Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

ooook:

XVI Barbórkowy Bieg Skalnika

MIEJSCE

Gracze

DATA

20-11-2010 (sobota)

DYSTANS

13.9 km

STRONY WWW

www.radiosupernova.home.pl/zdk/images/biegskalnika2010.jpg

Jeden z moich ulubionych biegów. W zeszłym roku słońce było i gorąco :thanks:

http://picasaweb.google.com/Sophe78/AOW11112010?authkey=Gv1sRgCPu8z4D-mIOk6AE# a to fotki z tego dnia, większa ich część :sick: z wczoraj rzecz jasna z AOW

Próbował ktoś przejechać się AOW od Magnic do lotniska? Jest to możliwe czy jacyś dozorcy/zapory to uniemożliwiają. Mam ochotę przejechać się tamtędy w którąś niedzielę, zanim nie stanie się to niemożliwe. :laugh:

akurat na AOW trenowałam, nikt nie pilnował, a wczoraj na tej w Mirkowie tez pełno ludzi było, także na własne ryzyko

wjechaliśmy na Śródmiejską, stamtąd Poświęcką i bokiem pod górkę na autostradę, potem w lewo do Mirkowa i s powrotem.. :laugh:

Nie wiedziałem, że jest tam już nawierzchnia do jazdy. :icon_cool:

Może jechał ktoś od Granicznej do Magnic?

Ja byłbym za:D o której i gdzie??

wsio mi jedno:) może być 11 milenijka zn pod ;) oczywiście jeżeli Ci nie szkoda sprzętu :)

ps: Handbikerk'a mam nadzieję że nie będzie padać bo obejrzałbym to 'Twoje' cudo:)

ps2: z drugiej jednak str mam nadzieję że będzie lało i nie będzie 'Kolegi' który miłuje swój sprzęt i dba o zdrowie no i przejeździł więcej km niż my wszyscy :)

nie wiem jakie są prognozy :) pewnie jak zwykle dobre do jazdy

ja się spóźnię jeśli ktoś czyta poczekajcie z 10 min a jak nie to gdzieś sam pokręcę pozdro

czekaliśmy z bartolem do ok 10:10 i pojechaliśmy

20101120478.jpg

kolega nie chciał jechać między koparkami a miałem plan dojechać do pylonów na budowanym rędzinskim

za to później była frajda tylko dla lubiących błoto, kałuże i inne takie - niezły fun in old school:)

20101120479.jpg

20101120481.jpg

Może dobrze żeś się spóźnił :icon_question: bo podejrzewam że przybyłbyś na trekkingu

pozdro i do jutra :P

ps: bartol - tego mi trza było, ręka bolała ale fun is fun :icon_exclaim: podziękował

ps2: sprzęt może się niszczy ale po to mam rower żeby czerpać z niego frajdę i to mam zamiar robić na swój sposób a że nie każdemu pasi cóż - nie narodził się taki co by każdemu dogodził, mnie się podoba właśnie taka jazda

Hej faktycznie przyjechałem na trekingu ale byłem tak z 11:15. I pojechałem w stroną AOW ale jak zobaczyłem że tam pełno budowlańców się kręci pojechałem w przebiłem się przez miasto w i przez Trestno Mokry Dwór do Radwanic.

PS.Na Takim błocie moje v-ki były raczej b się starły z piwotami:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...