szewczykluk Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam jak w temacie okolice olkusza - jezdzi ktos xc?;)szukam towarzysza po wertepach;) pozdrawiam lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja moge jechac, znamy sie juz Z innego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zonk Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 https://zzchrzanow.fora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBain Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja jestem z Olkusza ) Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 WIec, mozemy sie keidys wybrac wieksza grupa, ja moge zebrac ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zonk Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja też bym się chętnie wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To jak już się umówicie to dajcie znać, ja również pojeździłbym w terenie w większej grupie (najlepiej weekend - w tygodniu to raczej tylko asfalt z braku czasu) Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No to jak Jarek jedzie to ja tez...Olkusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBain Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Na razie troche zimno na taką wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No to jak Jarek jedzie to ja tez...Olkusz no witam Jasiu, jeszcze tego nie było żebyśmy musieli się przez forum zgadywać tak czy inaczej to trzeba coś poustawiać wiosną , bo "leśna" grupa trochę się rozsypała, a samemu (czy w dwójkę) to nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Tak, tak jestem za, no wiadomo ze teraz to sie nie pojezdzi ale jak tylko pogoda troche popusci to jestem za...Rower mam na "stole operacyjnym" to tez go trzeba troche podleczyc do wiosny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Klucze Chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Klucze Chętnie się dołączę no to PANOWIE zima zimą ale może spotkanie przy chmielnym napoju wskazane by ustalić plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBain Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja jestem za!! no to PANOWIE zima zimą ale może spotkanie przy chmielnym napoju wskazane by ustalić plany? A tak przy okazji, może ktoś poleci mi jakiś sensowny serwis rowerowy w Olkuszu, potrzebuje nabić stery i przekręcić suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam ! Piszę się obiema rękami mam jeszcze paru znajomych coby się pisali na jazdę ale w nieco przychylniejszych warunkach, a piwko why not ? Co do serwisu to proszę o kontakt, mam znajomego który pracuje w serwisie w krk ale dorabia sobie "po godzinach" lub zaprzyjaźniony sklep rowerowy zarówno w Olkuszu jak i Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja jestem za!! A tak przy okazji, może ktoś poleci mi jakiś sensowny serwis rowerowy w Olkuszu, potrzebuje nabić stery i przekręcić suport. witam, jeśli serwis to tylko u Roberta na światłach koło Biedronki w sklepie Gianta (na Kościuszki). Szybko tanio i solidnie, od wielu lat korzystam z tego serwisu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Panowie, coby kuć żelazo póki gorące proponuje termin przyszły Piątek / Sobota (albo jako, że to weekend przed walentynkowy więc może być wszędzie pełno ludzi), 18 Luty tj. sobota lokal ? Proponuje Udane Popołudnie lub Pizzeria Presto ? W obu lokalach można napić się w spokoju piwka, pogadać a i jak kogoś żądza jedzenia najdzie coś na ciepło wszamać ! To co 18 Luty godzina 18.00 / 19.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 18 - niestety praca od 7 do 19 wiec nie zdarze dojechac,mam wolne 17 tj piatek i 25 tj sobota, nie wiem jak inni?;)co do lokalu sie nie wypowiadam bo nie znam olkusza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBain Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jeżeli o mnie chodzi, to pewnie będę mógł przyjść, ale nie na 100%. Szykuje mi się przeprowadzka w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Panowie a jeździcie coś po górach? Jak tak to może też bym wpadł i może by się udało ugadać na jakąś ewentualną jazdę po np beskidach na wiosnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ja chętnie... i nie tylko w beskidy bym się wybrał, muszę jedynie zaopatrzyć się w belki i bagażnik na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jasne że nie tylko, dałem przykład beskidy bo najbliżej i najłatwiej się wybrać na 1 dniowy wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 dla chcącego nic trudnego jednodniowy wypad - w zeszłym sezonie złaziłem całe Tatry pobudka o 2 w nocy i jazda;)ale faktycznie Beskidy w miarę blisko weź pod uwagę że również Beskid Makowski mamy bardzo blisko i fajna trasa samochodem do Suchej w mgnieniu oka;) wczesnym rankiem - byłem dwa razy na Babiej w tym nocne wejście, i najlepiej wyjechać koło 4-5 nad ranem - masz cały boży dzień w górach;), kwestia tylko zakupu bagaznika na rowery a kosztami paliwa zawsze mozna sie podzielic i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jezu 2, pogańska godzina ;] A na ustalenie trasy to jeszcze jest czas, szlaków nie brakuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Jakby był jaki wyjazd to nie zapomnijcie o mnie , chetnie pojade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.