1979majkel Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Jak cos sie wyklaruje Kubo to pisz na kom - moglbym zrobic tak z 50-60km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Co powiecie na Mokrzański i Wojnowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 siemka, tez mi ostatnio chodzi po glowie Mokrzanski,takze jak cos to ja b.chetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 To co, Mokrzański? I zbiórka o 12:00 przy "wieży" przed Magnolią? http://g.co/maps/vkq89 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ja mogę się całkowicie dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Myślę, że 12:00 to na tę porę roku dobra godzina Chętnie zobaczę z bliska żółtego ptaka pana MonoVana i poznam w końcu Pana Kosmę Piszę też esa do Misiaela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 spoko Pilon ,ale ja jestem ze Stabełek wiec jak cos to bym sie wolal z wami spotkac na przyklad na miejscu startu bajk maratonu,powiedzmy o 12.45. wysle Ci swoje nr na komorke ,jak cos. pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 teraz mojego żółtego ptaka można się przestraszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Piszę się na wycieczkę . Macie coś konkretnie ustalonego? Jeżeli nie, to znam trochę fajnych miejsc w tych okolicach. Myślę, że 12:00 to na tę porę roku dobra godzina Do zmroku 3,5h przy dobrej pogodzie, nie lepiej trochę wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 mi wczesniej tez pasuje ,nawet lepiej ,jak jest ciemno to sie troche boje jezdzic po lesie ,bo jest ciemno i sa dzikie zwierzeta. wilki , lisy , dziki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 To co, skoro wcześniej, a mi też pasuje wcześniej, to 11:00 na parkingu przed Centrum Kultury Zamek, od ul. Średzkiej? Tu: http://g.co/maps/wqmjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ok ,11 przed zameczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 ..jak jest ciemno to sie troche boje jezdzic po lesie ,bo jest ciemno i sa dzikie zwierzeta. wilki , lisy , dziki! na MNM byś się nie bał, było jasno jak w dzień ps: ja tam codziennie po 20 po osobowickim i rędzińskim latam i jakoś się nie boję - cisza, spokój tylko mnóstwo czerwonych oczków spitala w krzaczury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Przepraszam za zamieszanie, ale może któryś z Was ma większą ochotę na tereny bliższe Biskupinowi? Bo okazało się że o 15:00 będę miał gości i jakoś żal mi zawracać o 13:30 z Leśnicy, żeby zdążyć do siebie, wykąpać się itp... A mam 17 km od siebie do CK ZAMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No to lipa, nic moze do nastepnego ,jak cos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No, ale przecież nie rezygnujecie przeze mnie Ja próbuje coś obmyśleć, kto wie, czy nie będe normalnie przy zameczku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jak coś wal kuba ja się chętnie przejadę w biskupinowe tereny, dla mnie 11 była za wcześnie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pilon pewnie zabawia gości, więc to ja będę miał przyjemność zakomunikować, że wycieczka się odbyła. Jak to najczęściej bywa, były dwie osoby . Pobujaliśmy się w okolicy Wojnowic, tak jak było zaplanowane, w sumie mi wyszło 45 km, a koledze pewnie dużo więcej. Dzięki za jazdę. LOG i może jeszcze zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ano dziękuję Mi pękło 63,1 km, plus po starcie rano, początkowe kręcenie się po osiedlach (resetowałem licznik przy Muzeum Narodowym, czyli pewnie w sumie 65 km trachło od 10:25 do 14:40... ) Dzięki za foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 teraz mojego żółtego ptaka można się przestraszyć A co z nim? Kreciles moze wczoraj po Rynku z lampka podobna do MagicBright? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tak, kręciłem czekałem na majkela widziałeś mnie ? Lampka to magicshine mj-872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A Majkel dziś zaspał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja niestety też i ogólnie, kurczę sobota i tak rano ?? to nie po chrześcijańsku. Ave satan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tak, kręciłem czekałem na majkela widziałeś mnie ? Lampka to magicshine mj-872 Hihih ano tak mi przeszlo przez mysl po rowerze ze to Ty.. ale "buzi" nie poznalem z daleka te kolejne petle wokol fontanny daly ewidenty dowod ze na cos/kogos czekasz:P bylem w drodze na melanz ktory wykluczyl mnie z dzisiejszej jazdy wiedzialem ze w nazwie cos z magic bylo ale nie bright Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.