wrociu7 Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 witam. na poczatku mowie ze kompletnie nie znam sie na rowerach i mam problem . otoz mam juz starszy rower i krecac pedalami rower nie rusza . dopiero po jakich 5 obrotach zalapuje i rusza . jak przestae pedalowac to mam z powrotem to samo . czy ktos wie w czym lezy problem ? pozdrawiam
Mod Team michuuu Napisano 28 Października 2011 Mod Team Napisano 28 Października 2011 Pewnie bębenek oddał ducha. Jeżeli rower leciwy to wymień koło na nowe. Kaseta czy wolnobieg?
powwer Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 może sprawdź łańcuch bądź tylną kasetę czy nie ma jakichś luzów na każdym biegu jest tak samo ? miałem podobnie, aż w końcu siłowo łańcuch rozerwałem pedałując pewnego pięknego dnia oczko puściło w łańcuchu tylko ja miałem, tak, że raz albo mogę normalnie pedałować, a raz nie mogłem w ogóle
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Napisano 28 Października 2011 NIe napisałeś czy masz piastę MTB czy torpedo, w zależności od rodzaju piasty naprawia sie to inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.