Szoppers Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 szkoda, bo warto się ruszyć poza Wrocław, mając tak piękne okolice, na 2 godziny drogi od miasta... i szczególnie w taką pogodę... ja troche mam opory by jechać samemu, ale pewnie tak się skończy Ja w sobote wyjeżdżam, tyle wiem i zapraszam ze mną W ta sobote ponownie optuje za lokalna przejazdzka z racji braku czasu.. z wlasnego doswiadczenia powiem ze na spontanowe wyjazdy duzo bardziej oplaca sie kierowac w strone gor sowich - 70km autem (50 min) a pociagiem niewiele ponad godzine i IMHO znacznie bardziej ciekawe trasy pod wzgledem trudnosci i przyjemnosci ale to tylko moje zdanie.. czekam na odzew chetnych na sobote w rejonie wroclawia ps. wciaz mysle ze wartoby zrobic inauguracyjny sezon na Slezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jak tylko zmienie ramkę jestem chętny na każdy wypad - wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 kuLungeLe ja jutro wybieram się na przejażdżkę, trasa około 40 km po okolicznych lasach. Jak jesteś chętny do pisz:) Szoppers ja się piszę na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 kuLungeLe ja jutro wybieram się na przejażdżkę, trasa około 40 km po okolicznych lasach. Jak jesteś chętny do pisz:) Szoppers ja się piszę na sobotę. Qrcze, trochę mnie plecy zaczęły boleć niestety, a z moimi plecami nie ma żartów , ale może do jutra mi przejdzie, więc dałbym Ci znać jutro. Powiedz mi tylko skąd i mniej więcej o której chcesz startować, to bym Ci np. dał znać na kom.czy jadę, albo po prostu jak nie przyjadę do tej konkretnej godziny to startujesz i już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jak możesz to napisz na GG: 2814790, to nie będziemy zaśmiecać wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 A jakie mamy perspektywy na sobotę poza moim wyjazdem? Bo samemu jednak troszke kiepsko jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ja mogę się ustawiać na sobotę, rama powinna dojść jutro, jutro też dam konkretną odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Wiec tak: jestem chetny na jutro:) i prawdopodobnie kolega.. co do godizny to obstawiam 10 zeby mozna po tygodniu choc troche odespac.. co do miejsca to albo klasycznie Bajkal z objazdem dookola zeby sie troche potaplac.. Jesli nie bajkal to czekam na propozycje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 10 , toż to skoro świt w sobotę! Porponuję 13, las koło Kotowic, jeziorko Panieńskie, most kolejowy, Bajkał, Smoczy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mi klimaty i trasa pasują, ale skłaniałbym się na 11:00 np bardziej niż 13:00 czekam że tak powiem do północy na uściślenie (i tak wstaję o 7:00, więc dla mnie godzina to rybka...) jeśli klimaty bajkalskie, to może start przystań zwierzyniecka? pozdro pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 mówcie ile km trasa, jakie planowane tempo i miejsce spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To moze skoro mamy jedna 10ta, jedna 11 i jedna 13 to moze 11-11.30 z konkretem jeszcze dzis co do Kotowic, Smokoow i innych wilkolakoow to poza kotowicami do ktorych dojezdzalem na mini masakre to chetnie bym obczail rejon.. niech kolega biegly w tamte rejony uwzgledni godzine wyjazdu i miejsce zbioorki ja z polnocnej czesci miasta wiec w sumie kazdy rejon mostow/walow dla mnie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Niestety ja wcześniej niż 13 nie mogę, muszę rano zajść na uczelnię. Nie chcę was ograniczać, wasza decyzja. Co do Kotowic, to piękne liściaste lasy starorzecza Odry. Dwa jeziorka: dziewicze i panieńskie, do tego singielki na ich brzegami. Błoto niezależnie od pory roku gwarantowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Niestety ja wcześniej niż 13 nie mogę, muszę rano zajść na uczelnię. Nie chcę was ograniczać, wasza decyzja. Co do Kotowic, to piękne liściaste lasy starorzecza Odry. Dwa jeziorka: dziewicze i panieńskie, do tego singielki na ich brzegami. Błoto niezależnie od pory roku gwarantowane! Ja sie rozmarzylem skoro mialoby byc od 13 to powiedz na ile szacujesz trase - glownie czas i kilometraz (liczony skad) i jak dla mnie jesli do zmroku wrocimy to spoko mysle ze zawies dosc szybko info to zlowimy paru chetnych... Jesli kolegom MonoVan i Pilonowi nie bedzie pasowala Twoja oferta to pojade z nimi (czyli sobota rano;) a jesli podpasuje naszej calej czwoorce to tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 start: 13.00 kładka koło zoo co do kilometrów to łącznie ok 45+, max 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 13:00 jestem na kładce od strony zoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Będę o 13:00 na kładce... ale prawdopodobnie będę się musiał od Was wcześniej odkleić, 13:00 start to troszke dla mnie późno :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No to jestesmy umowieni i powiedzcie tylko czy chodzi Wam o Zabia Kladke? (naprzeciwko ujecia wody na grobli?) czy kolo przystani zwierzynieckiej? Dajcie odzew a jakby co czekam pod zabia kladka od strony zoo o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kładka koło zoo, czyli kładka zwierzyniecka przy wejściu do ogrodu od strony odry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 taka duża niebieska, znajduje się dokładnie naprzeciwko tylnego wejścia do zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Hihihi czyli wlasciwa zwierzyniecka zrobila mi sie zabia spox wiem o co chodzi tak wiec przybywajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 też wpadnę i już po ... ;d piękne dzięki wszystkim za sobotnią wycieczkę, jak na początek sezonu było idealnie. I mam nadzieję, że niektórzy wykorzystali już limit pecha na tegoroczny sezon Do następnego, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 biorąc pod uwagę mojego pecha i tak dobrze że jeszcze żyję Do następnego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 I ja już po i już nawet po kąpieli (ufff jak dobrze ) dzięki i do zoba Ps. coś mi się wydaje że w różny sposób zrozumieliśmy stadion heheh... pewnie ktoś pojechał wywaloną bramą na stadion, ktoś wałami ścieżką twardą, ktoś miękką, nie wiem, ale już nie szukałem Was bo to bez sensu, nawet w razie tragedii każdy by trafił, więc pojechałem home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Pierwszy wiosenny wyjazd z forum za nami. Nie obyło się bez przyzwoitego błota i 2 awarii. Wybuch dętki kolegi trochę mnie zaskoczył. Las, strzały, drzewa, do kompletu brakowało tylko Tupolewa Co najważniejsze zdecydowana większość km w terenie. Dzięki i do następnego parę fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.