Skocz do zawartości

[Amortyzator] Nowy amortyzator do dirtu

Artix924

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka oś? Jeśli 20 to szukaj Argyle 318, DJ I lub II z rocznika 06/07, Space Jumpa. Jeśli 9 to DJ z w/w roczników na 9 bo też takowe wychodziły.

DJ I lub II z rocznika 06/07 można gdzieś to jeszcze dostać ?? jak patrzyłem na allegro to same 3 z 2009r.

DJ I lub II z rocznika 06/07 można jeszcze gdzieś to dostać albo kupić w dobrym stanie?? na allegro patrzyłem to same 3 09

DJ I lub II z rocznika 06/07 można gdzieś to jeszcze dostać ?? jak patrzyłem na allegro to same 3 z 2009r.

DJ I lub II z rocznika 06/07 można jeszcze gdzieś to dostać albo kupić w dobrym stanie?? na allegro patrzyłem to same 3 09

A mam jeszcze jedno pytanko duro się nada na wyzsze loty itp.

Artix924 Teoretycznie Duro powinien wyższe loty wytrzymać, ale roczniki do ok. '09 nie uchodziły za najmocniejsze i najzwyczajniej się sypały - najczęściej pękała korona (jest kilka takich filmów na YT). Podobno rocznik '11 jest porządniejszy, aczkolwiek ciężko mi będzie to potwierdzić, bo '11 nie widziałem w akcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...