pietro Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej Wybiera się ktoś z Was na dzisiejszy trening MTB? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Poluje na buty SHIMANO-M087 w rozmiarze 47-48 widzial ktos je we Wrocku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Widzę, że ostatnio coś podupadło to nasze forum wrocławskie, dużo osób pisze, a jak przychodzi do jazdy to nie ma komu - szkoda. Ale ja nie o tym. W związku z brakiem chętnych na jakikolwiek wyjazd pojechaliśmy z Asią (polanegri) na weekend w Karkonosze. Wycieczka trochę krótka, acz bardzo intensywna Dla zainteresowanych mały filmik z naszych dokonań: http://www.youtube.com/watch?v=b9sirOkuVcg Asia podjechała Przełęcz Karkonoską - najtrudniejszy podjazd w Polsce bez postojów na odpoczynek! Sądzę, że niektórzy faceci z tego forum mieli by z tym problemy. Najlepszą pochwałą może być to, że jadąc dużo z tyłu usłyszałem od turystów schodzących w dół, że jak przyspieszę, to "go" dogonię Dzięki za wyjazd, było super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 pozazdrościć jest czego no i oczywiście pogratulować zwłaszcza przełęczy i Śnieżki. ps: o której atakowaliście Śnieżkę? Nie było problemów, bo o sprawiających problemy strażnikach różne opinie chodzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Widzę, że ostatnio coś podupadło to nasze forum wrocławskie, dużo osób pisze, a jak przychodzi do jazdy to nie ma komu - szkoda. Ale ja nie o tym. W związku z brakiem chętnych na jakikolwiek wyjazd pojechaliśmy z Asią (polanegri) na weekend w Karkonosze. Wycieczka trochę krótka, acz bardzo intensywna Dla zainteresowanych mały filmik z naszych dokonań: http://www.youtube.com/watch?v=b9sirOkuVcg Asia podjechała Przełęcz Karkonoską - najtrudniejszy podjazd w Polsce bez postojów na odpoczynek! Sądzę, że niektórzy faceci z tego forum mieli by z tym problemy. Najlepszą pochwałą może być to, że jadąc dużo z tyłu usłyszałem od turystów schodzących w dół, że jak przyspieszę, to "go" dogonię Dzięki za wyjazd, było super! Tak wyjazd max udany i intensywny. Na Śnieżkę wyruszyliśmy w sobotę z samego rana po 5ej. Udało się bez problemu wjechać do parku narodowego, koło budki strażnika bo go jeszcze nie było A jak wracaliśmy to nie planowaliśmy przepraszać za naruszenie prawa i szybko przejechaliśmy obok, jak ktoś chciał to mógł nas gonić W drodze na szczyt nie spotkaliśmy żadnego turysty ani strażnika. Na zjeździe mijał nas samochód chyba GOPR-u, ale przejechał obok nas bez reakcji. Spotkaliśmy jednego turystę, już na samej końcówce zjazdu. Było cicho i spokojnie. Pogoda w sumie ok, na Śnieżce było 7,4 st. Polecam naleśniki w schronisku Odrodzenie na Przełęczy Karkonoskiej - pyszota Wypad w Karkonosze był rewelacyjnym zwieńczeniem mojego urlopu, Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crasti Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tylko pozazdrościć Ja dzisiaj miałem jeden z pierwszych moich dłuższych wycieczek rowerowych do Trzebnicy. W 2 strony 75 km . Trzebnica bardzo ładne miasteczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tacy to pozyja, ja mam urlop w przyszlym tygodniu ,jakby ktos chcial jakies gory zaliczyc w tygodniu to dajcie znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Poluje na buty SHIMANO-M087 w rozmiarze 47-48 widzial ktos je we Wrocku? http://www.roweria.pl/kontakt.php W czerwcu były tutaj, na pewno w rozmiarze 46. W tym sklepie są raczej drogie, w centrumrowerowym kupiłem za 270 zł. Buty bardzo fajne, nie są jakoś strasznie drogie, a klamra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ja sobie ostatnimi czasy jeżdżę w nocy po wrocławiu jakby ktoś chciał się przyłączyć pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ja praktycznie codziennie wieczorem po wrocku latam ,jak cos to daj znac gg albo cos to sie zgadamy. taki chilloucik piwko i rowerek, pogoda dopisuje! dzieki Jogurt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 22649465 pisać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Jak bardzo wieczorem ? I gdzie mniej więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 przeważnie 23:00 (właśnie startuję) włóczymy się po oświetlonych ulicach wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A nie lepiej po miejscach, gdzie jest trochę ciemniej. Na jazdę po lasach, czy choćby wałach i ulicach na obrzeżach miasta jak najbardziej bym się pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacopl Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Tak wyjazd max udany i intensywny. Na Śnieżkę wyruszyliśmy w sobotę z samego rana po 5ej. Udało się bez problemu wjechać do parku narodowego, koło budki strażnika bo go jeszcze nie było A jak wracaliśmy to nie planowaliśmy przepraszać za naruszenie prawa i szybko przejechaliśmy obok, jak ktoś chciał to mógł nas gonić W drodze na szczyt nie spotkaliśmy żadnego turysty ani strażnika. Na zjeździe mijał nas samochód chyba GOPR-u, ale przejechał obok nas bez reakcji. Spotkaliśmy jednego turystę, już na samej końcówce zjazdu. Było cicho i spokojnie. Pogoda w sumie ok, na Śnieżce było 7,4 st. Polecam naleśniki w schronisku Odrodzenie na Przełęczy Karkonoskiej - pyszota Wypad w Karkonosze był rewelacyjnym zwieńczeniem mojego urlopu, Dzięki Racja, nalesiory mmmm, MEGA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 O tej porze strażnicy jeszcze śpią - ruszają na szlaki razem z większością turystów, czyli po śniadaniu. Jaki jest stan asfaltu na podjeździe na Przełęcz Karkonoską? Pamiętam, że parę lat temu były tam niezłe dziury i buły powstałe dzięki korzeniom pod asfaltem, więc nie dało się pojechać więcej niż 90 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polanegri Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 O tej porze strażnicy jeszcze śpią - ruszają na szlaki razem z większością turystów, czyli po śniadaniu. Jaki jest stan asfaltu na podjeździe na Przełęcz Karkonoską? Pamiętam, że parę lat temu były tam niezłe dziury i buły powstałe dzięki korzeniom pod asfaltem, więc nie dało się pojechać więcej niż 90 km/h. Powiem szczerze, że spodziewałam się gorszej nawierzchni. Fakt faktem, podczas zjazdu trzeba było bardziej uważać bo te "buły" były niewidoczne, a w ostatniej chwili przy dużej prędkości może być średnio Bardzo podobały mi się ciekawe i mobilizujące napisy na asflacie były pomocne przy długim i ciężkim podjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nawierzchnia bez zmian i chociaz generalnie mozna przycisnac to piesi, psy, dzieci i szanowny szlaban na samym koncu skutecznie potrafia zepsuc zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Odniosłem wrażenie, że co większe ubytki w asfalcie wielkości telewizora zostały załatane w porównaniu do ubiegłego roku. Szlaban na szczęście zawsze był otwarty gdy miałem przyjemność zjeżdżać. Napisy rzeczywiście podnoszą na duchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zapraszam do przeczytania testu siodelek SelleItalia na naszej www http://puremtb.pl/ Najpozniej jutro wieczorem pojawi sie tez recenzja trasy w okolicach Barda, ktora pokonalismy z goraca ekipa w dniu wczorajszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Zapraszam: Wzgórza Strzelińskie - 21. sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 można się wprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Wpraszaj się śmiało, zapraszam coby dopisywać się w podanym temacie, cobyśmy się nie pogubili między postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESNAbabka Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 hej, poszukuję chętnych, którzy zmierzą się z objazdem trasy BM Bielawa--czyli Wielka Sowa i okolice... nie mam niestety auta...więc pozostaje pkp lub pks to jeszcze sprawdzę... ale może pojawi się ochotnik/czka z autkiem aaaa wyjazd środa 17.08 pewnie wcześnie rano moj tel 608-301-003 monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Gdzie jest we Wrocławiu na tyle duży lidl, że znajdę tam pełen asortyment z ich gazetki - rowerowe zabawki ? Albo inaczej, gdzie na tyle wolno się sprzedaje, że zdążę kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.