McBain Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Hej, a co z tym piwem? Ktos przyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 no ja niestety - moge ale dopiero 25;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 No panowie ja dzis pojezdzilem godzinke w okolicach Olkusza i Osieka i powiem ze w lesie nie jest zle da sie jezdzic i jakos specjalnie to sie nie ubieralem, co do piwa to jak beda chetni to dla mnie zaden problem ale to pewnie blizej wiosny cos wyjdzie z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No ja też w ten łikend niestety nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 no to moze przyszly;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 no i kiszka ze spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jezeli jest ktos chetny to planujemy wypad z chlopakami z Sosnowca i okolic, jezeli jest ktos chetny zapraszamy na watek Sosnowiecki w dziale Śląskie. Wypad pewnie w ten weekend. Do dogadania wszystko w tamtym watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piezak Napisano 19 Marca 2012 Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Kraków tez leży w okolicach.....mógłbym się pokazać jak sa chętni na wspólną jazdę w tym sezonie, albo spotkać "na granicy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Pewnie ze chetni sa, zawsze to ktos nastepny do ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBain Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A ja przed chwilą skończyłem składać swoją XC bestie i jutro odbędę pierwsze testy, hurraa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natijaa Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A czy są jakieś rowerzystki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A czy są jakieś rowerzystki? cóż, chyba temat umarł, w Olkuszu już nikt nie jeździ na rowerach , ale wielu chciało - to oczywiście żart. Jakby była jakaś ciekawa propozycja to mogę się podpiąć do jakiegoś wyjazdu, niestety u mnie w grę wchodzą tylko weekend'y. pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemowiec Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 witam, nie wiem czy do końca wq dobrym temacie, ale mam pytanko: znacie jakiś dobry dojazd rowerem z Krakowa (Krowodrza Górka) do Olkusza właśnie ? Oczywiście najlepiej tak, by nie jechać dorogą nr 94 Dzięki wielkie za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja zawsze jeździłem czerwonym szlakiem w stronę Ojcowa, potem Pieskowa Skała, Kosmolów i Olkusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 cóż, chyba temat umarł, w Olkuszu już nikt nie jeździ na rowerach , ale wielu chciało - to oczywiście żart. Jakby była jakaś ciekawa propozycja to mogę się podpiąć do jakiegoś wyjazdu, niestety u mnie w grę wchodzą tylko weekend'y. pozdrawiam Jarek Ja też jestem z Olkusza pozdrawiam Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Prawda jest taka- prawie codziennie spotykam y4recky Jarka na rowerze i inne nieznane mi osoby.Nie jezdzimy razem bo: kazdy ma swoje tępo i trasy jedynym wyjsciem jest np. spasowac w niedziele i spokojnie pojechac gdzeis grupa.Ja wiem ze za Jarkiem nienadąze hehe...pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witam, jak już ustaliliśmy (spotykając się w trasie) po prostu mając wolna niedzielę musimy się zdzwonić Praktycznie w każdą niedzielę są jakieś ustawiane wyjazdy, tempo rożne (zależy od uczestników). Z tego co wiem na tą niedzielę też jest planowany wyjazd, start prawdopodobnie na światłach w Olkuszu pod sklepem Giant, co do godziny, to jeszcze nie ustalona (między 7:00 - 8:00). Trasa dość wymagająca w dużej części pokrywająca się z trasą maratonu w Zabierzowie z zeszłego roku, około 70km i 1500m przewyższenia (dolinki podkrakowskie), ale tempo powinno być raczej umiarkowane. PS. No i Jasiu więcej wiary w swoje możliwości, wg mnie spokojnie nadążysz:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ehhh w niedziele jest Jana wiec rower ma wolne a wątroba ucierpi.Nastepnym razem sie stawie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ja również idę na Jana, ale w sobotę, więc w niedzielę będę "zmęczony", z tego co już wiem to ustawka na pewno pod sklepem Gianta i godzina prawdopodobnie 7:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Panowie, kombinujemy cos na ten weekend jak bedzie pogoda? Myslalem nad Ojcowem i OPN, tak bardziej terenowo. Zbioreczka jak zwykle pod serwisem Roberta by byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 jest wstępna propozycja na dolinki: Będkowska, Kobylanki itd., ale dla mnie osobiście obojętne gdzie pojadę, może być i Ojców, mogę się dostosować do "większości" (piszę w cudzysłowie, bo ta większość jest symboliczna, gdy zwykle umawiają się 2-3 osoby). Jaka godzina startu? 7.00 - 7.30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Mysle ze ok 8 bedzie ok, jezeli reszcie pasuje. W takim razie trzeba jeszcze ustalic gdzie jedziemy dolinki czy Ojcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 może być 8ma, zadzwonie do reszty (do Rokiego ) i potwierdzę czy jemu też odpowiada, chyba że ktoś jeszcze chętny to zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 potwierdzone zapraszamy o 8.00 pod sklepem Giant w Olkuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 i jak zwykle nikt się nie zjawił poza tradycyjną grupą 3 osobową , ale będziemy namawiać dalej przy kolejnych ustawkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.