evo07 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jeśli tylko będzie miło i przyjemnie jak obiecuje evo07, to nie wypada opuścić pierwszej konkretnej ustawki w roku 2011. Mam nadzieję, że nie wyskoczycie z jakąś trasą 50+ km, w razie czego odpadnę po drodze . nie obiecuję że będzie miło - jak stawi się pewien osobnik to ja się odłączam, chyba że go ktoś zepchnie do rowu mnie nie wolno - jestem pacyfistą ale.... mam nadzieję że szkoda mu zdrowia i sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To będę Was przez lornetkę z domu obserwował żeby wybadać sytuację. Jak będą jakieś awantury pod milenijką to nie przyjeżdżam. Szparek82, zawsze możesz do mnie na śniadanie wpaść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wiedziałem, że mogę na ciebie kolego liczyć. Jeśli pozwolisz to zgarnę ze sobą naszą chudzinkę Evo07, co by kolek po drodze nie mial Robson jaka trasa, kierunek i przede wszystkim tempo? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A zapraszam, może niedługo ustawki zamiast pod milenijką będziemy robić u mnie w ogródku . Przyłaczam się do pytania o trasę, chyba że jutro spontan jakiś się wymyśli. I zlitujcie się nad biednymi żuczkami co dopiero zaczęli dosiadać swych rumaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Szoppers zyje i wciaz tyje! Tak wiec widzimy sie jutro niemalze bladym switem na mam nadzieje niezbyt forsowna, przyjemna przejazdzke do zoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 a ja też będę jutro jeździć na handbikeu ale bliżej popołudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 To jak, można zdradzić, dokąd spod milenijnego ruszymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Napiszę w sekrecie, że...nie wiem tylu nas będzie, ktoś coś podrzuci myślę. W teren chyba nie ma się co pchać, można zaliczyć stnd oba laski(osobowicki, rędziński), trochę poendurować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 I przy okazji utopić się w błocie. Mi pasuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 błota może za wiele nie było może to i lepiej bo mój napęd zaczął mnie irytować . Kolego Tomaszu, zapodaj z łaski swojej śladzik , sorry że do końca nie towarzyszyłem ale ciągłe przeskakiwanie napędu lekko mnie wqr...co dziwne wczoraj było ok podziękował za towarzystwo i do next weekend'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 błota może za wiele nie było może to i lepiej bo mój napęd zaczął mnie irytować . Kolego Tomaszu, zapodaj z łaski swojej śladzik , sorry że do końca nie towarzyszyłem ale ciągłe przeskakiwanie napędu lekko mnie wqr...co dziwne wczoraj było ok podziękował za towarzystwo i do next weekend'a Zaiste bloto umiarkowane ale troszke uda rozruszalo Dzieki wielkie za w_sam_raz_na_pierwszy_raz - zachaczylem o kilimandzaro ale tam duzzzo lodu i miekkiego blota.. nie dalo sie nawet sensowanie podjechac na szczyt.. waly w okolicy mostow jagiellonskim znacznie bardziej nasiakniete niz w okolicy milenijnego.. miejmy nadzieje albo jeszce troche stopnieje do nastepnego tygodnia albo zlapie mroz i bedize po klopocie ps. sladzik obrobie i wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ślad z dzisiaj http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rrrzetsoidvrnagl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 pliczek w formacie .gpx http://tiny.pl/hcffv Jesli wolicie w wersji "nalozone" na mape to dajcie znac:P O widze ze juz slad na www jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dzięki panowie . Wypadzik jak na pierwszy w 2011 trzeba przyznac, że udany. Kilometrzażowo dosyć słabo (będzie lepiej). Spodziewałem się większego błota, a było umiarkowanie. Miejscami połacie lodu nieźle dawały po dupie. Następny zorganizujemy bardziej konkretnie Bo dzisiaj nikt sie nie rwał do kierownictwa wypadu Jedynie Szoppers przejął inicjatywę i zaproponował ciekawą traskę, z której nic nie wyszło, bo team się wykruszył Do nastepnego! PS. Szoppers nadal nie kojarze wąwozu o którym mówiłeś, a myślałem, że już mam tam wszystko zjeżdżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 yo! i co turyści z jutrem ew pojutrzem? Szoppers czy Tobie chodziło o te 'wąwozy' koło jazu bartoszowice? W prawo na Bajkał a to coś jest po lewo?? Jeśli tak to tam nędza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Evo sam jestes "womwuz" kolo jazu nie to nie te.. co do jazdy weekendowej glosuje dwoma rekami za niedziela moze by jak tydzien temu - 10.30 - i jesli planujemy zerknac co tam nad bajkalem i zrobic wjazdo-podjazdy to proponuje ustawke w rejonie mostow jagiellonskich/kilimandzaro na rozgrzewke i smigniemy dalej dajcie odzew! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 może być niedziela po kościele, Jaro i tak ma kościołowe skarpety więc looz a ja będę w moich qdłatych chyba że będzie mrozić to w kondonach na trepach Evo sam jestes "womwuz" kolo jazu nie to nie te.. tym bardziej jestem ciekaw wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 może być niedziela po kościele, Jaro i tak ma kościołowe skarpety więc looz a ja będę w moich qdłatych chyba że będzie mrozić to w kondonach na trepach tym bardziej jestem ciekaw wtf Czyli wstepnie klepniete! kazdy "kosciolowe rajty" wklada i smigamy. niedziela, 10.30 mosty jagiellonskie, po stronie kilimandzaro (czyt biskupin/ NIE sepolno) na poczatku walu.. do zoba! ps. jogurt - klockoow nie musisz zmieniac.. na zjezdzie nie bedziemy uzywac hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ile chetnych wstepnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Bartol niestety jest słabiak i wymięka. Dziś probowałem jezdzić to masakra dla mnie. Czekam na temperaturki powyżej +10, a kolegom życzę miłego śmiganka jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Czekam na temperaturki powyżej +10 ehh to trochę potrwać może jeszcze Jaro? jak ma nas być dwóch z Szopem to najwyżej się spikniem gdzie żeś pisał i ja lecę obczaić twoją miejscówkę a później na bajkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ehh to trochę potrwać może jeszcze Jaro? jak ma nas być dwóch z Szopem to najwyżej się spikniem gdzie żeś pisał i ja lecę obczaić twoją miejscówkę a później na bajkał Zapowiedzial sie jeszcze moj Ziom - jak wypatrzysz brazowego Reigna to go wymachaj i widzimy sie jutro najwyzesz bedzie nas 3ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wyświetl postUżytkownik evo07 dnia 22 styczeń 2011 - 22:48 napisał ehh to trochę potrwać może jeszcze Jaro? jak ma nas być dwóch z Szopem to najwyżej się spikniem gdzie żeś pisał i ja lecę obczaić twoją miejscówkę a później na bajkał Zapowiedzial sie jeszcze moj Ziom - jak wypatrzysz brazowego Reigna to go wymachaj i widzimy sie jutro najwyzesz bedzie nas 3ech generalni było nas dwóch ;-) podziękował za exploracje lasuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 generalni było nas dwóch ;-) podziękował za exploracje lasuff Zaiste dziarska wycieczka Evo podlizywal sie grawitacji wywijajac dwa orly ;P male zdziwko z orientacja w terenie tez bylo.. a najlepsze.. czyli lesne enduro niestety skonczylo sie dla mnie tak --> i wyobraz sobie ze to patyk, z ktorym pamietam wyjezdzalem z tego blotnego lasu w formie jeszcze sterczacej galazki, ktora to myslalem byla przyczepiona do bieznika kolo ZOO sie kapnalem ze cos malo powietrza mam.. ale UST sa dzielne.. dopompowalem i dojechalem na twardym kapciu do domu teraz kurs latania UST mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 tiaa endurowanie, grząskie błotko, wsio co misie lubią najbardziej ;] 2 da next time pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.