pilon Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Majkel, no to w piątunio wieczór browerek A co z zaDymkiem? Bo zapewne coś przez urlop przegapiłem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Majkel, no to w piątunio wieczór browerek A co z zaDymkiem? Bo zapewne coś przez urlop przegapiłem?! sobta być miała:) najlepiej z miejscem na bajka zn się np spiż i ogródek jeśli jeszcze stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A co z zaDymkiem? Bo zapewne coś przez urlop przegapiłem?! http://emtb.pl/forumo/thread-6750.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ojjjj oby wszystko było dobrze, jak widzę wedle informacji z wczoraj jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Da chłop rade twardy jest nigdy nie wymięka! Nie miałem z Nim styczności, raz tylko spotkałem na sowie ale słyszałem o Nim tylko dobre rzeczy. Szacun i mocno zaciśnięte pięści dla chłopaka! Czasami mam wrażenie że wszyscy kiedyś wrócimy ze szlaku w karetce prędzej czy później... Ale czasami żeby poczuć że się żyje trzeba życie zaryzykować. Kocham te uczucie po zjeździe i między innymi to robię. Pozdro i do zobaczenia na szlaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Słyszałam, że podobno już z nim lepiej trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 W ten piątek? Ma być zimno i mokro ;-) Poza tym dwa najbliższe weekendy mam wyjazdowe, więc piszę się na następny termin. No i może jednak na piwo lepiej nie rowerem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czy ktoś kręci w ten łykend? Ja mam prawie na bank wolną niedzielę, więc wstępnie jadę do Barda lub Strzelina... Pewność będę miał w sobotę koło 16:00... Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 W sobotę byłem w Czernicy, jechałem wzdłuż Odry po wałach, potem kawałek w lesie. Plecy jeszcze mnie bolą, za tydzień też się tam wybieram Trasa niezbyt zróżnicowana ale jak dla mnie, to trochę się zmachałem. Głównie szuter, trawa, kostka poniemiecka i trochę w lesie. Po drodze do Czernicy, w okolicy Gajkowa, po prawej jest lasek z trasami dla rowerów, skocznie, zjazdy, podjazdy itd. Od mostu zwierzynieckiego to około 17km w jedną stronę, ja do mostu mam jeszcze dodatkową dychę, a później wiadomo, powrót. Zrobiłem wczoraj łącznie 64,8km, dla mnie to wyczyn, bo ostatnio w podobną trasę wybrałem się około 15 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 hej enkoder gdzie się w ten weekend wybierasz? Raczej sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jutro jadę znów do Czernicy, tą samą trasą, tam zabieram kolegę i wracamy się do Kotowic, kilka kółek naokoło Junkersa i z powrotem do Czernicy. Będąc na miejscu być może pojadę jeszcze do jeszcze do Jelcza i powrót do domu, tak, żeby być max 18-ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simonello Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Czy ktoś zna we Wrocławiu w miarę niedrogą siłownię z porządnymi rowerami stacjonarnymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosu Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jest ktoś chętny na rower w góry(sobota 5.11.11)? (3/4trasy z góry się jedzie, więc luz ;> ) Długość trasy: 73,5 km Całkowite przewyższenie: ca. 1420 m Ukształtowanie terenu: Pół górzysta - Pół płaska Nawierzchnia: Utwardzona, Nie utwardzona, Żwir Kategoria: Odpowiednia dla roweru szosowego Odpowiednia dla roweru górskiego Stworzona: 28.06.2011 http://www.bikemap.net/route/1075437#lat=50.24369&lng=16.70883&zoom=11&type=2 Dojazd i powrót (kochane pkp): (cena jak za normalny, do 26roku życia jest zniżka 26% więc trzeba odliczyć i za rower dodatkowo chyba +2*2zł) Wrocław Główny -> Roztoki Bystrzyckie 05.11.11 06:33 -> 09:01 07:54 -> 10:23 cena: 22zł Kamieniec Ząbkowicki -> Wrocław Główny 05.11.11 14:00 -> 15:23 16:05 -> 17:30 16:50 -> 18:12 cena: 15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 gosu, jechałeś już tą trasą? Jeśli tak, napisz coś od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosu Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 nie, nie jechałem, znalazłem ją w tym temacie, @Toomp polecał i pewnie mógłby coś o niej napisać.. ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejek16 Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Moje rodzinne strony. Zapowiada się "kawał" mocnego kręcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zapytanie, kto dzisiaj około godz. 15:30 gnał wałem Odry z Bartoszowic do Zoo w niebieskich spodniach na białym Skocie? Jeśli to czyta, to podziękowania. Tak jest, jak tempo narzuci ktoś z przodu, to temu z tyłu też się dobrze kręci, samemu jakoś tak ciężko sobie tempo narzucić. Na odcinku około 4km prędkość nie schodziła poniżej 27km/h, jak na moje "kilo" niezły wycisk. Swoją drogą, tam jest taka ubita droga i milion małych kamerdolników, miałem wrażenie jakby opony w tym Skocie szły jak po maśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 gosu, jejek16, i jak tam chłopaki, jechaliście tą trasą tydzień temu? Napiszcie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 W sobotę do Sobótki, na Ślężę ? Czyste niebo- dobra widoczność z góry. Brak wiatru i prawie ciepło Ktoś chętny, a może jakieś inne ciekawsze propozycje ? Nie można zmarnować takiej pogody http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simonello Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ktoś podpowie, gdzie we Wrocławiu można kupić w dobrych cenach lekkie rogi, np. Smica, Boplight itp. i piankowe gripy? (pokroju Bontragera Lite) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Robex na Kromera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ktoś podpowie, gdzie we Wrocławiu można kupić w dobrych cenach lekkie rogi, np. Smica, Boplight itp. i piankowe gripy? (pokroju Bontragera Lite) sportowy-rowerowy na terenie portu miejskiego ew sport-profit na kleczkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 W sobotę do Sobótki, na Ślężę ? Czyste niebo- dobra widoczność z góry. Brak wiatru i prawie ciepło Ktoś chętny, a może jakieś inne ciekawsze propozycje ? Nie można zmarnować takiej pogody http://new.meteo.pl/...type=0u&id=1169 Elo, jestem z Sobótki, co weekend jeżdżę po lesie zazwyczaj sam a że teraz ludzi prawie nie ma to samemu trochę głupio, tak więc zapraszam, oprowadzę, Ostatnio mocno wiało i na szlakach nie ma liści, idealnie widać gdzie są kamienie, a gdzie ubita ziemia, mam swoją ulubioną trasę prawie z samego szczytu, mało kamieni, prędkość w przedziale 30-50km/h, tak że spokojnie, kontakt na gg: 9429031 A na zimę planuję jakiś większy wypad z samego szczytu, tylko musi być dużo ubitego śniegu, byłem rok temu i było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kręcimy coś jutro? tak powiedzmy w granicach 12:00-17:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja bardzo chętnie, nawet można troszkę później dziś też jestem otwarty na propozycje ** o ile tempo nie za szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.