Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

abstrahując od jutra, to być może na niedzielę szykuję się szosowy etapik ale muszę chaozza namówić. Prawdopodobnie ok 12-13 byłby start :) tempo jak to na szosie min 28km/h+ kto latał ze mną po asfalcie to wie że pod wiater będzie szybciej :thumbsup:

Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki.

O właśnie, nie chwaliłem się, że byłem na Ślęży jakieś trzy tygodnie temu :)

Ja dzisiaj zjechałem całe kocki hamulcowe...

Tak to jest Panowie z jazdą w deszczu. Po latach rowerowania dochodzi się do wniosku, że szkoda sprzętu, a w szczególności zdrowia. Każdy dojdzie do takich wniosków, wcześniej lub później.

Jedyna w naszym gronie dziewczyna, widać zaprawiona w bojech rowerowych:

- Uwaga błoto!

na co padła odpowiedź: - e tam błoto...

a po chwili zatrzymanie w owym błocie.

ja również thx :icon_lol: jednocześnie chciałem zamarudzić że jak dla mnie za mało enduro ale ręka na więcej mi nie pozwala póki, a ta p@#$* kostka - ocipieć z bólu szło, ale loozik;) pozdrower i do next time'a

ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz :icon_wink:(imo)

ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył:)

jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:)

Gdyby ktoś w czwartek był w okolicach Katowic/Krakowa zapraszam na ściganie. http://www.wyscig.agstudio.pl/ w tamtym roku na starcie min: Anna Szafraniec i Marek Rutkiewicz.

jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:)

cóż nie każdy się sprzętem martwi :icon_wink: liczy się frajda jak już pisałem, wola przetrwania i błoto, krzaki więcej błota i mnóstwo gałęzi

Argusiol to zawsze będzie marudził, że za wolno, że za szybko, że wieje, że błoto, że sprzęt, że kobieta w ekipie to pech - dziś jakoś nie było pecha panie Mądraliński

Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki.

Tez mi sie wydaje ,ze to przez bloto, ale wale to ide reklamowac ,co to za amortyzator co w terenie szybciutko pada, bo uszczelnienie jest badziewne. szukam instrukcji do swojego amorka ,ale jakos jej nei moge znalezc. SR Suntour XCR V2100 ,ma ktos cos takiego?

ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz :icon_mrgreen:(imo)

ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył:)

Ja będę żył. Chociaż pod koniec wycieczki już w to wątpiłem.

Do tego chyba będę musiał przeserwisować amora i stery. Jeszcze jeden z moich Cranków wydaje dźwięk metalicznego tarcia. I nic w tym dziwnego, bo zgubiłem plastikową nakrętkę, która chroni łożyska i ośkę od świata zewnętrznego. I po drodze zgubiłem 1/4 oryginalnych klocków Shimano. Będzie trzeba też poskrobać rower.

Ale ogólnie wyjazd zaliczam do udanych. Dzięki i do następnego razu, ale tym razem bez deszczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...