MonoVan Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 chaozz ZA-JUM-BI-ŚCIE Co prawda obawiam się, że skończy się to oglądaniem przeze mnie w oddali tej części Twojego ciała, którą wolę widywać u kobiet, ale co tam Podciągne kondycje przynajmniej Do zgadania w takim razie Nie Ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESNAbabka Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wiecie co? P***dolić szose! Jadę z wami w góry!!! Jeszcze się odezwę ale na 80% jade do Barda! Pozdr! w sobotę mtb(4.06.2011)...a niedziela szosa(5.06.2011)..!! da radę!! daj znać..i inni też jak są chętni...może znajdę tez kogoś na niedzielę z forum szosowego http://www.forumszos...r=asc&start=660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zamarzyła mi się podwójna pętla wokół Barda: Bardo - Przełęcz Wilcza - Srebrna Góra - nawrót na Wilczą Górę - Łopianka - Opolnica - Bardo - Dębowina - Łaszczowa - Jeleniec - Grodzisko - Kostra - Wojciehowice - Kłapacz - Bardo Mam nadzieję, że trasa będzie choć w części pokrywać się z trasami bike maratonów z Barda, które to miałem przyjemność nie raz przejechać. Swoją drogą to trasa z 2006 była chyba najlepsza. Bogactwem tego rejonu są piękne lasy z stokówkami o różnym stopniu nachylenia. Nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Z tego co wiem, to przełęcz Wilcza jest węzłem prawie każdej edycji maratonu bardzkiego... Więc powinno być ok Panie, Panowie, proponuję pociąg o 07:54 z Dworca Głównego, a zbiórkę o 7:30, w tę sobotę, przy wejściu na dworzec tymczasowy od ul. Suchej. O 09:26 powinniśmy być na miejscu. Proponowałbym też wymienić na privie komóreczki, żeby w razie spóźnień dać znać... Wrócić proponuję o 18:45 z Barda, 20:15 jesteśmy Wro Gł... Cena całego przejazdu z rowerem w dwie strony wg info na www pkp zamknie się w 35 zł... No i cóż... czekamy na potwierdzenia obecności niezdecydowanych, prosimy o brak deszczu i chyba do zgadania jutro wieczorem ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Uffffff, Forum żyje byliśmy i wróciliśmy, było upalnie i zmagalnie, ale bardzo bardzo fajnie to tyle w skrócie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pisałem już to, ale pozjadało posty - czekam z niecierpliwością na szerszą relację i zdjęcia, dobrze, że przetarliście szlaki. W środę zdejmują mi szwy, więc następnym razem jadę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandking Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej, witam. Zgłaszam się z rowerem z Wrocławia :] Jestem tu nowy - w marcu kupiłem sobie jakiś lepszy rower (Specialized Crosstrail) i codziennie śmigam do pracy (łącznie dziennie 20 km ok.), ale marzy mi się dłuższy wyjazd (namiot/schronisko/tani hotel i jazda przez kilka dni). na razie obadam sobie trasę na Ślężę i z powrotem oraz trasę do Jeleniej Góry, ale poza miasto dopiero wybiorę się dopiero od tego weekendu chyba, bo pomimo 3 miesięcy jeżdżenia, dopiero teraz kupiłem kask (a na drodze bez kasku się nie odważę). Mam upatrzone kilka ogólnych zarysów tras, więc jeśli ktoś by chciał przygarnąć do jakiejś wyprawy kogoś ze średnią kondychą i kimś, kto jeszcze nie jechał nigdzie dalej, to bardzo chętnie gdzieś się podłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 trochę OT: będzie ktoś na święcie wrocławskiego bajkera? Ja pewnie stawię się z Narzeczoną, pertraktuję jeszcze z Thrawn'ikiem co by swój i kobiety tyłek ruszył W qpie siła Hej, witam. Zgłaszam się z rowerem z Wrocławia :] Jestem tu nowy - w marcu kupiłem sobie jakiś lepszy rower (Specialized Crosstrail) i codziennie śmigam do pracy (łącznie dziennie 20 km ok.), ale marzy mi się dłuższy wyjazd (namiot/schronisko/tani hotel i jazda przez kilka dni). na razie obadam sobie trasę na Ślężę i z powrotem oraz trasę do Jeleniej Góry, ale poza miasto dopiero wybiorę się dopiero od tego weekendu chyba, bo pomimo 3 miesięcy jeżdżenia, dopiero teraz kupiłem kask (a na drodze bez kasku się nie odważę). Mam upatrzone kilka ogólnych zarysów tras, więc jeśli ktoś by chciał przygarnąć do jakiejś wyprawy kogoś ze średnią kondychą i kimś, kto jeszcze nie jechał nigdzie dalej, to bardzo chętnie gdzieś się podłączę. posty ap ustawek pojawiają się dość cyklicznie:) z reguły sobota to troszkę szybsze traski terenowe, niedziela to pełen relax - choć zdarzają się wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 trochę OT: będzie ktoś na święcie wrocławskiego bajkera? Ja pewnie stawię się z Narzeczoną, pertraktuję jeszcze z Thrawn'ikiem co by swój i kobiety tyłek ruszył W qpie siła Uuuu widze zmiany w stanie cywilnym sie szykuja Mnie nie ma w ten weekend we Wroc love wiec nie wpadne.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karem023 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 siemacie, jestem tu nowy i zgłaszam również swoje chęci na jakieś wojaże . Mieszkam niedaleko od Wrocławia od strony sobótki patrząc. Jakby były jakieś propozycje dajcie znać, nr. gg jest więc zawsze można się dogadać. Jestem chętny na górki jakby było z kim jeździć . do usłyszonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja muszę ochrzcić nową furkę więc o ile nic nie zawiedzie na pewno się zjawię ! z resztą w piątek dokładnie się umówimy Pozdro ! Widziałem dzisiaj Kolegę na Nowym Żółtym Ptaku Ładny ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a gdzie?? i czemu kolega nie zaczepił? ogólnie dopiero przed wczoraj złożyłem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Kolega nie zaczepił bo musiałby wbiec pod koła aut żeby Kolegę dogonić Sienkiewicza/Świętokrzyska około 18:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jakby ktoś jutro chciał tak w miarę rekreacyjnie pojeździć, dajcie znać na pw bądź gg, mam cały dzień wolny Nie trzeba się bać mam teraz bajka 180/160 i jestem baaaardzo wolny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ktoś został w tych bardzkich na dłużej, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jedzie być może ktoś dziś się przejechać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kurcze - gdybys wczesniej napisal lub gdybym wpadl na skadinad genialny pomysl aby zajrzec tutaj nie snulbym sie po Wroclawiu tylko konkretnie ruszyl gdzies kuper. Jutro od 14 jestem wolny i (o dziwo) cala niedziela takze nalezy do mnie wiec chetnie przewietrze gdzies i dotre nowa zabawke. Tak w ogole wypadaloby sie przywitac wiec witam zgromadzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jasne jak coś wal na gg albo tutaj dogadamy się co do godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Dziś zaliczyliśmy rędzin ogólnie wpadło lekko ponad 40km, do tego niezapomniany szlif w moim wykonaniu. Oszlifowałem sobie końce kierownicy (mega gładkie jak pupa niemowlęcia) i poszedł tylny przewód od hampla, a u mnie łokcie i kolana jak za dawnych lat przeszlifowane jak wspomniana pupa niemowlęcia. Pozdro dla nowego kolegi który dał mi nieźle popalić na 29erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Z tym "niezle popalic" to przesadzasz bo zadyszki u Ciebie nie zauwazylem Cale szczescie ostatnie zdarzenie mialo miejsce praktycznie na finiszu dzieki czemu nie zepsulo naprawde przyjemnej przejazdzki. Pozdrawiam rowniez i na pewno do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Siema! Jakieś akcje na sobotę? Okolice wro albo jakieś jazdy w górki? Dla mnie może być pociąg oby na jeden dzień. Piszcie czy jest jakaś inicjatywa! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ja jestem jak zwykle chętny. A gdzie, to dla mnie obojętne, byle by były jakies podjazdy i zjazdy. Ktoś jeczcze ma w sobotę czas i chęci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanLen Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam, jeśli jest tutaj któryś z Panów którzy mnie dzisiaj na szosówkach ciągnęli z Małkowic do Krzeptowa w deszczu (jeden rower na pewno Felt) koło 17:30 to pozdrawiam, dziękuję i liczę na wspólną jazdę kiedyś (tym razem będę na szosie oczywiście) Będę wdzięczny za kontakt na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 W sobote jestem wolny od okolo 14, niedziela takze cala wolna wiec nie ma sprawy - mozna gdzies sie wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja ten weekend mam dość dziwny i w sobote po 20:00 dopiero okaże się co z niedziellą ale chętnie mimo mojej @#$%*"^&*!!@ kondycji bym pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.