thrawn Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ekipa o której planujecie być w pobliżu milenijki? I z której strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ekipa o której planujecie być w pobliżu milenijki? I z której strony? Jako ze Evo chyba zgubil sie w ciemnosciach i wlasnie zjadly go komary to zarzadzam spotkanie pod milenijka (przy osobowicach, przy schodach:P przybedziemy od strony baltyckiej) na 10.00.. wbijemy na goore i zajmiemy jakies gangsterskie miejsce.. z tego co mi lokalsi zapodali na koncu popowickiej/krolewieckiej jest Zabka czy tam siakis inny sklep spozywczy.. proponuje tam sie spotkac jako FR.org i ruszyc na podboj mostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 heh, dla osób niemiejscowych nie jest to zbyt dokładna lokalizacja.. Można jakoś dokładniej? I po czym poznać grupę FR? Bo właśnie zastanawiam się nad wybraniem się tam na dwóch kółkach, ale będę jechał z okolic Mostu Zwierzynieckiego. Może też ktoś z tej strony Wrocławia się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No wlasnie zapodajcie cos.. to totalnie nie moje rejony.. nie wiem co tam jest ORG spotu kaze sie gromadzic pod jakims balonem Wybioorczej... moze jest w okolicy nie wiem.. jakas zabka czy cos ja bede pycil z Evo (jesli smiga) od strony millenium i potem popowicka.. żabka jest rawie naprzeciw stadiona. Wyświetl postUżytkownik thrawn dnia 26 sierpień 2011 - 21:56 napisał Ekipa o której planujecie być w pobliżu milenijki? I z której strony? Jako ze Evo chyba zgubil sie w ciemnosciach i wlasnie zjadly go komary to zarzadzam spotkanie pod milenijka (przy osobowicach, przy schodach:P przybedziemy od strony baltyckiej) na 10.00.. wbijemy na goore i zajmiemy jakies gangsterskie miejsce.. z tego co mi lokalsi zapodali na koncu popowickiej/krolewieckiej jest Zabka czy tam siakis inny sklep spozywczy.. proponuje tam sie spotkac jako FR.org i ruszyc na podboj mostu ja nieśmiało zaproponowałbym 10 pod orbitą i nie zjadło mnie trenuje co byś mnie na maratonie nie objechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To o 10 od strony osobowic czy pod orbitą (znaczy się na dole przy wejsciu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To o 10 od strony osobowic czy pod orbitą (znaczy się na dole przy wejsciu)? ok niech bedzie pod milenijka od str osobowic godz 10 tam gdzie wszystkie ustawki startowały - jak ktoś nie trafi nich czeka pod orbitą - koło wejścia na basen, to go z góry wypatrzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 na szczęście nie, bo ja bym się do 'kadry' wrocławskiej nie dostał wbijaj kosmaty tym razem nie spotkamy pieszych na ścieżkach, bo tam ścieżek nie ma heh no uwazaj na zagubione kobiety na sciezce rowerowej. chetnie bym wpadl ,ale jeszcze lecze rany po bajk maratonie w Bielawie, bo lekko nie poszlo. wiec jutro Wejherowska i piwerko w ramach rekonwalescencji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 heh, dla osób niemiejscowych nie jest to zbyt dokładna lokalizacja.. Można jakoś dokładniej? I po czym poznać grupę FR? Bo właśnie zastanawiam się nad wybraniem się tam na dwóch kółkach, ale będę jechał z okolic Mostu Zwierzynieckiego. Może też ktoś z tej strony Wrocławia się wybiera? Kolego drogi otooz bedziemy pycic w piatke od pilczyckiej.. przy przejsciu pilczyckiej w krolewiecka zapodali rondo.. a obok niego jest w podnozach blokow sklep spozywczy z mini parkingiem wykladanym kostka tam bedziemy jakby co to podaje moj nr kom na PW do zoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Postaram się dojechać jak nie pod pod Orbitę, to tam gdzie podał Szoppers, musze jeszcze popatrzyć na mapę co i jak i którędy. Srebrno-biały Spec Crosstrail z bagażnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Postaram się dojechać jak nie pod pod Orbitę, to tam gdzie podał Szoppers, musze jeszcze popatrzyć na mapę co i jak i którędy. Srebrno-biały Spec Crosstrail z bagażnikiem. pocisnij z biskupina walami najpierw od bartoszowic do sepolna, potem do kochanowskiego (to po "lewej" stronie Odry) potem przeszkocz na prawa strone rzeki do mostu warszawskiego, gdzie znowu zmieniasz strone rzeki, pycisz do trzebnickiego i dalej do osobowickiego.. stamtad walisz po "lewej" stronie osobowickiej najpierw sciezka rowerowa a potem walem wzdluz torowiska i mijajac wiadukt kolejowy pod spodem docierasz do miejsca spotkania tego o 10 rano latwiej sie tam pewnie znajdziemy niz pod Zabko/spozywczakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Zapowiada się całkiem spory skład na jutro. Do zobaczenia pod milenijką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Wszystkim AOW'o zdobywca polecam galerie do obejrzenia Mibas! czekam na Twoje foty! https://picasaweb.google.com/Szoppers/OtwarcieMostuNaAOW# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Szoppers, posmarkałem się widząc fotę nr 8 . Też gościa wypatrzyliśmy w tym tłumie. Ogólnie foty megalux. Thx za fotorelację. Czekamy na foty Mibasa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Az musialem sprawdzic czy nie chodzi o goscia ze zdjecia nr 7, ktory wyglada jak ostatnia c$#&! Swoja droga on zawsze tak wyglada pewnie dlatego nie lubi zdjec i nie ma nawet aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No tak, teraz to bulka nosem poszła jak zobaczyłem opisy zdjęć I nie, nie chodziło mi o kolegę ,,na rowerze znanej sieci sklepów spożywczych" , jeno o króla parkietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Hihihi dopiero skonczylem Sorry Misiael ;P Wiesz.. Alma tylko tak mi sie kojarzy milego ogladania i rzeskiego PYCENIA jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Niech no ja Cie tylko dorwe... Jak to pewien Dawid mowi: woda w detkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Niech no ja Cie tylko dorwe... Jak to pewien Dawid mowi: woda w detkach Uff dobrze ze smigam na UST Powodzenia "wielkokichowcu" na jutrzejszych podjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Dzień otwarty AOW i Mostu Rędzińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kwiat polskiej młodzieży wymiata . Foty świetne, jak dobrze miec fotografów na wycieczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESNAbabka Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 dzięki za foty "LEŚNYCH" ten z kwiatkiem to "Shrek" (boss) i towarzysz "Czesio" tak każą na siebie mówić... foty zacne...dzięki Panowie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Byc może zbyt daleko wybiegam w przyszłość, ale w zeszły weekend były Rudawy Janowickie, w ten są Góry Sowie, a co z 10/11 września? Wtedy na pewno będę we Wrocławiu i jeśli aura pozwoli chętnie wybrałbym się gdzies rowerowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Siemka Wybieram się dzisiaj na rower. Będzie to wypad w nieznane dla mnie tereny (na wschód od wro lasy przy miejscowości Leśny Młyn) jeśli ktoś ma ochotę i czas to zapraszam. Będe jechał początkowo standardowo wzdłuż Odry od Opatowic do Siechnicy potem przez las na most kolejowy do Czernicy a potem do Chrząstawy i dalej się zobaczy Planuję start około południa. Jeśli będą chętni niech piszą dogadamy się odnośnie miejsca startu i godziny. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Chaozz - droga do Siechnic bardzo nieciekawa... Budują tam Obwodnicę Wschodnią, więc wszystko rozkopane... Możesz stracić wiele czasu szukając objazdów ogrodzonych placów budów... A kiedyś tam tak pięknie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Chaozz - droga do Siechnic bardzo nieciekawa... Budują tam Obwodnicę Wschodnią, więc wszystko rozkopane... Możesz stracić wiele czasu szukając objazdów ogrodzonych placów budów... A kiedyś tam tak pięknie było... potwierdzam, rozkopane i swojego czasu wystawiali człowieka, który zawracał pojazdy. Możesz próbować wzdłuż Odry, ale tam w pewnym momencie ścieżka mi się urwała i musiałem przebijać się przez las. były Rudawy Janowickie, w ten są Góry Sowie, a co z 10/11 września? Wtedy na pewno będę we Wrocławiu i jeśli aura pozwoli chętnie wybrałbym się gdzies rowerowo... Popieram, w Sowie nie pojadę, bo będę w pracy, ale 10/11 września chętnie bym się gdzieś wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.