dawid9999 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam Mam problem z zamontowaniem manetki blokady skoku, niewiem gdzie ją zamontować, próbowałem po lewej stronie na wszelkie sposoby bo wtedy pancerz z linka nie były by zagięte, ale albo nie da sie zapiąć do końca tej blokady, albo z trudem sie zmienia przełożenia przy manetce, znalazłem jedno optymalne miejsce po prawej stronie kierownicy za manetką, ale wtedy pancerz taki wygięty jest. Ten cały mechanizm przy amortyzatorze mam po prawej stronie. Wrzucam zdj kiery Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wydaje mi sie ze to manetka Pop-lock od RS'a a klamko manetki masz raczej takie ktore nie zostawiaja pola manewru .... pokaże ci jak mam u siebie. ImageShack Album - 3 images może ci to co pomoże 3333 heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Na pewno będzie po lewej stronie kierownicy. Sprawę ułatwiałaby prosta kierownica lub gięta z minimalnym wznosem. Myślałem o zamontowaniu pomiędzy chwytem a manetką ale to utrudniłoby zmienianie biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Też tak myślałem na początku ale raz ze wyglądało średnio w moim przypadku a dwa normalnie przeszkadzało dlatego mam jak mam. Równie dobrze mógłbym ją załozyć po lewej stronie ale tam mam licznik i tak mi sie juz utarło i zle bym sie czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9999 Napisano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kurcze no chyba nie mam innego wyjścia niż zamontować po prawej stronie za manetką tak jak ma Puklus tylko że ja bardziej ta manetke podniose najwyżej pancerz będzie troche wygięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ty masz manetkę lewą. Rozwiązaniem może być zamiana z kimś na prawą i założenie jej po lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Tez mam lewą manetke po prawej stronie jakoś strasznie to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale tu nie chodzi o Ciebie a autor woli po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Właśnie Ja też mam prawą manetkę po lewej stronie i cały czas kombinuję, żeby się zamienić na lewą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie pozostaje Wam nic innego jak się dogadać i zrobić deal. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9999 Napisano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2011 niewiem jaką mam, ale wiem jedno że nie działa ona poprawnie po lewej stronie bo mam klamkomanetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale my wiemy. A nie działa poprawnie bo manetki są "nie teges" Mam tak samo u siebie i działa doskonale... ale nie mam klamkomanetek. Zamień się z Ulvgar-em obydwaj skorzystacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No niestety ja mam droższego pushlocka więc nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No tak to wtedy się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No moge sie zamienić manetką nie było by to problemem jak by kto chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Przecież też masz lewą. Po co mieszasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Autor tematu ma takie klamko manetki ze jedyną szansa jest przesuniecie klamki i wsadzenie manetki miedzy grip a klamke, albo wymiane kierownicy, a ja napisałem bo mozę ktoś by sie chciał zamienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Puklus właśnie nie jedyną, to po pierwsze. Po drugie kiepską bo utrudni zmianę biegów. Po trzecie słabo czytasz bo już była o tym mowa. No i na koniec załóż sobie swój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.