handbikerka Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Jak Pani Wołodźko napisze do mnie, dam znać oczywiście.Mówiła coś, że w ciągu miesiąca... Pozostaje modlić się o pogodę i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam, jakieś propozycje na sobotę mamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 w moim rozkładzie biegów nic nie ma, o niczym w każdym razie nie wiem. 20ego zaplanowane Gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 A coś więcej na temat tych Graczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 ooook: XVI Barbórkowy Bieg Skalnika MIEJSCE Gracze DATA 20-11-2010 (sobota) DYSTANS 13.9 km STRONY WWW www.radiosupernova.home.pl/zdk/images/biegskalnika2010.jpg Jeden z moich ulubionych biegów. W zeszłym roku słońce było i gorąco http://picasaweb.google.com/Sophe78/AOW11112010?authkey=Gv1sRgCPu8z4D-mIOk6AE# a to fotki z tego dnia, większa ich część z wczoraj rzecz jasna z AOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 będzie ktos jutro pod Orbitą, mogę na kogoś liczyć czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 o 13.20 powinnam być pod Orbitą, jak ma ktoś ochotę i się nie boi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Próbował ktoś przejechać się AOW od Magnic do lotniska? Jest to możliwe czy jacyś dozorcy/zapory to uniemożliwiają. Mam ochotę przejechać się tamtędy w którąś niedzielę, zanim nie stanie się to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Próbował ktoś przejechać się AOW od Magnic do lotniska? Jest to możliwe czy jacyś dozorcy/zapory to uniemożliwiają. Mam ochotę przejechać się tamtędy w którąś niedzielę, zanim nie stanie się to niemożliwe. akurat na AOW trenowałam, nikt nie pilnował, a wczoraj na tej w Mirkowie tez pełno ludzi było, także na własne ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 akurat na AOW trenowałam, nikt nie pilnował, a wczoraj na tej w Mirkowie tez pełno ludzi było, także na własne ryzyko A na którym odcinku nie pilnowano i jak na niego wjechałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 A na którym odcinku nie pilnowano i jak na niego wjechałaś? wjechaliśmy na Śródmiejską, stamtąd Poświęcką i bokiem pod górkę na autostradę, potem w lewo do Mirkowa i s powrotem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 wjechaliśmy na Śródmiejską, stamtąd Poświęcką i bokiem pod górkę na autostradę, potem w lewo do Mirkowa i s powrotem.. Nie wiedziałem, że jest tam już nawierzchnia do jazdy. Może jechał ktoś od Granicznej do Magnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 można się ustawić na sobotę i sprawdzić co i jak i którędy, mnie póki co tylk asfalt przez jakieś 2tyg czeka, żadnego forsowania na dziurach, po lasach - żadnego enduro z powodu łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja byłbym za:D o której i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja byłbym za:D o której i gdzie?? wsio mi jedno:) może być 11 milenijka zn pod oczywiście jeżeli Ci nie szkoda sprzętu ps: Handbikerk'a mam nadzieję że nie będzie padać bo obejrzałbym to 'Twoje' cudo:) ps2: z drugiej jednak str mam nadzieję że będzie lało i nie będzie 'Kolegi' który miłuje swój sprzęt i dba o zdrowie no i przejeździł więcej km niż my wszyscy nie wiem jakie są prognozy pewnie jak zwykle dobre do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 jutro mam zawody PANOWIE Zawody. Za nic w świecie ich nie opuszczę, ale niedziela jest moja Nawet jak jutro będzie lać, też wystartuję, trudno się mówi, prawda Trzymajcie kciuki więc o 11-ej start GRACZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Oki to 11 mnie pasuje. A pogoda do końca nie jest istotna ale wolę jak słońce świeci ale teraz raczej o nie trudno więc się jeździ w każdą pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ja się spóźnię jeśli ktoś czyta poczekajcie z 10 min a jak nie to gdzieś sam pokręcę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 ja się spóźnię jeśli ktoś czyta poczekajcie z 10 min a jak nie to gdzieś sam pokręcę pozdro czekaliśmy z bartolem do ok 10:10 i pojechaliśmy kolega nie chciał jechać między koparkami a miałem plan dojechać do pylonów na budowanym rędzinskim za to później była frajda tylko dla lubiących błoto, kałuże i inne takie - niezły fun in old school:) Może dobrze żeś się spóźnił bo podejrzewam że przybyłbyś na trekkingu pozdro i do jutra ps: bartol - tego mi trza było, ręka bolała ale fun is fun podziękował ps2: sprzęt może się niszczy ale po to mam rower żeby czerpać z niego frajdę i to mam zamiar robić na swój sposób a że nie każdemu pasi cóż - nie narodził się taki co by każdemu dogodził, mnie się podoba właśnie taka jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ja też podziękował, to tylko my tacy dziwni jesteśmy i się w błoto pakujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 http://picasaweb.goo...eat=directlink. Trochę zazdroszczę,Po obwodnicy rok temu(nie umię umieszczać zdjęć w postach) No i rowerek juz całkiem inny.Kiedyś się z Wami wybiorę,tylko jeszcze troche treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 http://picasaweb.goo...eat=directlink. Trochę zazdroszczę,Po obwodnicy rok temu(nie umię umieszczać zdjęć w postach) tu nie ma co zazdrościć, trza się ustawić na błotne spa .Kobiety mówią że to zdrowe i ja im wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Hej faktycznie przyjechałem na trekingu ale byłem tak z 11:15. I pojechałem w stroną AOW ale jak zobaczyłem że tam pełno budowlańców się kręci pojechałem w przebiłem się przez miasto w i przez Trestno Mokry Dwór do Radwanic. PS.Na Takim błocie moje v-ki były raczej b się starły z piwotami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 a jutro po kościele ( ) komuś pasi??zn 11-12? gdziekolwiek? Handbikerk'a? O której i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 No pięknie się koledzy bawili:) Robson jutro mogę polatać turystycznie, bo straszne braki mam 12 pasuje milenijka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.