Kosma Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 skad wyrusza ta traska dokladnie z boiska na Osiedlu Malowniczym? i o ktorej lecicie,no i czy mozna sie zabrac of korz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Paweł, ja się piszę na turystykę z Panią nauczycielką . Trza trochę odpocząć od sprintów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 A na którą by była ta wycieczka na trasę BM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 no wlasnie na ktora chlopaki ,mi by pasowalo tak 13-14 wyruszyc ,jak cos. pozniej to nie za bardzo, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Mi też pasuje 13, to gdzie się umawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 to co 13 na boisku na Osiedlu Malowniczym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ok, na starcie maratonu. Jakbym się spóźniał to poczekaj 5 minutek ale nie więcej, bo może mi coś wypaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 ok ,ja tez moge sie spoznic, wysylam ci moj nr telefou jak cos na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 milf się nie stawił ale było trochę jazdy po krzaczorach, koledzy chyba za bardzo nie przepadają za takim stylem jazdy pozdrower i thx za towarzystwo. Jutro zakładam na tył panasia bo robi się niebezpiecznie na listowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 przełaj był OK! tylko szkoda, że znowu byłem najbardziej u######any... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja z Kosmą byłem dzisiaj częściowo na trasie maratonu, bo nie mieliśmy mapy z trasą, jest mocno zarośnięty odcinek, przy tym odcinku jest dom z psem bez łańcucha, mi się jak zwykle śpieszyło . Tutaj jest obiecana dla Kosmy mapka ciekawszych terenów we Wrocławiu, jeżeli macie jakieś propozycje to mówcie, chętnie dorzucę MAPA I jeszcze mam pytanie o bezpieczeństwo we Wrocławiu, czy wał od Mostu Milenijnego do Górki Osobowickiej jest w miarę bezpieczny? Tzn. czy nie powinienem się obawiać, że spotkam jakieś towarzystwo spod ciemnej gwiazdy? Odkąd Chaozz mi pokazał tę górkę to jeżdżę tam tylko z kolegą, raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 spx możesz latać na górkę jak nie wałem to szosą dojedziesz:) a typy spod ciemne gwiazdy są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 No ale tam wyjątkowo jest tak nieprzyjemnie z jednej strony mur, z drugiej płot na pewnym odcinku. Budynki jakieś taki zaniedbane, no rozumiecie mnie chyba , ale dzięki będę dojeżdżał szosą, w sumie to wcześniej o tym nie pomyślałem. A co do takich różnych, to dzisiaj widzieliśmy z Kosmą jakichś dwóch z wiatrówkami albo ASG w lesie Mokrzańskim, na szczęście nie robili żadnych problemów, a wycieczka całkiem fajnie się udała - miałem 40km pod domem. Przypominam, że można pisać propozycje odnośnie tej mapki, może coś większego powstanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 dobrze bylo ,trzeba sie bedzie jakos znowu ustawic Jogurt na ta traske. podobalo mi sie! co do bezpieczenstwa to nie dygaj ,ja cie obronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 było trochę jazdy po krzaczorach, koledzy chyba za bardzo nie przepadają za takim stylem jazdy pozdrower i thx za towarzystwo. Jazda była okej Była przeprawa przez rów, trochę offroad'u i wielkie bagno pod liśćmi, które zaskoczyło wszystkich. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Wczoraj zainteresowało mnie parę miejsc, które w lecie tak intrygująco nie wyglądają, dziś znów jadę na explorację tym razem na nowym panasiu na tyle - rozmiar ciut maly bo 2.1 ale zobaczymy jak sie fire xc sprawuje na mokrych liściach i gałęziach - pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/kat,795322,index.html zapraszam do obejrzenia zdjęć z treningu szkoda, że z nikim się tam nie umówiłam, ale dopiero dziś doczytałam, że można się tak umawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 http://ewanahandbikeu2.bloog.pl/kat,795322,index.html zapraszam do obejrzenia zdjęć z treningu szkoda, że z nikim się tam nie umówiłam, ale dopiero dziś doczytałam, że można się tak umawiać niezłe tempo:) no można jak najbardziej:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 tempo niezłe, wiatr okrutny, pod koniec towarzysz wycieczki już trochę nie miał siły przeć na zwykłym rowerze, ja pocisnęłam do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 tempo niezłe, wiatr okrutny, pod koniec towarzysz wycieczki już trochę nie miał siły przeć na zwykłym rowerze, ja pocisnęłam do samego końca to może coś polatamy jutro? Byle nie za długo tempem powyżej 40km/h ale postaram się dotrzymać koła pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handbikerka Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 klub zostawił mi rower na 20 dni Rewelacja. 11ego mam zawody w Górze, 20ego w Graczach. Dziś po ostrej jeździe nie wiem czy jutro się wybierzemy, pewnie tak, do Mietkowa bym chciała jechać potrenować, tam wzniesień masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jeździ ktos dziś? Może ktos się wybiera: http://akcjaspontan.pl/spotkania-wroclaw/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ktoś jeździ:) Ta akcja to taka turystyczna turystyka? Miałem w planie endurowy osobowicki ale plan zawsze można zmienić Jak coś będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ta akcja to taka turystyczna turystyka? A skąd ja moge wiedzieć? Nie ja organizuję... Podałem jako alternatywę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to co jedziecie tam na 11 czy sami cos motacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.