pawel1315 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Jutro będzie padać... LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ale to nie oznacza, że nie można na rower iść... padać ma dopiero o 12 według meteorogramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Jutro będzie padać... LINK i co w związku? niech sobie pada nawet śnieżyc może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To co z jutrem? Ja mogę tylko wcześnie rano, tak około 7, 10:30-12:00 mam wykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cyzbym komus przekazal mojego pecha ? Jakies plany na czwartek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Jutro 11 pod Orbitą. Bez zmian. Jak będzie taka ekipa to nawet mogę pojeździć w deszczu mimo iż tego nie znoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 abstrahując od jutra, to być może na niedzielę szykuję się szosowy etapik ale muszę chaozza namówić. Prawdopodobnie ok 12-13 byłby start tempo jak to na szosie min 28km/h+ kto latał ze mną po asfalcie to wie że pod wiater będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 informuję, że jutro jadę moim pozyczonym handbikiem na Śródmiejską...most milenijny i dalej jak ręce poniosą, ja wraz z męzem do towarzystwa, ktoś się dołączy? W południe jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 macie nam mysli glowne wejscie do Orbity o 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Na pewno znajdziesz nas jak będziesz pod orbitą. Miejsca co do centymetra nie ma ustalonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 poki co czekam aż przestanie padać... ale mam zamiar jeszcze pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 dobrze dzis bylo , jestem kontent! niestety , chyba umarl mi moj pseudo amortyzator SR Suntour XCTV2100 ,nie pracuje wogole, jakby byl zablokowany. na szczescie jest gwarancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki. O właśnie, nie chwaliłem się, że byłem na Ślęży jakieś trzy tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dzięki za dzisiejszą jazdę, najlepsze były głosowania na rozjazdach gdzie jedziemy:) Ja dzisiaj zjechałem całe kocki hamulcowe....1kkm i już się skończyły, niehc żyje Accent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ja dzisiaj zjechałem całe kocki hamulcowe... Tak to jest Panowie z jazdą w deszczu. Po latach rowerowania dochodzi się do wniosku, że szkoda sprzętu, a w szczególności zdrowia. Każdy dojdzie do takich wniosków, wcześniej lub później. Jedyna w naszym gronie dziewczyna, widać zaprawiona w bojech rowerowych: - Uwaga błoto! na co padła odpowiedź: - e tam błoto... a po chwili zatrzymanie w owym błocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 ja również thx jednocześnie chciałem zamarudzić że jak dla mnie za mało enduro ale ręka na więcej mi nie pozwala póki, a ta p@#$* kostka - ocipieć z bólu szło, ale loozik;) pozdrower i do next time'a ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz (imo) ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:) Gdyby ktoś w czwartek był w okolicach Katowic/Krakowa zapraszam na ściganie. http://www.wyscig.agstudio.pl/ w tamtym roku na starcie min: Anna Szafraniec i Marek Rutkiewicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:) cóż nie każdy się sprzętem martwi liczy się frajda jak już pisałem, wola przetrwania i błoto, krzaki więcej błota i mnóstwo gałęzi Argusiol to zawsze będzie marudził, że za wolno, że za szybko, że wieje, że błoto, że sprzęt, że kobieta w ekipie to pech - dziś jakoś nie było pecha panie Mądraliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Evo07 i argusiol te wzajemne uprzejmości to wymieniajcie na priv a nie zaśmiecacie temat. Za kolejne takie posty wakacje na 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki. Tez mi sie wydaje ,ze to przez bloto, ale wale to ide reklamowac ,co to za amortyzator co w terenie szybciutko pada, bo uszczelnienie jest badziewne. szukam instrukcji do swojego amorka ,ale jakos jej nei moge znalezc. SR Suntour XCR V2100 ,ma ktos cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz (imo) ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył Ja będę żył. Chociaż pod koniec wycieczki już w to wątpiłem. Do tego chyba będę musiał przeserwisować amora i stery. Jeszcze jeden z moich Cranków wydaje dźwięk metalicznego tarcia. I nic w tym dziwnego, bo zgubiłem plastikową nakrętkę, która chroni łożyska i ośkę od świata zewnętrznego. I po drodze zgubiłem 1/4 oryginalnych klocków Shimano. Będzie trzeba też poskrobać rower. Ale ogólnie wyjazd zaliczam do udanych. Dzięki i do następnego razu, ale tym razem bez deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam wszystkich?? Czy ktoś z Was wybiera się jutro na AOW pokibicować?? A później jakaś mała wspólna runda?? http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,kolarskie-zmagania-na-trasie-aow,wia5-3270-4717.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jutro jednak będę jutro tu http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,8633432,Kolarskie_gwiazdy_oraz_amatorzy_wystartuja_we_Wroclawiu.html Autostradowa Obwodnica Wrocławia start 13.00 Jak ktoś przyjdzie pokibicować, będzie super juppi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wyścig był ciekawy, nowe doświadczenie. Wiem, że niebawem będzie otwarcie kolejnej Autostrady i szykuje się kolejny wyścig. Byleby śnieg nas nie zaskoczył Uśmiech http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/kat,39890102,index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokeros44 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (...)Wiem, że niebawem będzie otwarcie kolejnej Autostrady i szykuje się kolejny wyścig... Czy możesz troszkę przybliżyć termin i/lub miejsce tego, następnego wyścigu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.