Szparek82 Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 OK, więc na kładce ja będę czekał od 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ehh, ostatnio sie nie moge czasowo wyrobic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ostatnio sie nie moge czasowo wyrobic :/ Nie tylko Ty, ktoś chętny na jutro, powiedzmy 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nie tylko Ty, ktoś chętny na jutro, powiedzmy 16? chętnie się przyłącze, ale na 16:00 się nie wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 16.30 na kładce obok ZOO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 16.30 na kładce obok ZOO? pracę kończę o 16:00 zanim dojadę na Bielany i rowerem na kładkę będzie 17:15-17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Po 18 robi się już ciemno, więc na jazdę nie zostałoby dużo czasu. Jak by się ktoś jednak zdecydował, to będę na kładce o 16.30 (czekam 5 min). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemniczyjogurt Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dzisiaj rano z kolegą kręciliśmy się i błądziliśmy w okolicach ujścia Widawy i pól irygacyjnych, a także jechałem tym przedłużeniem Mostu Milenijnego B)To zdjęcie najlepiej opisze uczucia towarzyszące tej wycieczce: Wiem, że 5 stopni to żadne ekstremum, no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wiem, że 5 stopni to żadne ekstremum, no ale... no żadne ja czekam na mrozy jak w zeszłym roku - tak ze -21*C będzie lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 W zesza zime najgorzej mi gwizdalo w glowe i palce. O reszte nie ma sie co martwic. No moze jeszcze jakies opaski na kolana. Zima dopiero w styczniu wiec jest czas na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natus Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 opaski na kolana z super roubaix i membrany testowałem kilka dni temu fakt że było wtedy jeszcze ciepło - powyżej 10* jednak same krótkie spodenki to wg mnie był już niezły hardcore dla kolan (moich) nakolanniki sprawdziły się bardzo dobrze nie żeby to była jakaś kryptoreklama, ale ja zawsze miałem ze znalezieniem sensownych problem bcmnowatex - tam znalazłem rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Majac jakies ocieplane spodnie to chyba cokolwiek na kolanach wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natus Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ocieplenie a "uszczelnienie" od wiatru to imo dwie różne kwestie ale każdy jest inny i jednemu przenikliwy wiatr po kolanach przeszkadza i szkodzi mniej a drugiemu bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Majac jakies ocieplane spodnie to chyba cokolwiek na kolanach wystarczy. Polecam spodnie Accent Verano. Jezdze w nich przez caly rok i jestem zadowolony, a jak temp. spada ponizej 10 stopni, to dodatkowo zakladam kalesony termoaktywne i jest ok. Testowane do temp. -2. Na poczatku czuc lekki chlodek, ale po ok 3km jak sie cialo rozgrzeje juz tego chlodu nie czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kolejna rozwalona detka - rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Elo robaczki! Mały offtop. Jak ktoś lata wałem pomiędzy mostami warszawskimi a Opatowicami, to na na lewym brzegu (jadąc w str zoo) przez drogę przelata dziczyzna - głównie rano ok 6:50- 7:30 także pozorujcie bo można się zdziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ktoś się gdzieś jutro wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najkon Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Polecam jazdę w świetle Księżyca z dala od miasta i lamp ulicznych przy zgaszonym oświetleniu przednim.Coś pięknego.Niemalże duchowe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras74 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam wszystkich bikerów, Jakieś propozycje na sobotę? Może trasą tegorocznego BM Wrocław?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ja sie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ja również, tylko bliżej południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jutro o 11 spod mostu milenijnego ruszam z moją nauczycielką w-fu na 1h-1,5h przejażdżkę po lesie osobowickim i okolicach. Myślę, że tempo nie będzie zabójcze. Chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jutro o 11 spod mostu milenijnego ruszam z moją nauczycielką w-fu na 1h-1,5h przejażdżkę po lesie osobowickim i okolicach. Myślę, że tempo nie będzie zabójcze. Chętnych zapraszam. brzmi bardzo zachęcająco dobry m.i.l.f. nie jest zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Czy to ma się jakos kojarzyć???Zależy co autor miał na myśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M45 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jedziemy jutro na trrasę BM? Jak tak, to gdzie i o której się spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.