masz plan a wypad ustawił Szoppers - do niego proszę o pretensję - bo z nim będziesz na zlocie tankował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac". Over and out. SobekMTB brzydko brzmi Ja się dowiedziałem o wypadzie w niedzielę po 9:00... Także trudno mi by nawet było ogarnąć kto/co/jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac". Over and out. Ozesz Ty Orzeszku! nie powiem nic w takim razie o niedzielnej "ustawce ok 18.30 kolo rynku" o ktorej tez nic nie wiedzialem wiec nie zalewaj Kicia tylko daj numer gadu lub login na fejsie na priv i bedziesz wiedzial wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ozesz Ty Orzeszku! nie powiem nic w takim razie o niedzielnej "ustawce ok 18.30 kolo rynku" o ktorej tez nic nie wiedzialem wiec nie zalewaj Kicia tylko daj numer gadu lub login na fejsie na priv i bedziesz wiedzial wiecej Ale to mieliśmy enduro wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ale to mieliśmy enduro wyprawę enduro po rynq?? ja Cie kiedyś mogę po osobowickim tak przeczołgać w moim rozumieniu enduro, że Ci się ryneczkowe enduro odwidzi - nie po ścieżkach tylko w dzikie gałęziory, krzaczory a najlepiej jak będzie błocko co by Twojego IBISa przyozdobić, bo nie wygląda nawet jak rower do XC bez błota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To ja się zapisuję, jeszcze mam warstwę błota z wczorajszego treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To ja się zapisuję, jeszcze mam warstwę błota z wczorajszego treningu nie omieszkam się przypomnieć natomiast nie wiem czy w ten weekend wypali - napisze coś wcześniej np w pt wieczorkiem ps: a łomot na tzw chaozzowej pętli czyli wilczyn by Cię nie przeraził?? bo ostatnio ap takiego wypadu zero zapytań bylo z tam jest naprawdę potencjał zwłaszcza jak piaski namoknięte, to nie Twoja wiśniowa góreczka (bez urazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zrób kilkanaście podjazdów pod rząd to inaczej będziesz śpiewać . W Lesie Wilczyńskim raz z Chaozzem byłem (będzie ponad rok), ale chyba nie przejechaliśmy całej pętli. Chętnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezniczkaZbajkiEM Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Sprzyjające wiatry mnie tu przywiały Witam wszystkich wrocławskich roweromaniaków. Jako że nie chce mi się czytać wstecz wszystkich postów, pośledzę kilka dni Wasze wpisy, żeby się wdrożyć w temat dyskusji Trasy, najczęściej przeze mnie uczęszczane: Psie Pole-Nowy Dwór (przez centrum i przez milenijny); Wrocław-Ramiszów-Trzebnica-Łozina-Domaszczyn-Wrocław i jak się uda póki jasno na dworze to wałami na Mokry Dwór, Las Zakrzowski, Nadleśnictwo Oleśnica. Jeżdżę samotnie. Ile razy mijam jakiegoś bikera zastanawiam się czy mam go w znajomych na Bikestats czy nie Mój nick na BS- maratonka. Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (...)Jeżdżę samotnie.(...) Po takim wpisie i z takim nickiem, już nie będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Sprzyjające wiatry mnie tu przywiały Witam wszystkich wrocławskich roweromaniaków. Jako że nie chce mi się czytać wstecz wszystkich postów, pośledzę kilka dni Wasze wpisy, żeby się wdrożyć w temat dyskusji Trasy, najczęściej przeze mnie uczęszczane: Psie Pole-Nowy Dwór (przez centrum i przez milenijny); Wrocław-Ramiszów-Trzebnica-Łozina-Domaszczyn-Wrocław i jak się uda póki jasno na dworze to wałami na Mokry Dwór, Las Zakrzowski, Nadleśnictwo Oleśnica. Jeżdżę samotnie. Ile razy mijam jakiegoś bikera zastanawiam się czy mam go w znajomych na Bikestats czy nie Mój nick na BS- maratonka. Pozdrower! Cześć. Jestem Piotrek, mam żółty rower Jak kiedyś mnie zauważysz- wal ! tfu, nie bij mnie, ale zagadać możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zrób kilkanaście podjazdów pod rząd to inaczej będziesz śpiewać . W Lesie Wilczyńskim raz z Chaozzem byłem (będzie ponad rok), ale chyba nie przejechaliśmy całej pętli. Chętnie się wybiorę. Z tego co pamiętam to strasznie Ci się gdzieś spieszyło. A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów A co jest w weekend? Jakiś wypadzik w teren? Brzmi interesująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Z tego co pamiętam to strasznie Ci się gdzieś spieszyło. A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów A co jest w weekend? Jakiś wypadzik w teren? Brzmi interesująco. czołem gdyby nie to,że mój napęd woła, a raczej "przeskakuje" o natychmiastową zmianę, to podjechałbym w sobotę do Wro pośmigać z Wami, bo mam już dość codziennego roweru samotnie ale niestety, problem jest tego typu, że na razie przez zimę dobijam to co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ... A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów ... może testował nowe kołki w butach Jogurt teraz trenuje - daj mu szansę Zrób kilkanaście podjazdów pod rząd to inaczej będziesz śpiewać . hmm brzmi kusząco - ale jak już pisałem nie sprawdzimy tego w tą sobotę może następna czołem ...problem jest tego typu, że na razie przez zimę dobijam to co mam zimę?????? możemy się wymienić ja wezmę Twojego przeskakującego speca a Tobie wypożyczę moją pogniecioną ramę na wypad na przeskakującym też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 daj mu szansę "łaski bez" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 "łaski bez" Jogurcik ale mnie chodziło tylko o to że każdy kiedyś był słabszy od innych i zawsze ktoś od kogoś będzie słabszy, oddychaj spokojnie, nic złego nie miałem na myśli - Chaozz przytoczył wypad sprzed roku a w ciągu roku dużo się zmienia I chodziło mi o to iż kolega (zn Ty) rozjeździć się mógł i pewnie takowoż się stało...więc się nie stresuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 może testował nowe kołki w butach Jogurt teraz trenuje - daj mu szansę przecież ja nikogo nie dyskryminuje tylko pisze jak było... he he a tak ku ścisłości to było chyba ze dwa lata temu i wiele się mogło od wtedy zmienić i nikt nikomu nie musi niczego udowadniać tym bardziej mi. "łaski bez" a Ty mi tu nie rzucaj fochem! he he jak dzieci, jak dzieci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Po prostu ja inaczej wspominam ten wypad (i mam go jako jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy, z fr.org), nie mówię, że nie było tak, jak mówi Chaozz. Być może to jakiś dysonans poznawczy. nikt nikomu nie musi niczego udowadniać tym bardziej mi. Dziwne, bo ja całą dyskusję o Wilczynie tak odebrałem. No nic, nie będziemy się przecież gryźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Planujemy coś na weekend? Ja mogę albo w sobotę, albo w niedzielę jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Planujemy coś na weekend? Ja mogę albo w sobotę, albo w niedzielę jechać... Dzis wrocilem z dyzuru i ide kimac.. a do tego pogoda srednia jesli jutro bedzie znosnie na dworze to ja chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.