Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

No i już po... Organizator jakoś tak bez pomysłu na zycie i następne 100m... W efekcie pgubilismy sie już na Moście Milenijnym... W sumie to w 4-6 osób śmignelismy nowym odcinkem obwodnicy śródmiejskiej (wypasiony asfalt), kawałek Lasem Osobowickim i pod Most Milenijny, a stamtąd w podgrypach w dwie różne strony...

a ja będę miał pamiątkę do czasu nowej ramy

wgniotka.jpg

szkoda że nikt nie uwiecznił mojego lotu koszącego bo nie wiem od czego mam ramę wgniecioną - pewnie bariera...

wina tyle moja że być może za szybko było(25km/h) ale tłumaczenie tej głupiej kobiety, że;'dziś jest wyjątkowy dzień...' jakoś mnie nie przekonują, po za tym dla pieszych każdy dzień jest 'wyjątkowy' i łażą gdzie łażą :P dzięki za towarzystwo teraz spadam w las upolować jakiegoś zwierza ;)

Allo Allo Pierwszy post na forum jako drbike, Więc witam.

Dzięki za dzisiejszą jazdę Evo07 Twoja kraksa wyglądała jak w "Oszukać przeznaczenie" :thumbsup: zahaczyłeś kierą o babę i tył roweru poszybował na barierkę oddzielającą. Szkoda ramy;/

cieszę się ze efekty specjalnie się podobały :thumbsup: mógłbyś proszę opisać jak to było pomijając że za (chyba)szybko. Bo mnie się wydaje że koleś ją odciągnął na bok a ta w ost chwili wlazła na ścieżkę i chyba zahaczyłem o torebkę??Jakoś nie zauważyłem żeby kobieta gdzieś się trzymała z bólu?

ps czekałem aż się tłum na nas rzuci celem publicznego linczu :whistling:

tez myslalem ,ze nas tam zlinczuja zaraz , dobrze ,ze sam nie byles ,bo byloby nieciekawie raczej ,jeden typek za nami sie ujal w sumie, podziekowalem mu za ujecie sie za nami.

serio??no to koleś chyba nie doszedł tam gdzie miał dojść;/ ale też dzięki za twoje thx ;D jak widać czy z dzwonkiem czy bez...tak to ty byś oberwał barierką :thumbsup: Btw nie wiem czemu usłyszałem że reszta ekipy jest z przodu?Swoją drogą ciekaw jestem gdzie pojechali?

Dokładnie było tak piszesz zahaczyłeś o torebkę zerwał się jej pasek ale to wystarczyło żeby kierownicę przekrzywić i tył roweru poszybował na barierkę. Ale jak pisze Kosma jeden facet się wstawił i dobrze gadał że mamy pierwszeństwo na ścieżce rowerowej mimo że byliśmy w mniejszości.

Pozdrower

Odnośnie ustawki w sobotę to miejsce spotkania będzie nietypowe, bo koło hali orbita, czyli po drugiej stronie Odry. Taka informacja została puszczona w szkole i łatwiej będzie mi przekazać tę informacje Wam, niż uczniom mojej szkoły...

Ewentualnie drugie wyjście. O 11 koło Orbity, a o 11.10 pod milenijką od strony osobowic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...