Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś polatałem po wałach odry ze 40 km , błotka nie zabrakło . Jak na dzisiejszą pogode to ruch duży na mieście;)

a my zn Shoppers i Pilon zawitaliśmy chyba do Czernicy. Wszystkie największe kałuże były moje - to był test dla szimanochuff sh-mw81 :w00t: pogoniłem sobie również jakiś małolatów na sqterze. Ogólnie wypad w dechę -błotnie, mokro i w ogóle :icon_cool:

dzięki purowicze za turystyczną przebieżkę :)

Widzę, że weekend u każdego udany :P Ja co prawda tylko 50km zrobiłem wałami nad Odrą, ale i tak rower czyściłem prawie 2godziny xD Fajna pogoda jest i myślę, że jeśli tak będzie do przyszłego tygodnia to w sobote albo niedziele jakaś traska na Trzebnicę - Oborniki będzie fajna!

a my zn Shoppers i Pilon zawitaliśmy chyba do Czernicy. Wszystkie największe kałuże były moje - to był test dla szimanochuff sh-mw81 :w00t: pogoniłem sobie również jakiś małolatów na sqterze. Ogólnie wypad w dechę -błotnie, mokro i w ogóle :icon_cool:

dzięki purowicze za turystyczną przebieżkę :)

I jak dziękuję :)

Znów po miesięcznej przerwie jechałem i kolana troszkę bolą :) No ale sukces w tym, że pojechałem i nie jestem chory :D Wracałem wałami za ZOO, od naszego przejazdu na początku, kałuże podeschły i zobiło się żółte piaszczysce błocko... cały rower żółty, nogi całe żółte, a piasek dostał mi sie nawet przez kołnierz na plecy :D

Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac".

Over and out.

w sobotę pisałeś że nie wiesz jaki masz plan a wypad ustawił Szoppers - do niego proszę o pretensję - bo z nim będziesz na zlocie tankował :thumbsup:

Moze Panowie powinniscie zmienic nazwe teamu z PureMTB na SobekMTB? Bedzie bardziej pasowalo zwlaszcza w kontekscie wczesniejszych slow/sugestii: "bedziecie jechac, dajcie znac".

Over and out.

SobekMTB brzydko brzmi :(

Ja się dowiedziałem o wypadzie w niedzielę po 9:00... Także trudno mi by nawet było ogarnąć kto/co/jak...

Over and out.

Ozesz Ty Orzeszku! :D nie powiem nic w takim razie o niedzielnej "ustawce ok 18.30 kolo rynku" o ktorej tez nic nie wiedzialem ;) wiec nie zalewaj Kicia tylko daj numer gadu lub login na fejsie na priv i bedziesz wiedzial wiecej ;)

Ozesz Ty Orzeszku! :D nie powiem nic w takim razie o niedzielnej "ustawce ok 18.30 kolo rynku" o ktorej tez nic nie wiedzialem ;) wiec nie zalewaj Kicia tylko daj numer gadu lub login na fejsie na priv i bedziesz wiedzial wiecej ;)

Ale to mieliśmy enduro wyprawę :D

Ale to mieliśmy enduro wyprawę :D

enduro po rynq?? :w00t:

ja Cie kiedyś mogę po osobowickim tak przeczołgać w moim rozumieniu enduro, że Ci się ryneczkowe enduro odwidzi :laugh: - nie po ścieżkach tylko w dzikie gałęziory, krzaczory a najlepiej jak będzie błocko :woot:

co by Twojego IBISa przyozdobić, bo nie wygląda nawet jak rower do XC bez błota :verymad:

To ja się zapisuję, jeszcze mam warstwę błota z wczorajszego treningu :D

nie omieszkam się przypomnieć :woot: natomiast nie wiem czy w ten weekend wypali - napisze coś wcześniej np w pt wieczorkiem

ps: a łomot na tzw chaozzowej pętli czyli wilczyn by Cię nie przeraził?? bo ostatnio ap takiego wypadu zero zapytań bylo z tam jest naprawdę potencjał zwłaszcza jak piaski namoknięte, to nie Twoja wiśniowa góreczka (bez urazy) :002:

Sprzyjające wiatry mnie tu przywiały :D Witam wszystkich wrocławskich roweromaniaków. Jako że nie chce mi się czytać wstecz wszystkich postów, pośledzę kilka dni Wasze wpisy, żeby się wdrożyć w temat dyskusji :)

Trasy, najczęściej przeze mnie uczęszczane: Psie Pole-Nowy Dwór (przez centrum i przez milenijny); Wrocław-Ramiszów-Trzebnica-Łozina-Domaszczyn-Wrocław i jak się uda póki jasno na dworze to wałami na Mokry Dwór, Las Zakrzowski, Nadleśnictwo Oleśnica. Jeżdżę samotnie. Ile razy mijam jakiegoś bikera zastanawiam się czy mam go w znajomych na Bikestats czy nie :)

Mój nick na BS- maratonka.

Pozdrower!

Sprzyjające wiatry mnie tu przywiały :D Witam wszystkich wrocławskich roweromaniaków. Jako że nie chce mi się czytać wstecz wszystkich postów, pośledzę kilka dni Wasze wpisy, żeby się wdrożyć w temat dyskusji :)

Trasy, najczęściej przeze mnie uczęszczane: Psie Pole-Nowy Dwór (przez centrum i przez milenijny); Wrocław-Ramiszów-Trzebnica-Łozina-Domaszczyn-Wrocław i jak się uda póki jasno na dworze to wałami na Mokry Dwór, Las Zakrzowski, Nadleśnictwo Oleśnica. Jeżdżę samotnie. Ile razy mijam jakiegoś bikera zastanawiam się czy mam go w znajomych na Bikestats czy nie :)

Mój nick na BS- maratonka.

Pozdrower!

Cześć. Jestem Piotrek, mam żółty rower :D

Jak kiedyś mnie zauważysz- wal !

tfu, nie bij mnie, ale zagadać możesz.

Zrób kilkanaście podjazdów pod rząd to inaczej będziesz śpiewać :D. W Lesie Wilczyńskim raz z Chaozzem byłem (będzie ponad rok), ale chyba nie przejechaliśmy całej pętli. Chętnie się wybiorę.

Z tego co pamiętam to strasznie Ci się gdzieś spieszyło. A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów :)

A co jest w weekend? Jakiś wypadzik w teren? Brzmi interesująco.

Z tego co pamiętam to strasznie Ci się gdzieś spieszyło. A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów :)

A co jest w weekend? Jakiś wypadzik w teren? Brzmi interesująco.

czołem :)

gdyby nie to,że mój napęd woła, a raczej "przeskakuje" o natychmiastową zmianę, to podjechałbym w sobotę do Wro pośmigać z Wami, bo mam już dość codziennego roweru samotnie :D ale niestety, problem jest tego typu, że na razie przez zimę dobijam to co mam :D

... A na podjazdach zdaje się wolałeś oszczędzać opony nie szczedząć przy tym butów :)

...

może testował nowe kołki w butach ;) Jogurt teraz trenuje - daj mu szansę :thumbsup:

Zrób kilkanaście podjazdów pod rząd to inaczej będziesz śpiewać :D.

hmm brzmi kusząco - ale jak już pisałem nie sprawdzimy tego w tą sobotę może następna

czołem :)

...problem jest tego typu, że na razie przez zimę dobijam to co mam :D

zimę?????? możemy się wymienić ja wezmę Twojego przeskakującego speca a Tobie wypożyczę moją pogniecioną ramę na wypad :w00t: na przeskakującym też można

"łaski bez"

Jogurcik ale mnie chodziło tylko o to że każdy kiedyś był słabszy od innych i zawsze ktoś od kogoś będzie słabszy, oddychaj spokojnie, nic złego nie miałem na myśli - Chaozz przytoczył wypad sprzed roku a w ciągu roku dużo się zmienia :) I chodziło mi o to iż kolega (zn Ty) rozjeździć się mógł i pewnie takowoż się stało...więc się nie stresuj

może testował nowe kołki w butach ;) Jogurt teraz trenuje - daj mu szansę :thumbsup:

przecież ja nikogo nie dyskryminuje tylko pisze jak było... he he a tak ku ścisłości to było chyba ze dwa lata temu :) i wiele się mogło od wtedy zmienić i nikt nikomu nie musi niczego udowadniać tym bardziej mi.

"łaski bez"

a Ty mi tu nie rzucaj fochem!

he he jak dzieci, jak dzieci....

Po prostu ja inaczej wspominam ten wypad (i mam go jako jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy, z fr.org), nie mówię, że nie było tak, jak mówi Chaozz. Być może to jakiś dysonans poznawczy.

nikt nikomu nie musi niczego udowadniać tym bardziej mi.

Dziwne, bo ja całą dyskusję o Wilczynie tak odebrałem. No nic, nie będziemy się przecież gryźć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...