KamilS Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witam, mam pytanie, trafia mi się tanio komplet tarcz 185mm Avid tylko nie wiem i sprzedający też czy są to G2 czy G3? Jakie są różnice w wyglądzie tych tarcz żeby można je było zidentyfikować? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Boże, widzisz i nie grzmisz... Wystarczy wpisać Avid G2 i Avid G3 w Googlach, żeby zobaczyć, że G3 jest bardziej powycinana i ma bardziej pofalowaną krawędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Boże, widzisz i nie grzmisz... Nie trzeba było, ale dziękuję ^^ Już jestem, zamykam i jak wyżej, odsyłam do google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.