Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z Kosmą byłem dzisiaj częściowo na trasie maratonu, bo nie mieliśmy mapy z trasą, jest mocno zarośnięty odcinek, przy tym odcinku jest dom z psem bez łańcucha, mi się jak zwykle śpieszyło ;).

Tutaj jest obiecana dla Kosmy mapka ciekawszych terenów we Wrocławiu, jeżeli macie jakieś propozycje to mówcie, chętnie dorzucę MAPA

I jeszcze mam pytanie o bezpieczeństwo we Wrocławiu, czy wał od Mostu Milenijnego do Górki Osobowickiej jest w miarę bezpieczny? Tzn. czy nie powinienem się obawiać, że spotkam jakieś towarzystwo spod ciemnej gwiazdy? Odkąd Chaozz mi pokazał tę górkę to jeżdżę tam tylko z kolegą, raźniej :icon_mrgreen:

No ale tam wyjątkowo jest tak nieprzyjemnie z jednej strony mur, z drugiej płot na pewnym odcinku. Budynki jakieś taki zaniedbane, no rozumiecie mnie chyba :icon_mrgreen:, ale dzięki będę dojeżdżał szosą, w sumie to wcześniej o tym nie pomyślałem. A co do takich różnych, to dzisiaj widzieliśmy z Kosmą jakichś dwóch z wiatrówkami albo ASG w lesie Mokrzańskim, na szczęście nie robili żadnych problemów, a wycieczka całkiem fajnie się udała - miałem 40km pod domem.

Przypominam, że można pisać propozycje odnośnie tej mapki, może coś większego powstanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...