Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tylko będzie miło i przyjemnie jak obiecuje evo07, to nie wypada opuścić pierwszej konkretnej ustawki w roku 2011. Mam nadzieję, że nie wyskoczycie z jakąś trasą 50+ km, w razie czego odpadnę po drodze :icon_mrgreen: .

nie obiecuję że będzie miło - jak stawi się pewien osobnik to ja się odłączam, chyba że go ktoś zepchnie do rowu :icon_mrgreen: mnie nie wolno - jestem pacyfistą ale....

mam nadzieję że szkoda mu zdrowia i sprzętu :icon_lol:

A zapraszam, może niedługo ustawki zamiast pod milenijką będziemy robić u mnie w ogródku :icon_mrgreen: . Przyłaczam się do pytania o trasę, chyba że jutro spontan jakiś się wymyśli. I zlitujcie się nad biednymi żuczkami co dopiero zaczęli dosiadać swych rumaków.

błota może za wiele nie było ;) może to i lepiej bo mój napęd zaczął mnie irytować :wallbash:. Kolego Tomaszu, zapodaj z łaski swojej śladzik :icon_wink:, sorry że do końca nie towarzyszyłem ale ciągłe przeskakiwanie napędu lekko mnie wqr...co dziwne wczoraj było ok

podziękował za towarzystwo i do next weekend'a

błota może za wiele nie było ;) może to i lepiej bo mój napęd zaczął mnie irytować :wallbash:. Kolego Tomaszu, zapodaj z łaski swojej śladzik :icon_wink:, sorry że do końca nie towarzyszyłem ale ciągłe przeskakiwanie napędu lekko mnie wqr...co dziwne wczoraj było ok

podziękował za towarzystwo i do next weekend'a

Zaiste bloto umiarkowane ale troszke uda rozruszalo :)

Dzieki wielkie za w_sam_raz_na_pierwszy_raz - zachaczylem o kilimandzaro ale tam duzzzo lodu i miekkiego blota.. nie dalo sie nawet sensowanie podjechac na szczyt.. waly w okolicy mostow jagiellonskim znacznie bardziej nasiakniete niz w okolicy milenijnego..

miejmy nadzieje albo jeszce troche stopnieje do nastepnego tygodnia albo zlapie mroz i bedize po klopocie :P

ps. sladzik obrobie i wrzuce

Dzięki panowie :thumbsup: . Wypadzik jak na pierwszy w 2011 trzeba przyznac, że udany. Kilometrzażowo dosyć słabo (będzie lepiej). Spodziewałem się większego błota, a było umiarkowanie. Miejscami połacie lodu nieźle dawały po dupie.

Następny zorganizujemy bardziej konkretnie ;) Bo dzisiaj nikt sie nie rwał do kierownictwa wypadu :P Jedynie Szoppers przejął inicjatywę i zaproponował ciekawą traskę, z której nic nie wyszło, bo team się wykruszył :P

Do nastepnego!

PS. Szoppers nadal nie kojarze wąwozu o którym mówiłeś, a myślałem, że już mam tam wszystko zjeżdżone :icon_wink:

Evo sam jestes "womwuz" kolo jazu ;) nie to nie te.. ;)

co do jazdy weekendowej glosuje dwoma rekami za niedziela :D moze by jak tydzien temu - 10.30 - i jesli planujemy zerknac co tam nad bajkalem i zrobic wjazdo-podjazdy to proponuje ustawke w rejonie mostow jagiellonskich/kilimandzaro na rozgrzewke i smigniemy dalej :)

dajcie odzew!

może być niedziela po kościele, Jaro i tak ma kościołowe skarpety więc looz a ja będę w moich qdłatych chyba że będzie mrozić to w kondonach na trepach

Evo sam jestes "womwuz" kolo jazu ;) nie to nie te.. ;)

tym bardziej jestem ciekaw wtf

może być niedziela po kościele, Jaro i tak ma kościołowe skarpety więc looz a ja będę w moich qdłatych chyba że będzie mrozić to w kondonach na trepach

tym bardziej jestem ciekaw wtf

Czyli wstepnie klepniete!

kazdy "kosciolowe rajty" wklada i smigamy.

niedziela, 10.30 mosty jagiellonskie, po stronie kilimandzaro (czyt biskupin/ NIE sepolno) na poczatku walu.. :)

do zoba! :D

ps. jogurt - klockoow nie musisz zmieniac.. na zjezdzie nie bedziemy uzywac hamulca :)

ehh to trochę potrwać może jeszcze :confused:

Jaro?

jak ma nas być dwóch z Szopem to najwyżej się spikniem gdzie żeś pisał i ja lecę obczaić twoją miejscówkę a później na bajkał

Zapowiedzial sie jeszcze moj Ziom - jak wypatrzysz brazowego Reigna to go wymachaj ;) i widzimy sie jutro :) najwyzesz bedzie nas 3ech

Wyświetl postUżytkownik evo07 dnia 22 styczeń 2011 - 22:48 napisał ehh to trochę potrwać może jeszcze :confused: Jaro? jak ma nas być dwóch z Szopem to najwyżej się spikniem gdzie żeś pisał i ja lecę obczaić twoją miejscówkę a później na bajkał Zapowiedzial sie jeszcze moj Ziom - jak wypatrzysz brazowego Reigna to go wymachaj ;) i widzimy sie jutro :) najwyzesz bedzie nas 3ech

generalni było nas dwóch ;-) podziękował za exploracje lasuff

generalni było nas dwóch ;-) podziękował za exploracje lasuff

Zaiste dziarska wycieczka :) Evo podlizywal sie grawitacji wywijajac dwa orly ;P male zdziwko z orientacja w terenie tez bylo.. a najlepsze.. czyli lesne enduro niestety skonczylo sie dla mnie tak ;) --> 23012011001.jpg i 23012011002.jpg

wyobraz sobie ze to patyk, z ktorym pamietam wyjezdzalem z tego blotnego lasu w formie jeszcze sterczacej galazki, ktora to myslalem byla przyczepiona do bieznika :P kolo ZOO sie kapnalem ze cos malo powietrza mam..

ale UST sa dzielne.. dopompowalem i dojechalem na twardym kapciu do domu :D teraz kurs latania UST mnie czeka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...