Kosma Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 mi pasuje i sobota i niedziela przeciez. Jogurt, start jest na osiedlu malowniczym czy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to jutro, 10:30 na boisku (start maratonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 yuppi, dobra bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Przypominam, że wyjazd nadal jest aktualny i mam nadzieję, że tym razem frekwencja też dopisze Edit: Wyjazd chyba odwołany, nikt nie potwierdza swojej obecności, http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2011021812&row=436&col=181&lang=pl&cname=Wroc%B3aw, a nie chciałbym czekać na -3 na środku pola. Swoją drogą, śnieg pada coraz mocniej a niektóre drogi są nieprzetarte jeszcze, chyba lepiej poczekać do przyszłego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 no niestety lipson z ta pogoda ,jak cos to przyszly tydzien ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 To może i ja się dołączę? Na przyszłą sobotę, 26. lutego? Jestem to nowy, szukam ekipy do wspólnych wycieczek, ale, mimo rocznej przerwy w pedałowaniu, doświadczenie na dwóch kółkach mam... Witam więc na forum, pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 To może i ja się dołączę? Na przyszłą sobotę, 26. lutego? Jestem to nowy, szukam ekipy do wspólnych wycieczek, ale, mimo rocznej przerwy w pedałowaniu, doświadczenie na dwóch kółkach mam... Witam więc na forum, pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia! Użytkownik pilon edytował ten post 20 luty 2011 - 22:02 co? gdzie?jak? którędy? Ja mogę w końcu poszaleć bo już się łańcuch nie kończy - może być w teren, może być szosowo-podjazdowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 co? gdzie?jak? którędy? Ja mogę w końcu poszaleć bo już się łańcuch nie kończy - może być w teren, może być szosowo-podjazdowo Jeszcze nie wiem dokładnie co i jak i gdzie i na jak długo - jeśli to ja miałbym proponować. Generalnie będę wsiadał na rower w rok po kradzieży poprzedniego Tak więc kondycja słaba i nowy sprzęt do rozpoznania, wyczucia, a i ciuchy w rozproszeniu, dopiero szykuję ekwipaż więc kondycyjnie nie poszaleję, ale jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 co? gdzie?jak? którędy? Jest już trasa mega bikemaratonu, jest teren, są podjazdy. Na sobotę zapowiadają dość dobrą pogodę http://bikemaraton.com.pl/imprezy/y/2010/eid/64/sub/trasa 57 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 odbiore spodnie z reklamacji wiec zabieram sie .tylko zeby pogoda byla znosna jakas ,a nie taka Syberia ,jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Wyświetl postUżytkownik evo07 dnia 22 luty 2011 - 15:38 napisał co? gdzie?jak? którędy? Jest już trasa mega bikemaratonu, jest teren, są podjazdy. Na sobotę zapowiadają dość dobrą pogodę http://bikemaraton.c...id/64/sub/trasa 57 km generalnie pogodę mam w .... Na obczajanie trasy jak najbardziej jestem na tak:) "Jogutro" znamy się mało ale ew ustawka zn jej start...gdzie? kiedy? Temp -20*C też może być jak dla mnie , dystans ponad 100km też może być - dynda mnie to. Kosma - bier spodnie kościołowe pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Myślę, że propozycja dobra, tym bardziej, że są różne warianty, więc jakbym nie dał rady, to wcześniej zawsze mogę wrócić Pozdro i do uszczegółowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Dla mnie wstepnie bomba na razie zadna alko-faza sie nie szykuje wiec zapodajcie gdzie zbioorka, gdzie postooj na piwo itp pod koniec tygodnia zobaczymy ktoory naloog wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 jakieś konkrety? Nie znam tamtych terenów i chętnie bym poznał traskę nowych wrocławskich maratonów! Mam nadzieje że -3 i troszkę śniegu nikogo nie zniechęci ja codziennie śmigam ten tydzień -10, -15 he he ale w sobotę ma być około zera, prawie upał Czekam na jakieś szczegółowe dane. miejsce i czas startu, ewentualny czas i dystans. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Panie Orgu -Jogurtu?! Czy o 10-11:30 pod milenijnym będzie dobrze? Reszta (Szoppers chyba się wyśpisz do 9:30??) pasi? Później niż o 11:30 to trochę słabo imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to 10:00 pod Milenijnym, po drodze możemy zabrać Kosmę z boiska na Marszowicach. Jakiegoś dużego błota chyba nie będzie, trasa niewymagająca, więc tempo szybsze niż w styczniu . Jakbym nie dawał rady, to można skrócić trasę do mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dobra Panowie ja z innej beczki trochę, gdzie we wrocku znajdę jakąś rame stalowa/chromowo molibdenową która będzie się nadawać na miejskiego mieszczucha ? :)Czy mimo wszystko na gielde dalej najlepiej w niedziele na sulkowice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 eee u mnie lipson jednak , bylem w intersporcie i mi te uje nie nareperowaly portek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Panowie, a "pod milenijnym" to konkretnie gdzie? przepraszam za durne pytanie, ale nowy tu jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Panowie, a "pod milenijnym" to konkretnie gdzie? przepraszam za durne pytanie, ale nowy tu jestem :] [pd mostem od strony osobowic, ew w kierunku na osobowice:) "centralnie" pod mostem na osobowicach - nie wiem czy wyklarowałem Szkoda Kosmo mayB next time:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dzięki, teraz klar jakby mnie nie było do 10:05, to znaczy że katar i zmęczenie wygrały, ale zakładam że będę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Kocury mam nadzieje ze porobicie fotki i slad gps Wstalem wlasnie.. >:> i szczerze moowiac dobrze mi z tym.. wczoraj nawet zapomnialem ze to juz dzis i nie zagladnalem na forum... do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ja niestety odpadłem w przedbiegach, ciuchy nie podpasowały, po kwadransie byłem cały mokry, po 5ciu minutach zaczeło sie robić lodowato, pot nie odparował... Szoppers to może jutro gdzieś łagodniej sie poburaczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Było zacnie podziękował mój niepełny ślad z kilkoma fotami, bo wracać musiałem Z kolegami Chaozz'em i Jogurtem jakieś 40km a ogólnie 75,5km pozdro Ja niestety odpadłem w przedbiegach, ciuchy nie podpasowały, po kwadransie byłem cały mokry, po 5ciu minutach zaczeło sie robić lodowato, pot nie odparował... Szoppers to może jutro gdzieś łagodniej sie poburaczymy? a gdzie??może też się podepnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 a gdzie??może też się podepnę Może z przystani przy ZOO w stronę Opatowic, za Odrę? Wieś Łany itp? Tylko że ja nie mogę przeginać, bo nie mam prawdziwie zimowych spodni i prawdziwie zimowej bluzy, albo mam i źle dzisiaj zestawiłem Ps. może nad "Bajkał"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.