Pirx Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 nieeee o 15 jak zwykle.... niektorzy moga nie zdazyc dojechac na 14, albo przeczytaja za poźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wstępnie 15, ale myśle że lepiej nawet 15.30 a nawet 16 bo ludzie przecież mimo długiego weekendu pracują... Dajmy im czas przeczytać i dojechać, tylko gdzie??? Milenijny poraz drugi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 czemu nie fajna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wzgórza Trzebnickie znam z pozycji szosy, więc nie wiem jak w tamtejszych bezdrożach z moim Cross-em dam sobie radę. Mam po co / Warto mi się tam pakować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Jasne, tam bez dużej pompy hardkoru nie ma. Nie będzie nawet pewnie takiego błota jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To jedziemy dzisiaj czy nie?? Mam być pod Milenijnym o 15.30 czy jak?? Dajcie znać coś, kto jedzie? Ja jade!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 skoro nikt nic nie pisze to ja zaraz wyjeżdżam, powinienem być koło 15 albo trochę po, najwyżej poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 w takim razie ja jadę, no i będę pod milenijnym o tej 15:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 me to me to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 NIestety nie dam rady dziś się wyrwać wcześniej z pracy, mam nadzieję że następnym razem uda mi się z Wami pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 ja dzisiaj też niestety nie mogę do zobaczenia następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Żałujcie, było super. No co mogę więcej powiedzieć, jak będą fotki to zobaczycie A jutro czyszczenie roweru :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Było bosko !! :030: co tu dużo mowić... Po małych problemach z nawigacją wreście trafiliśmy dzięki pomocy Heavy puchatka na prawdziwą niszę dla bikerów Ha! i to nie byle jaką ! Jazda na azymut jest niepowtarzalna :030: dzięki temu przetarliśmy kilka zapomnianych szlaków (czasami prowadzących do nikąd ). Zdjęcia jak zdjęcia nigdy nie oddadza wszystkich walorów . Jutro wielkie szorowanie. Dziękuje wszystkim za wspólny wypad i pozdrawiam (rownież tych co nie byli ale będą! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 równiez dziekuje wszystkim obecnym za wspolny wypad... było super, pomimo ze pod koniec juz umierałem ale i tak bylo fajnie..... super trasa, super zjazdy, bydkie podjazdy, no nic do zobaczenia na nastepnej wyprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Powtórze się no ale co mam napisać innego, po prostu było piknie . Dzięki za wprowadzenie na tak ładną traskę i za cały wypad Co do zdjęć to jeśli potrzeba mogę służyć serwerem ftp, albo proponuje wrzucić paczkę ze zdjęciami na serwis typu rapidshare.de. pozdroawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Dzisiaj to było to!!! No może trochę za dużo asfaltu ale jazda była super!!! Hevy Puchatek okazał się bardzo dobrym przewodnikiem wycieczki i dzięki nimu mogliśmy przetestować nasz sprzęt w warunkach zarówno ostrych podjazdów jak i zjazdów!!!! Pozdrawiam naszych przyjaciół z forum i czekam na inne tak udane wyjazdy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Zdjęcia z naszej wczorajszej wycieczki przesłane mi przez chaozza. Link do paczki ze zdjęciami. (6.1MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszy Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Uporałem się ze sprzetem!! Jeszcze tylko kupie jutro kask, poczekam na portki i będzie jednego zawodnika więcej. Trzymajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 A ja po czyszczeniu bajka. Poszedłem na łatwiznę, odpiąłem kółka i nawaliłem myjką ciśnieniową z płynem wszędzie tylko uważałem żeby nie tam gdzie nie trzeba, po czym nalałem ciepłej wody do miski (też z lynem) i trochę go przetarłem Potem ustawianie kałowego tektro jak zwykle przy byle okazji. Teraz łańcuszek leży na gazetkach i chłonie olej a ja jeżeli nic nie będzie strzelać w supporcie jutro będę mega zadowolony z banalnego sposobu na czyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam szukam chętnych z Wrocławia na wypad weekendowy (FR, DH) nie straszny deszcz, czy słońce miejsce wypadu do ustalenia, czas również (między 26-28.08) najlepiej aby była kolejka linowa (Czarna Góra, Szklarska Poręba, itp.) zapraszam chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 dobra kiedy nastepny rajd? ja proponuje sobote bo warunki pogodowe przewidywane sa dobre, wiekszosc zapewne bedzie miała wolne, pytanie czy tak i jesli tak to gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pytanie ilu jest chętnych? W sobotę pewnie będe pracować więc mogę się pojawić na ustawcę w okolicach godz 14-15 nie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejt Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 a moze tym razem w niedzielę? ja byłabym chętna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Świetnie ! Niedziele mam wolną Kejt ile masz czasu do dyspozycji? Możemy wybrać sie na Ślęże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.