chaozz Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja dzisiaj rozpocząłem takie niby treningi przed latem, żeby po listopadowo-grudniowo-styczniowym lenistwie rowerowym nie wypaść na ewentualnych ustawkach blado Pośmigałem troszkę po górce osobowickiej bo mam do niej blisko z pracy. Górka mocno zjeżdżona widać wielu nie próżnuje zimą tak jak ja w tym roku . Ale przy okazji wpadł mi do głowy pomysł że jakby się tak pogoda utrzymała do końca tygodnia czy by na Wilczyn nie pocisnąć w sobotę?? Troszeczkę się pokatować na pagóreczkach interwałowo?? Dawajcie znać czy byli by chętni bo jeśli tak to zmieniam oponki bo na tych co mam obecnie to po prostym mam problemy Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja z pt/sob mam tluste chlanie.. wiec jesli ewentualna ustawka sie odbedzie to ja w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Niestety w ten weekend odpadam - mam zajechane uszczelki i przejazd przez większą kałużę kończy się zablokowaniem widelca . Wygląda na to, że będę musiał zadowolić się szosą dopóki nie kupię nowych uszczelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hej! Jako że nikt się nie zadeklarował, pojechałem sam... Może kolejnym razem ktoś się dołączy...? Pozdro! Nowy folder">pare fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Pełen szacun... Ja poczekam na dodatnie temperatury... Sprzęt już przygotowany i czeka na początek sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 witam wszystkich, jakieś propozycje na sobotę lub niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Joł! Ja wstępnie rezerwuję sobotę na rower! Jeśli pogoda będzie sprzyjająca, czyli bez bardzo mocnych opadów deszczu planuje teren, jeszcze nie wiem czy Trzebnica czy Oborniki. Jeśli będzie bardzo mokro to szosa: trasa: wro-skarszyn-tarnowiec-trzebnica-oborniki-uraz-wro. Jak zwykle u mnie troszkę pod górkę, troszkę z górki Piszcie czy będą chętni! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Joł! Ja wstępnie rezerwuję sobotę na rower! Jeśli pogoda będzie sprzyjająca, czyli bez bardzo mocnych opadów deszczu planuje teren, jeszcze nie wiem czy Trzebnica czy Oborniki. Jeśli będzie bardzo mokro to szosa: trasa: wro-skarszyn-tarnowiec-trzebnica-oborniki-uraz-wro. Jak zwykle u mnie troszkę pod górkę, troszkę z górki Piszcie czy będą chętni! Pozdro! Jeśli nie będzie zimno to się chętnie pisze na wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 planowany czas startu? szacunkowy czas przelotu? Jeśli napęd pozwoli to jedziemy w błoto, jak nie pozwoli to jestem za opcją szosową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gavinx Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 cześć, jak zdecydujecie się na szosę, to ja też chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 OK! To tak: Start: godzina 10, miejsce: tradycyjna Milenijka od strony Osobowic Trasa daje do wyboru: 1-Trzebnica czyli wszelakie wariacje na remat tras starych maratonów, polne drogi po pagórkach w okolicach Skarszyna, Głuchowa, Wysokiego Kościoła, Pierwoszowa i okolic Trzebnicy, wliczając lasy Malin i Bukowy 2-Oborniki przez laski Osobowicki, Rędziński i potem wszelkie drogi leśne pomiędzy Urazem, Ramiszowem a Obornikami i ewentualny powrót przez las Wilczyński Czas oczywiście kilka godzin około 5 a dystans tradycyjne 50+ czekam na potwierdzenia obecności żeby niepotrzebnie pod Milenijnym nie czekać na niezdecydowanych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanskar Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 witam ja tez chetny na rowerowanie moze ktos chce juz jakos po wekendzie?\ Zapraszam tu do wipsywania sie wszytkich wrocławskich bikreów, a na pewno w wiosne albo lecie pośmigamy większą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jutro niestety nie mogę, ale w niedzielę i przez następne dwa tygodnie w sumie codziennie mogę iść, a jak dojdzie paczka z bikestacji to już w ogóle się nie odkleję od siodełka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 W ten weekend praca, w nastepny - na kacu pojezdze ps. @jogurt: do mnie juz doszla projekt bombowiec rozpoczety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Kolejny raz samotnie.... 82 km, głównie teren laski Osobowicki, Rędziński, wzdłuż Widawy potem Odry do Urazu. Później lasami do Obornik Śląskich, dalej Lasek Wilczyński troszkę szoski do lasu Malin i przez stary poligon do Pasikurowic i szoska na chate. Wnioski: Pogoda rewelacja! Na teren jeszcze za wcześnie niestety, można było by jednak dzisiaj szosą śmignąć... Ale co tam każdy wyjazd na rower to dobrze spędzony czas! Pozdro i może kiedyś do zobaczenia! Kilka fotek z dzisiaj: luty 2011">klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 chaozz - gdzie ludeczke znalazles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wybieram się jutro na objazd trasy mini bikemaratonu (została udostępniona). Mam własnoręcznie zrobiony ślad GPS, więc nie powinniśmy się pogubić. Może jest ktoś chętny? Mapka: http://img204.imageshack.us/i/filex.jpg/ Mój ślad: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kxglqslzsyasrkhk 28km + dojazd i podobno 200m sumy przewyższeń (trochę mnie ta liczba zaskoczyła). Start proponuję jak najwcześniej - 8, 9, 10 jak komu pasuje, jeżeli nikt się na forum nie zgłosi, to pojadę sobie gdzie indziej, a objazd przełoży się na weekend. PS. A paczka z bikestacji jeszcze nie doszła EDIT: Dzwoniłem do bikestacji i podobno moja paczka jest już w drodze , wygląda na to, że nowe kółka, hamulce i kilka innych gratów będzie u mnie już jutro . Czy jest na forum jakaś dobra dusza, od której mógłbym pożyczyć klucz do przykręcenia kasety oraz rozkuwacz do łańcucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ja chetnie polece ta traske na weekend, jutro niestety w robocie ,ale w sobote lub niedziele b.chetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 OK, może do soboty ktoś jeszcze chętny się znajdzie. Chyba jutro z rana sam objadę traskę, a później pojadę kupić łańcuch, smar i narzędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja jestem wstepnie zainteresowany na weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 dobre, jogurt pisz mi tu czy w sobote czy w niedziele ten bajkamaraton ,bo chce na impreze isc i sie zniszczyc ,a jak w piatek pojde to w niedziele wroce pewnie, a jak pojde na rower to nie pojde. znaczy pojde ,ale na rower. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja się mogę dostosować, zobaczymy, jak więcej osób się zbierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuLungeLe Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja też bym się pisał na 90% na łikend. A i narzędzia mogę udostępnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 To o której w sobotę?? I gdzie się spotykamy? Na tym poletku z którego był start BM?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No nie wiem, wszyscy są chętni na weekend, Kosmie pasuje niedziela, a do mnie już przyszła paczka. Dzisiaj podjadę po łańcuch i jeżeli się wyrobię, to będę na rano w pełnej gotowości, ale uważam, że bezpieczniejszym terminem byłaby niedziela, ale jeżeli większość woli sobotę, to będzie sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.