evo07 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No pięknie się koledzy bawili:) Robson jutro mogę polatać turystycznie, bo straszne braki mam 12 pasuje milenijka? może być! ja stary to też raczej turystycznie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/kat,39890102,index.html z wczoraj bieg a dziś trochę mi leń wszedł... ale może po 15ej zdołam go wypędzić będę pod ORBITĄ o 15ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 będę pod ORBITĄ o 15ej jakoś się mijamy trza było wcześniej pisać to bym sobie inaczej czas rozplanował a w temacie to pomęczyłem Jarosława swoją niemiłą osobą, powłóczyliśmy się po osobowickim, pogadali nie koniecznie o rowerach było całkiem zacnie, bardzo turystycznie ale gdzie się spieszyć skoro w lesie cudna mgiełka do podziwiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 wcześniej nie wiedziałam kiedy wyjdę. wyszłam o 15ej, trochę padało, ale uderzyliśmy na milenijny, właśnie wróciłam, ale miałam złą pozycję na handbajku i teraz mnie szyja nieźle boli, a planie były jeszcze estakady po 18-ej. No i linka poszła od hamulca wrrrrr Drugi zapasowy jest średnio wygodny Ale było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 słuchajcie jest niezła akcja http://allegro.pl/show_item.php?item=1334955296 Autografy na koszulce złożyli: * Maja Włoszczowska * Paula Gorycka * Aleksandra Dawidowicz * Magda Sadłecka * Marek Konwa * Emanuel Piaskowy * Maciek Adamczyk * Marcin Karczyński * Andrzej Piątek PROSZĘ LICYTUJCIE, PUSZCZAJCIE W ŚWIAT, GDZIE TYLKO SIĘ DA :-) JUPPI a to wszystko na mój rower handbike:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hadbikerka... Z takim zaparciem nazbierasz na ten swój wymarzony rower szybciej niż myslisz... A swoja drogą - jak nie uzbierasz to można ci taki rower zrobić... Trzeba troche w necie poszperać... Ostatnio nieco liznąłem temat domowej budowy ram rowerowych z włókien węglowych... Trochę czasochłonne i wymaga sprawności manualnej, ale rama wychodzi w cenie 25-35% sklepowej firmowej... Myslę, że przy opanowaniu technologii można by ją przeszczepić na handbike'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 inhibitor często dostaję prv, mejle z informacją, że ktoś mi chętnie wykona taki rower, ale ja nie mogę ryzykować, to naprawdę musi zrobić spec. ja mam średnie doświadczenie z 1-ym rowerem , ale o tym wolałabym poza forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ahoj, w sobotę ruszam na Radunię przez wzgórza oleszeńskie. Padać nie powinno, co najwyżej poprószy śnieg, więc trip na zakończenie sezonu powinien być udany. Ktoś chętny, jeśli tak to pisać - podam miejsce i godzinę startu (wczesna). Maruderom i spamerom za udział dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Czy planujesz jechać z Wrocławia rowerem czy pociągiem do Mietkowa i dalej rowerem? PS. Ma być mniej niż 0*C, tutaj metorogram dla Sobótki http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Rowerem w obie strony. PS. Ma być mniej niż 0*C A czy mówiłem, że będzie łatwo i przyjemnie. Ważne, że nie będzie padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No właśnie będzie padać... śnieg. Chyba odpadam, byłem dzisiaj na rowerze i stwierdzam, że mam lekki spadek formy - do domu ze szkoły wracam o 15:30, więc zanim coś zjem już nie warto wychodzić bo zaraz ciemno, nie chcę być kulą u koła, bo to w górach chyba najgorsze, ale na wiosnę chętnie pojadę kwiecień, maj, czerwiec. No i mój XCR nie wydala w warunkach poniżej 10*C, więc przyjemność z jazdy jest mniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 I jak było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 I jak było? Ciekawie. Powoli dochodzę do siebie Ruszyłem o 7 rano - night ride przez miasto, śnieg lekko prószył. W terenie trochę ślisko. Minąłem dziś w sumie tylko 2 czy 3 rowerzystów, widać śnieg odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jak by co to zapraszam na Mini Nocną na wekend http://mini.artemis.wroclaw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Hej, jeździcie jeszcze? Ja jutro planuję rozpocząć dzień od roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 halo halo!czy wrocław dalej śpi?? na weekenda ma być ciepło ponoć, można by co poniektórych rozruszać? Na jutro planuję się wyżyć na trzebnicy, może czerwonym szlakiem na zawonię - trochę podjazdów, ciut zjazdów, Na niedzielę może ktoś dołączy i się coś wykombinuje Na jutro jak ktoś chętny to cóż - miejsca jadące są wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie śpi, raczej się uczy. Jutro przed 9 i po 12 jestem wolny (niestety ocena z fizyki sama się nie zrobi), a niedzielę całą mam wolną. Jutro po południu pewnie gdzieś niedaleko pojadę, a w niedzielę mogę się gdzieś z grupą zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 To co z ta niedziela ja sie pytam? Tylko nie znowu o 8 czy 9.30 lud pracujacy musi odespac.. to co? niedziela 10.30-11? ;P gdzie i dokad? tempo lajtowe? kto chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja bym się na jutro pisał, jeżeli dystans nie będzie zbyt morderczy (niby przez zimę jeździłem, ale...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To co z ta niedziela ja sie pytam? Tylko nie znowu o 8 czy 9.30 lud pracujacy musi odespac.. to co? niedziela 10.30-11? ;P gdzie i dokad? tempo lajtowe? kto chetny? Szoppers żyje cud jakiś lajtowe jak zawsze dokąd? donikąd - myślę że ktoś coś wymyśli i jak dla mnie 10:30 jest ok Trenować trza przed F R A S Z K A(Ą) Ja bym się na jutro pisał, jeżeli dystans nie będzie zbyt morderczy (niby przez zimę jeździłem, ale...). nigdy nie jest morderczy:) chyba że atakujemy 200km+ po za tym nie może być szaleństw, bo mam nadzieję że pojawią się koledzy Thrawn i Szparek, którzy dopiero pierwsze km'y trzaskają w tym roku:) musi być lekko i przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jutro pod Milenijnym? 10.30? - ech... znowu bez sniadania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A tak bardziej konkretnie to w które okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jutro pod Milenijnym? 10.30? - ech... znowu bez sniadania ;P tak! tobie nie potrzeba już śniadań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 O ty wredna szujo! Tobie przywiozę... jeszcze trochę, a będziesz lżejszy od roweru ;P Thrawn będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jeśli tylko będzie miło i przyjemnie jak obiecuje evo07, to nie wypada opuścić pierwszej konkretnej ustawki w roku 2011. Mam nadzieję, że nie wyskoczycie z jakąś trasą 50+ km, w razie czego odpadnę po drodze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.