Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za całkowitym hardcorem ! błoto po osie i te sprawy ... Wczoraj mieliśmy raczej wycieczke krajoznawcza a takie zawsze są przyjemniejsze gdy pogoda dopisuje :) Jeżeli ma być choć troche ekstremalnie myślę, że trzeba uderzyć na wzgórza trzebnickie może bedzie mala powtórka z maratonu? :030: Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje, że następnym razem będzie nas jeszcze więcej ! :D

no proszę :) To niech ktoś kto zna tamte tereny (Wzgóża Trzebnickie) zaproponuje jakąś traske i możemy się ustawić na jakąś mocniejszą akcje... he he

Condor mam nadzieje że oponki o jakich mówisz zmieszczą Ci się w te błotniki...bo jak nie to błotniki zostaw w garażu :D

Ekipa z która zazwyczaj jeżdze jest teraz na transcarpatii :( Chociaz byłem na wzgórzach trzebnickich kilka razy nie czuje się na siłach żeby robić za kierownika wycieczki :P Zbyt krótko mieszkam w tym pięknym mieście :) Mam nadzieje, że do czasu ich powrotu może znajdzie się ktoś kto dobrze zna te tereny. Zawsze zamiast na trzebnice można pojechać na ślęże :wink:

znam sprawdzona trase do lasku w trzebnicy gdzie mozna sie troche pokrecic oraz w zaleznosci od checi pojechac gdzies dalej (znowu wezme mape od kolegi w przypadku drugiego wariantu :( ) . start moglby byc z tego samego miejsca co ostatnio. przyszly tydzien mam troche napiety ale chyba wygospodaruje troche czasu ...

pzdr. asasello

Chaozz znam tą mape ... jest ona lekko mówiąc nieczytelna :D Jakby ktoś dysponował czymś dokładniejszym niech sprawdzi przebieg trasy i możemy jechać :D Ewentualnie pojedziemy trasą asasella. Mi to wlaściwie wszystko jedno :D Pozdrawiam.

Na tej stronie jest nieco bardziej dokładna mapa:

Mapka

Jeśli jesteście zainteresowani bardzo dokładnym przebiegiem tego maratonu to ja startując w nim miałem na kierownicy GPS. Mogę udostępnić plik z nagraniem śladu, który można obejrzeć w jakiejś mapie komputerowej. Opcja załącznika na forum nie działa dla plików innych niż graficzne. Ja używam Nawigator Mapa Polski(ma sieć dróg w całej Polsce i plany miast). Lepszy jest Ozi Explorer, ale do niego trzeba mieć zeskanowane mapy w postaci plików rastrowych.

Kurcze tak to wszystko czytam i czytam i wytrzymać w domu nie moge. A trzyma mnie przerzutka, na "warsztacie" jest małe zainteresowanie więc opiszę w skrócie. Gdy przerzutka obsługuje najmniejsze koronki, w miarę przesuwania na większe coraz bardziej trze i mija 2 bieg wskakując z 3 na najwiekszą zębatke. Jeśli dostroje ją do duzych, przeskakuje w podobny sposób małą zębatkę lądując na najmniejszej. Naturalnie w obu przypadkach jeden bieg na manetce pozostaje niewykorzystany, to ten przeskoczony. Jesli wiecie o co może chodzić to bedę naprawdę bardzo wdzięczny. Pozdrówki

hmmm fuj :D .. błotko jest bue, potem trzeba zeskrobywać z siebie i z maszynki kochanej... PiRX sie na to nie pisze... nie nawidze błotka wiec niestety sie na to nie pisze... chyab ze jutro bedzie słońce świeciło i bedzie względnie sucho.. ale cos się chyba nie zapowiada.. :D

Mamy mapę, mamy przewodnika (hevy_puchatek mam nadzieje że znasz te tereny lepiej niż sposób klejenia dętki). Jutro w drogę!!!

Ejejejej mówiłem o 2 części trasy tylko :P Ale jakoś damy radę :D A błotko? Miałem czyścić dzisiaj ale za późno wróciłem więc mogę się upaprać ile zdołam :D

EDIT: A może ktoś poprowadzi nas trasą maratonu jednak? :D

Ja też gotów, kupiłem pompkę, torebkę podsiodłową, zapasową dętkę i gumy się nie boję :) Najlepiej jak najwcześniej ale inni muszą to przeczytać więc proponuję wstępnie 14 pod milenijką tam gdzie wtedy?

A co do trasy to hm chyba po drodze się ją wymyśli bo coś pomysłów wiele nie ma :) Ważne że w kierunku Trzebnicy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...