Artix924 Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam mam problem ostatnio pęk mi amor <przedni> . Szukam teraz nowego amora do dirtu i mam wielki problem bo nie wiem jaki teraz sobie kupić , mam do dyspozycji 500 zł , ważę 65 kg .Proszę o propozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 używany ditr jumper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jaka oś? Jeśli 20 to szukaj Argyle 318, DJ I lub II z rocznika 06/07, Space Jumpa. Jeśli 9 to DJ z w/w roczników na 9 bo też takowe wychodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jeśli masz oś 9, to do dyspozycji jest też nowy Duro DJ-D. Takie są teraz po ok. 360 zł. No, chyba że chcesz coś lepszego to używany Dirt Jumper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jest możliwość zmiany z qr9 na qr20 , ale to tylko w niektórych sklepach można składać takie zamówienia , przejściówka jest firmy RST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artix924 Napisano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jaka oś? Jeśli 20 to szukaj Argyle 318, DJ I lub II z rocznika 06/07, Space Jumpa. Jeśli 9 to DJ z w/w roczników na 9 bo też takowe wychodziły. DJ I lub II z rocznika 06/07 można gdzieś to jeszcze dostać ?? jak patrzyłem na allegro to same 3 z 2009r. DJ I lub II z rocznika 06/07 można jeszcze gdzieś to dostać albo kupić w dobrym stanie?? na allegro patrzyłem to same 3 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artix924 Napisano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 DJ I lub II z rocznika 06/07 można gdzieś to jeszcze dostać ?? jak patrzyłem na allegro to same 3 z 2009r. DJ I lub II z rocznika 06/07 można jeszcze gdzieś to dostać albo kupić w dobrym stanie?? na allegro patrzyłem to same 3 09 A mam jeszcze jedno pytanko duro się nada na wyzsze loty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Artix924 Teoretycznie Duro powinien wyższe loty wytrzymać, ale roczniki do ok. '09 nie uchodziły za najmocniejsze i najzwyczajniej się sypały - najczęściej pękała korona (jest kilka takich filmów na YT). Podobno rocznik '11 jest porządniejszy, aczkolwiek ciężko mi będzie to potwierdzić, bo '11 nie widziałem w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Era pękających koron i podków w Duro skończyła się w 2007 roku bo do tego roku wszedł model DJD z poprawionymi w/w elementami. I w sumie do tej sumy to też jest opcja bo Używane Duro na Qlocka za 350-400zł spokojnie już znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Artix924 Nowe DURO DJD 20 QLC-100 kosztuje na Allegro 470 zł - rocznik '11. Jeśli masz oś 20, to lepiej kupić sobie to Duro pod QR20, zamiast kupować zwykłe pod QR9 i bawić się z przejściówkami od RST. EDIT: Na Allegro używanego Duro pod QR20 nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Na allegro są też RS Pike. Ale są trochę poza Twoim budżetem, co nie zmienia faktu, że też są interesujące. Sprzedawcy na pewno zgodzą się oddać je nieco taniej. Pozdrawiam, Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artix924 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 myślę że kupie dirt jumpera ale który lepszy 1 2 czy 3 bo jak patrzyłem to nie ma modeli ze starszych roczników są tylko modele z 2009-2011 r. i czy kupywać nowszy model czy czekac na okazje i kupić starszy model???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Artix924 Nie licz zbytnio na to, że ktoś będzie sprzedawał starszy model - szczególnie, że starze są lepsze, to ludzie wolą przy starszych modelach zostać. Na twoim miejscu brałbym najnowszy model - 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jak masz brać nowego dj to lepiej kup duro to to samo, różnice czysto kosmetyczne Najlepiej jak byś znalazł dj 1 lub dj 2 to najlepsza opcja. A myślałeś na RST Space Jump ? Bardzo porządny amor, na sztywną oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.