Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

A ktoś cuś na jutro?

Pozdrower!

pewnie że tak bo po dzisiejszych 125km z chęcią się rozjeżdżę - w obie strony pod wiatr to nawet dla mnie za wiele, ale warto wrócić do doliny baryczy. Lasy piękne. Jest piach, są korzenie, igliwie, listowie...po prostu megaaaaaaaaa

foty w galeryji

ps: 11?tylko gdzie?

My z Szoppersem myśleliśmy nawet o 10:30, tylko jeszcze będzie trzeba popatrzeć w jakim stanie będziemy :D ale powinno być ok... :D

Może nad Odrą w stronę Obornik, przez Uraz, zaczynając Osobowice-Rędzin... To może 10:30 plac przy Nadodrzu? ten taki z przystankami i cudami na kiju?

My z Szoppersem myśleliśmy nawet o 10:30, tylko jeszcze będzie trzeba popatrzeć w jakim stanie będziemy :D ale powinno być ok... :D

Może nad Odrą w stronę Obornik, przez Uraz, zaczynając Osobowice-Rędzin... To może 10:30 plac przy Nadodrzu? ten taki z przystankami i cudami na kiju?

pasi :icon_wink:

Nie będę zakładać osobnego tematu więc spytam tutaj.

Jak się nazywa i kiedy odbywa przejazd rowerowy przez Wrocław?Jest on co roku w maju lub w czerwcu i uczestniczy w nim kilka tysięcy rowerzystów.Start na pl.Solnym.

Święto wrocławskich rowerzystów organizator Wrocławska Inicjatywa Rowerowa

Właśnie miałem o tym wspomnieć, natknąłem się na info 2 dni wcześniej.

Na liczny udział nie ma co liczyć, większość osób mieszkających na codzień we Wrocławiu rozjechała się w Polskę na święta do swoich domów i zapewne jeszcze nie wróci. Mam nadzieję, że reprezentacja FR.org jednak nie zawiedzie!

Był ktoś z Was dzisiaj na tym treningu ?

Ja byłem na Giant'cie z niebieskimi kółkami :icon_wink:

Ja byłem. Kolegę poznałem po rowerze, miałem zagadać ale nie było za bardzo jak, bo się jeździło. Mniej więcej po godzince jazdy złapałem flaka w tylnim kole (kolce jeżyny lub podobne dziadostwo), zanim połatałem dętkę to już was nie było na widoku i się zawinąłem do domu.

opisz mniej więcej jak to wyglądało ? niestety nie mogłem dziś przyjechać :confused:

Jest gość, wyznacza jakąś trasę, jeździmy po trasie, on patrzy co robimy źle, mówi co i jak i robimy inny kawałek Kilimandżaro.

Tak to mniej więcej wyglądało.

Ogólnie jestem zadowolony i na pewno za tydzień też pojadę.

Z 1, 2 razy ma być jeszcze na Kili, później coś innego. Zapowiada się fajnie. No i jakaś tam koszulka do wygrania co trening :icon_wink:

Całkiem całkiem to wygląda, do zobaczenia :thumbsup:

Witam, jestem gościnnie w Wrocławiu przez weekend majowy, jako że nie znam terenu może ktoś byłby chętny na pokazanie kilku ciekawy tras , najlepiej jakiś teren, ale jeszcze ciekawiej może ktoś byłby chętny wybrać się na Ślężę byłem tam w poniedziałek i bardzo przyjemnie się podjeżdża

jeśli są chętni to bardzo chętnie, stacjonuję na Klecinie tak orientacyjnie mówię tylko. jak coś to kontakt

gg: 3288777

pozdrawiam

Ja nie miałem jeszcze okazji się wybrać, bo dowiedziałem się wczoraj dopiero o tych treningach. Co do Ślęzy to chetnię się wybiorę. Zresztą miałem taki zamiar sie tam wybrać,więc nie bede musiał sam jechac. Kontakt przez gg 3814626

Chłopaki, odpuście sobie Ślężę w długi weekend... Przecież tam dziki tłum bedzie... Ruch pieszych jak na Świdnickiej... Ani to przyjemne, ani bezpieczne...

Niewiele dalej macie Góry Sowie, gdzie już konkretniej można pośmigać... I bez tłumów (byle nie Wielka Sowa i Przełęcz Jugowska, a będzie OK)...

Chłopaki, odpuście sobie Ślężę w długi weekend... Przecież tam dziki tłum bedzie... Ruch pieszych jak na Świdnickiej... Ani to przyjemne, ani bezpieczne...

Niewiele dalej macie Góry Sowie, gdzie już konkretniej można pośmigać... I bez tłumów (byle nie Wielka Sowa i Przełęcz Jugowska, a będzie OK)...

W Międzygórzu póki co też z Kobietą tłumów nie zaobserwowaliśmy:) ze 3 pary zrowerowane i trochę szosowcuff... i też mamy gdzie poszaleć :icon_wink:

Chłopaki, odpuście sobie Ślężę w długi weekend... Przecież tam dziki tłum bedzie... Ruch pieszych jak na Świdnickiej... Ani to przyjemne, ani bezpieczne...Niewiele dalej macie Góry Sowie, gdzie już konkretniej można pośmigać... I bez tłumów (byle nie Wielka Sowa i Przełęcz Jugowska, a będzie OK)...

Święte słowa :)

Tylko jak w Góry Sowie to autem z Wrocka, a jak rowerem to trzeba doliczyć około 30 km w jedną stronę. A na południe od Ślęży jest Radunia, która też jest warta odwiedzenia i dalej z Raduni można pojechać niebieskim szlakiem pieszym przez Wzgórza Oleszeńskie do Świątnik lub odwrotnie. Tu na pewno tłoku turystów nie będzie, a wzgórza są naprawdę warte przejechania. Każdy kto je przejechał to sobie je chwali więc polecam :)

Ostatni wypad na Wzgórza Oleszeńskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...