inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jedziemy... Najwyżej sie odłączymy i sami gdzies śmigniemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 dobra ,ja tez bede jak cos o 11 pod Magnolia. proponuje jednak odbic ,bo mi cos to wyglada na wycieczke turystycznokrajoznawcza ,ale zobaczym. dozoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jakies ekstremalne jeżdżenie to nie będzie... Cytat z ichniejszego forum: "Przejażdżka będzie raczej krótka, w wolnym tempie. Charakter bardziej towarzyski, niż sportowy. Poszukamy urokliwych alejek i ścieżek usypanych jesiennymi liśćmi " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to ja im mogę pokazać urokliwe, usypane liśćmi niekoniecznie ścieżki, mnóstwo dziur, korzeni i różnych pułapek pod listowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 no to turystyka pelna wnioskuje po opisie wezme kosz piknikowy , termos z herbata i kocyk zeby bylo gdzie usiasc i gazete do poczytania jakas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Kosma, nie odmawiaj ludziom prawa do turystyki... Nie każdy musi lubić to co ty... Nie chcesz, to nie jedź i nie krytykuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to byla ironia lub jak kto woli sarkazm. mysle ,ze oni maja w mniejszym powazaniu co ja o nich mysle i z wzajemnoscia. bez spinki prosze! dozoba pod Magnolia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No i już po... Organizator jakoś tak bez pomysłu na zycie i następne 100m... W efekcie pgubilismy sie już na Moście Milenijnym... W sumie to w 4-6 osób śmignelismy nowym odcinkem obwodnicy śródmiejskiej (wypasiony asfalt), kawałek Lasem Osobowickim i pod Most Milenijny, a stamtąd w podgrypach w dwie różne strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 a ja będę miał pamiątkę do czasu nowej ramy szkoda że nikt nie uwiecznił mojego lotu koszącego bo nie wiem od czego mam ramę wgniecioną - pewnie bariera... wina tyle moja że być może za szybko było(25km/h) ale tłumaczenie tej głupiej kobiety, że;'dziś jest wyjątkowy dzień...' jakoś mnie nie przekonują, po za tym dla pieszych każdy dzień jest 'wyjątkowy' i łażą gdzie łażą dzięki za towarzystwo teraz spadam w las upolować jakiegoś zwierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 dobrze bylo ,ale krotko 40km to rozgrzewka. dzieki i do nastepnego. Robson zyjesz? o qwa teraz zobaczylem Twojego posta, ja ciez pier... niezle sie porobilo!szkoda ramy fajnej ,nie da rady tego nareperowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Masakra Robson. Dobrze, że bocia przeżyła. Ehh ale ramy szkoda, dobrze żeś jest cały bo byśmy byli oba inwalidy. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Allo Allo Pierwszy post na forum jako drbike, Więc witam. Dzięki za dzisiejszą jazdę Evo07 Twoja kraksa wyglądała jak w "Oszukać przeznaczenie" zahaczyłeś kierą o babę i tył roweru poszybował na barierkę oddzielającą. Szkoda ramy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 cieszę się ze efekty specjalnie się podobały mógłbyś proszę opisać jak to było pomijając że za (chyba)szybko. Bo mnie się wydaje że koleś ją odciągnął na bok a ta w ost chwili wlazła na ścieżkę i chyba zahaczyłem o torebkę??Jakoś nie zauważyłem żeby kobieta gdzieś się trzymała z bólu? ps czekałem aż się tłum na nas rzuci celem publicznego linczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 tez myslalem ,ze nas tam zlinczuja zaraz , dobrze ,ze sam nie byles ,bo byloby nieciekawie raczej ,jeden typek za nami sie ujal w sumie, podziekowalem mu za ujecie sie za nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 tez myslalem ,ze nas tam zlinczuja zaraz , dobrze ,ze sam nie byles ,bo byloby nieciekawie raczej ,jeden typek za nami sie ujal w sumie, podziekowalem mu za ujecie sie za nami. serio??no to koleś chyba nie doszedł tam gdzie miał dojść;/ ale też dzięki za twoje thx ;D jak widać czy z dzwonkiem czy bez...tak to ty byś oberwał barierką Btw nie wiem czemu usłyszałem że reszta ekipy jest z przodu?Swoją drogą ciekaw jestem gdzie pojechali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 tez nie wiem skad pomyslales ,ze oni sa przed nami. strasznie sie wlekli przeciez za nami. tak pedzili ,ze pewnie jeszcze sa w drodze ,gdzies w polowie mostu milenijnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbike Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dokładnie było tak piszesz zahaczyłeś o torebkę zerwał się jej pasek ale to wystarczyło żeby kierownicę przekrzywić i tył roweru poszybował na barierkę. Ale jak pisze Kosma jeden facet się wstawił i dobrze gadał że mamy pierwszeństwo na ścieżce rowerowej mimo że byliśmy w mniejszości. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 evo007 współczuję skrzywionej ramy, ja chyba zapłakałabym się na śmierć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Znów ustawiłem się z nauczycielką w-fu na rowery w sobotę. Powiedziała, że się zjawi. Sobota godz. 11 pod mostem milenijnym. Tempo nie zabójcze. Dystans i trasa do ustalenia na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 a czy rowery z wgniecioną ramą pod obitym rajderem mogą przybyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jasne, że mogą. Będziemy dużo skakać Z chęcią zobaczę tę ramę po kraksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Odnośnie ustawki w sobotę to miejsce spotkania będzie nietypowe, bo koło hali orbita, czyli po drugiej stronie Odry. Taka informacja została puszczona w szkole i łatwiej będzie mi przekazać tę informacje Wam, niż uczniom mojej szkoły... Ewentualnie drugie wyjście. O 11 koło Orbity, a o 11.10 pod milenijką od strony osobowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja wpadam pod orbitę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja wpadam pod orbitę. widzę że dajecie mi szansę złapać na drugiego roga kogoś i wgnieść ramę żeby było równo - ale też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ja tez bede pod Orbita , jak cos dajcie znac ,gdzie sie dokladnie ustawiacie i o ktorej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.