Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Było bosko !! :030: co tu dużo mowić... Po małych problemach z nawigacją :D wreście trafiliśmy dzięki pomocy Heavy puchatka na prawdziwą niszę dla bikerów :P Ha! i to nie byle jaką ! Jazda na azymut jest niepowtarzalna :030: dzięki temu przetarliśmy kilka zapomnianych szlaków (czasami prowadzących do nikąd :D).

Zdjęcia jak zdjęcia nigdy nie oddadza wszystkich walorów :wub:. Jutro wielkie szorowanie. Dziękuje wszystkim za wspólny wypad i pozdrawiam (rownież tych co nie byli ale będą! :P)

Powtórze się no ale co mam napisać innego, po prostu było piknie :) . Dzięki za wprowadzenie na tak ładną traskę i za cały wypad :D

Co do zdjęć to jeśli potrzeba mogę służyć serwerem ftp, albo proponuje wrzucić paczkę ze zdjęciami na serwis typu rapidshare.de.

pozdroawiam :)

Dzisiaj to było to!!! No może trochę za dużo asfaltu ale jazda była super!!!

Hevy Puchatek okazał się bardzo dobrym przewodnikiem wycieczki i dzięki nimu mogliśmy przetestować nasz sprzęt w warunkach zarówno ostrych podjazdów jak i zjazdów!!!!

Pozdrawiam naszych przyjaciół z forum i czekam na inne tak udane wyjazdy!!!

A ja po czyszczeniu bajka. Poszedłem na łatwiznę, odpiąłem kółka i nawaliłem myjką ciśnieniową z płynem wszędzie tylko uważałem żeby nie tam gdzie nie trzeba, po czym nalałem ciepłej wody do miski (też z lynem) i trochę go przetarłem :D Potem ustawianie kałowego tektro jak zwykle przy byle okazji. Teraz łańcuszek leży na gazetkach i chłonie olej a ja jeżeli nic nie będzie strzelać w supporcie jutro będę mega zadowolony z banalnego sposobu na czyszczenie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...