MoroZary Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie . Problem mam sporawy : Osobiście nigdy nie miałem okazji na 29-tce , dotychczas katowałem Gianta Talon2 XL , jednak pora zmienic na cos lepszego (większego), osobiście wybór padł na : INSTINCT 29 21" INSTINCT 29 | MTB 29 - Author Jestem spory chłop 196cm ok 115kg , w sezonie codziennie robiłem ok 40km głównie utwardzone ścieżki , jednak na week lubie się wybrać w bardziej wymagający teren gdzie dziennie mam ok 70-100km w nodze, Rower katuję od zniknięcia śniegu do stałej pokrywy śnieżnej . Jestem w stanie dołożyć kilka "setek" dla lepszego zakupu , rower to moje hobby ;-) Proszę o wypowiedzi bardziej doświadczonych kolegow .Oczywiście zanim się zdecyduje na 100% postaram sie przymierzyć lub przejechać na próbnej (nie każdy sklep mi to oferuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec71 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Mam ten rower w wersji z 2010.jak dla mnie świetna maszynka z dobrym osprzętem i w przystępnej granicy cenowej. Bardzo stabilny i wygodny.Jeżdziłem dystanse powyżej 100 km dziennie w różnym terenie.Może nie ma typowej ściganckiej geometrii ,ale przecież chodzi o frajde z jazdy.ten rower to zapewni.POLECAM Edytowane 27 Października 2011 przez nabial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliski1 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mam ten rower w wersji z 2010.jak dla mnie świetna maszynka z dobrym osprzętem i w przystępnej granicy cenowej. Bardzo stabilny i wygodny.Jeżdziłem dystanse powyżej 100 km dziennie w różnym terenie.Może nie ma typowej ściganckiej geometrii ,ale przecież chodzi o frajde z jazdy.ten rower to zapewni.POLECAM \ Zgadza się, potwierdzam osobiście, że Instinct 29 jak z resztą wszystkie Authory to bardzo stabilne rowery i neutralne w prowadzeniu. Jak ktoś chce to wyciśnie z nich sportowego ducha - jest to możliwe. Tym niemniej domeną ich niezbyt techniczne maratony i szeroko pojęta turystyka (choćby z racji obecności insertów pod błotniki i bagażnik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec71 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 \ Zgadza się, potwierdzam osobiście, że Instinct 29 jak z resztą wszystkie Authory to bardzo stabilne rowery i neutralne w prowadzeniu. Jak ktoś chce to wyciśnie z nich sportowego ducha - jest to możliwe. Tym niemniej domeną ich niezbyt techniczne maratony i szeroko pojęta turystyka (choćby z racji obecności insertów pod błotniki i bagażnik). Witam to ja w zeszłym roku zajmowałem ci czas telefonami w sprawie kupna 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliski1 Napisano 29 Października 2011 Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witam to ja w zeszłym roku zajmowałem ci czas telefonami w sprawie kupna 29 Kopę lat..... :). Ale przyjemność po mojej stronie. Jeśli cały czas Author jest w twojej stajni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi