chaozz Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 To jak jedzie dzisiaj z nami ktoś? Odkryliśmy z Evo kolejne ciekawe tereny za Obornikami w stronę Prusic. Dzisiaj jest plan zbadać więcej tamtych obszarów więc zbytniego ścigania nie będzie za to pewnie dużo jazdy na orientacje ( czyt. błądzenia). Może być ciekawie bo tereny są naprawde fajne. Lasy, pola jakieś pagórki, wąwozy a stan dróg po wczorajszych deszczach na pewno uatrakcyjni wrażenia z trasy! Piszcie jeśli się ktoś zdecyduje to będzie wiadomo czy czekać pod milenijką na ewentualnych spóźnialskich. Przypominam Start 10. 30!
evo07 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 kogo nie było niech żałuje!! Było błoto nawet sporo, był mokry piach, szyszeczki, korzenie, pot, jęk łańcuchów, gleby - esencja mtb w czystej postaci ślad było jak to się teraz mówi? Epicko?? Było mega ps na za tydzień pojawiła się opcja 200km - szosa. Jedziemy do Góry jemy obiada u Chaozz'a i bck. Wypad uwarunkowany tym czy: 1) przejdzie mi katar do soboty - bo dziś słabo się oddychało 2) więcej niż 2 osoby. Trasę dokładniejszą zapoda Endrju
chaozz Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 kogo nie było niech żałuje!! Było błoto nawet sporo, był mokry piach, szyszeczki, korzenie, pot, jęk łańcuchów, gleby - esencja mtb w czystej postaci ślad było jak to się teraz mówi? Epicko?? Było mega ps na za tydzień pojawiła się opcja 200km - szosa. Jedziemy do Góry jemy obiada u Chaozz'a i bck. Wypad uwarunkowany tym czy: 1) przejdzie mi katar do soboty - bo dziś słabo się oddychało 2) więcej niż 2 osoby. Trasę dokładniejszą zapoda Endrju Mimo zmasowanego uderzenia forumowych bajkerów na tą ustawkę udało się nam z Robertem ją jakoś przeprowadzić! Może przypiekania tarczą nie było ale i tak mam kolano zakrwawione Fajne błotko się trafiało i dużo piachu, kilka górek szybki powrót szosą i obiecywana stówa pękła kilka fotek: https://picasaweb.go...feat=directlink kilka jest z przed 2 tygodni kiedy straciłem szpryche z tylnego koła a tereny podobne objechaliśmy! A co do 2 stów szosą za tydzień to trasa z grubsza planowana jest taka: Wro-Uraz-Brzeg Dolny-Lubiąż-Ścinawa-Krzelów-Jemielno-Góra Śląska, powrót w zależności od sił ale wstępnie : Góra-Wąsosz-Wińsko-Wołów-Oborniki Śląskie-Wro Moja mama zobowiązała się ugościć nas obiadem także zapraszamy!
Gość spamcop Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 ps na za tydzień pojawiła się opcja 200km - szosa. Jedziemy do Góry jemy obiada u Chaozz'a i bck. Wypad uwarunkowany tym czy: 1) przejdzie mi katar do soboty - bo dziś słabo się oddychało 2) więcej niż 2 osoby. Trasę dokładniejszą zapoda Endrju Jakie średnie tempo przewidujesz?
evo07 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Jakie średnie tempo przewidujesz? ponoć 25-27 ale z tym u mnie różnie - takie zakładamy, przyjedziesz ocenisz. Zmian raczej nie przewiduję tylko nie Dajcie mi się napędzić ps: wszystko zależy od tych czynników powyżej - jak dla mnie priorytetem jest pozbyć się kataru choć i z nim chyba dam rady...
tajemniczyjogurt Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Bez szprychy jeździsz od lutego, czy to jakaś świeża sprawa? Dobrze, że nie pojechałem z wami, bo bym tylko marudził w błocie. Witaj w klubie rozwalonych kolan
Gość spamcop Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 ponoć 25-27 ale z tym u mnie różnie - takie zakładamy, przyjedziesz ocenisz. Zmian raczej nie przewiduję tylko nie Dajcie mi się napędzić ps: wszystko zależy od tych czynników powyżej - jak dla mnie priorytetem jest pozbyć się kataru choć i z nim chyba dam rady... Pisze się W połowie czerwca jade rowerem nad morze, wiec taka trasa mi sie przyda
Artwro Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Tak,tak...tylko obserwuję i zazdroszczę,szkoda mi że jestem taki stary.
Gość spamcop Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Tak,tak...tylko obserwuję i zazdroszczę,szkoda mi że jestem taki stary. hehe, myslisz ze wiek ma tu jakies znaczenie?
Szoppers Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Epicka wycieczka Kocury Nie zauwazylem tematu i dzisiaj sie nudzilem... nic to macie moze tracke z dzisiejszej wycieczki? albo gpx z okolic tego fajnego lasku z podjazdami (raz razem smignelismy co 100ka stuknela).. bo gdzies na hdd zapodzialem a mam jutro emeryten party tam poprowadzic
pilon Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 (...) ślad (...) (...) macie moze tracke z dzisiejszej wycieczki? albo gpx z okolic tego fajnego lasku z podjazdami (raz razem smignelismy co 100ka stuknela).. bo gdzies na hdd zapodzialem a mam jutro emeryten party tam poprowadzic
modliszka Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Tak,tak...tylko obserwuję i zazdroszczę,szkoda mi że jestem taki stary. hehe-lekka przesada:P co ja mam powiedzieć/napisac...? koniec marudzenia!!!d..ka na siodło i wio:)
LESNAbabka Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 hej chłopaki, a czy tą szosową wycieczkę to można przełożyć na niedzielę(5.06.11)? Bo ja jestem bardzo chętna na tą wyprawę... ale 28 sobotę jadę na mtb do Zawoni... a wczoraj na maratonie w Lesznie zrobiłam swoje pierwsze 230km..było za######iście...noga podawała... no i moja szosa sprawiła się bosko... przemyślcie sprawę.. pozdrawiam
evo07 Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 yo! ja w sobotę pass - muszę prywatę załatwić. Co do niedzieli, to pewnie też bez Chaozz'a ( bez obiadu) a trasę sami możecie ustalić, ktoś z pomysłem się trafi
pilon Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Ja na sobotę planuję góry - Rudawy Janowickie, albo Góry Sowie... jeśli tylko dopisze pogoda to jadę i namawiam
argusiol Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Ja na sobotę jestem wstępnie umówiony z kolegą na Sowie, może połączymy siły? To nie ode mnie zależy, więc jak będę coś wiedzał to dam znać.
pilon Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Pewnie Warto połączyć siłki, a razem raźniej Zamarzyła mi się podwójna pętla wokół Barda: Bardo - Przełęcz Wilcza - Srebrna Góra - nawrót na Wilczą Górę - Łopianka - Opolnica - Bardo - Dębowina - Łaszczowa - Jeleniec - Grodzisko - Kostra - Wojciehowice - Kłapacz - Bardo 70 km, w tym terenie to robota na cały dzień W sumie Bardzkie rzut butem od Sowich, a trasa fajna Od razu mówie, żeby nie było nieporozumień, że nie mam auta na ten weekend, więc pozostaje pocionk... Ja skorzystam z tego lub tego dojazdu pkp, a wrócę tym, cała podróż wypada za 30 zł w dwie strony... Taka jest moja propozycja
Szoppers Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Pewnie Warto połączyć siłki, a razem raźniej Zamarzyła mi się podwójna pętla wokół Barda: Bardo - Przełęcz Wilcza - Srebrna Góra - nawrót na Wilczą Górę - Łopianka - Opolnica - Bardo - Dębowina - Łaszczowa - Jeleniec - Grodzisko - Kostra - Wojciehowice - Kłapacz - Bardo 70 km, w tym terenie to robota na cały dzień W sumie Bardzkie rzut butem od Sowich, a trasa fajna Fakin standard... Tomus na dyzur a Kocury w goory... D_U_P_A zazdroszcze.. Sowie maja potencjal jakich malo.. obczajcie szlaki w tym sezonie i nastepnym razem dolacze
pilon Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Mam tylko nadzieję, że KocurY a nie Kocur_ samotnie no ale taka mnie ochota wzieła, że nawet i sam pojade, a co tam
MonoVan Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 ja muszę ochrzcić nową furkę więc o ile nic nie zawiedzie na pewno się zjawię ! z resztą w piątek dokładnie się umówimy Pozdro !
pilon Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 ja muszę ochrzcić nową furkę więc o ile nic nie zawiedzie na pewno się zjawię ! z resztą w piątek dokładnie się umówimy Pozdro ! a co to za new wynalazek?
chaozz Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Wiecie co? P***dolić szose! Jadę z wami w góry!!! Jeszcze się odezwę ale na 80% jade do Barda! Pozdr!
pilon Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Wiecie co? P***dolić szose! Jadę z wami w góry!!! Jeszcze się odezwę ale na 80% jade do Barda! Pozdr! chaozz ZA-JUM-BI-ŚCIE Co prawda obawiam się, że skończy się to oglądaniem przeze mnie w oddali tej części Twojego ciała, którą wolę widywać u kobiet, ale co tam Podciągne kondycje przynajmniej Do zgadania w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.