tajemniczyjogurt Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 http://www.naszlaku.com/borkowice/ Z tego urwiska można spaść, są jeszcze kamieniołomy w okolicy Ślęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no w kamieniołomie to może z parę metrów ścieżki by się znalazło przy samym urwisku Ogólnie zapraszam na Ślężę jak już śnieg będzie kupię kamerkę to porobię filmiki z fajnych tras z masywu Ślęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubawro Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Szukam dobrego serwisu rowerowego we Wro żeby zrobić przegląd + konserwacje. Macie jakieś sprawdzone, pewne serwisy, w których wykonają wszystko jak trzeba?? P.S. śmiga ktoś teraz po Wro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja śmigam, praktycznie codziennie. Co do serwisu polecam Ci reymonta !- sportprofit.pl dodatkowo mają rabat zimowy, więc cena nie będzie straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Polecam serwis na Kromera, a z tym śmiganiem to jest tak, dom - praca - dom, potem ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja natomiast sklepu jak i serwisu na Kromera zdecydowanie nie polecam. Sport-profit jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 kromera ssie ! Tam nawet z rowerem nie wpuszczają, chcieli abym moje kochanie zostawił na zewnątrz- więc ich wyśmiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja jeżdżę jeszcze trochę. Sport-Profit na Reymonta jest w porządku, w sumie to tylko tam korzystałem z usług serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ... a z tym śmiganiem to jest tak, dom - praca - dom, potem ciemno to tak jak ja tyle że po pracy lampka+czołówka i ogień do lasu - jakoś trza odreagować po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jutro nie trzeba jechać do pracy i mam nadzieję, że również macie wolne więc może jakaś trasa w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ...może jakaś trasa w okolicy? w okolicy czego?? może wilczyn?? jakie tempo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Chyba ktoś tutaj lubi jazdę pod wiatr http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_map_um.php?ntype=0u&row=437&col=178&lang=pl&fdate=2012010512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tempo zależy od kierunku wiatru, nie chciałbym się jutro wypompować. Raczej rekreacyjnie Myślałem o czymś bliżej jak na przykład Mokry Dwór? nie byłem tam. Rzeczywiście prognoza na jutro nie najlepsza, wiatr i opady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jak Mokry Dwór i pogoda to ja też, moja standardowa trasówka, znam ją na wylot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Prognoza nie zachęca ale jeśli będzie okno bez deszczu to proponuje o 12 przed budynkiem PKP na Dyrekcyjnej? Jestem otwarty na inną godzine/miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja z Mokrego Dworu ;-) Zapraszam na herbatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Chyba nic z tego nie będzie, byłem przed chwilą z psem, wieje, zimno i pada, wątpię żeby się poprawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Chyba nic z tego nie będzie, byłem przed chwilą z psem, wieje, zimno i pada, wątpię żeby się poprawiło. Mięczaki . Wieje tylko 50 km /h ;-) Trzeba jeździć z wiatrem heheh Tak na serio to pogoda warsztatowa. Rower w śrubkach. Wróże z zeszłorocznego błota, co siedzi w rożnych zakamarkach osprzętu, co też przyniesie obecny rok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 To akcja odwołana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie wiem jak Wy ale ja sobie odpuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mięczaki . Wieje tylko 50 km /h... nie zauważyłem żeby aż tak wiało w lesie jest fspaniale, mokro, ślisko, błoto pod piasty no i mokry piach puremtb kto woli siedzieć w domu ten niech żałuje mokrych pośladkuff, qpy błota na twarzy, na rowerze - może sprzęt się niszczy ale po to jest żeby na nim jeździć i go używać a nie żeby stał na piedestale w domu imo im bardziej uwalony w błocie tym bardziej udana wycieczka....pozdrower a wieczorkiem dokręcanko tzw wieczorne śmiganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 nie zauważyłem żeby aż tak wiało w lesie jest fspaniale, mokro, ślisko, błoto pod piasty no i mokry piach puremtb kto woli siedzieć w domu ten niech żałuje mokrych pośladkuff, qpy błota na twarzy, na rowerze - może sprzęt się niszczy ale po to jest żeby na nim jeździć i go używać a nie żeby stał na piedestale w domu imo im bardziej uwalony w błocie tym bardziej udana wycieczka....pozdrower a wieczorkiem dokręcanko tzw wieczorne śmiganko pozdrower dla spotkanego dziś Joghurt'a nie wiem kiedy i gdzie ale żeś się zgubił a myślałem że polecisz za mną w tunelu do mokrzańskiego aż tak mocno chyba nie wiało? wczoraj lepiej dawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzisiaj w lesie osobowickim testowaliśmy z kumplem fajny zjazd, wcześniej nie wiedziałem, że w ogóle tam jest. Długość zjazdu, to około 150-200m ale z racji, że trochę mokro i ślisko, nie można było zbytnio palnikować, lajtowo 40km/h. Swoją drogą, ktoś na biało ubrany i (chyba) na białym rowerze też tam szalał, nie wiemy kto minęliśmy się tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja dzisiaj też postanowiłem ruszyć trochę swoje rozleniwione cielsko. Trasa Wro-Trzebnica-Wro. Do praktycznie Pasikurowic szosa potem już teren przez las Malin, Pierwoszów do Lasku Bukowego i z powrotem tylko innymi drogami oczywiście terenem. Błoto takie jakiego można było by się spodziewać skutecznie uatrakcyjnia jazdę. Fajnie jest czasem powspominać stare dobre wrocławskie maratony... Tępo kulawego żółwia (praktycznie 2,5 miesiąca nie jeździłem) ale dałem radę, teraz tylko doprowadzić sprzęt do porządku (błota na nim tyle że można by kwiaty posadzić ) i znowu w trasę. Do zoba w terenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No właśnie tak jakoś wyszło, że odpadłem i skręciłem do Mokrzańskiego właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.