Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

..jak jest ciemno to sie troche boje jezdzic po lesie ,bo jest ciemno i sa dzikie zwierzeta. wilki , lisy , dziki!

na MNM byś się nie bał, było jasno jak w dzień :woot:

ps: ja tam codziennie po 20 po osobowickim i rędzińskim latam i jakoś się nie boję - cisza, spokój tylko mnóstwo czerwonych oczków spitala w krzaczury :laugh:

Przepraszam za zamieszanie, ale może któryś z Was ma większą ochotę na tereny bliższe Biskupinowi? Bo okazało się że o 15:00 będę miał gości i jakoś żal mi zawracać o 13:30 z Leśnicy, żeby zdążyć do siebie, wykąpać się itp... A mam 17 km od siebie do CK ZAMEK :(

Pilon pewnie zabawia gości, więc to ja będę miał przyjemność zakomunikować, że wycieczka się odbyła. Jak to najczęściej bywa, były dwie osoby :D. Pobujaliśmy się w okolicy Wojnowic, tak jak było zaplanowane, w sumie mi wyszło 45 km, a koledze pewnie dużo więcej. Dzięki za jazdę. LOG i może jeszcze zdjęcie:

pc110030.jpg

Tak, kręciłem czekałem na majkela :D widziałeś mnie ?

Lampka to magicshine mj-872

Hihih ano :) tak mi przeszlo przez mysl po rowerze ze to Ty.. ale "buzi" nie poznalem z daleka ;) te kolejne petle wokol fontanny daly ewidenty dowod ze na cos/kogos czekasz:P bylem w drodze na melanz ktory wykluczyl mnie z dzisiejszej jazdy ;) wiedzialem ze w nazwie cos z magic bylo ;) ale nie bright :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...