GRDIRT Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Rower do dirtu i stretu teraz jezdze na dragstzre dirt parade 2011 ,ale za rok mam zamiar zmienic rower na cos typowego do dirtu i streetu ,jedna przerzutka itd. Ogarniacie ,prosze o propozycje
rastatajm Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Skoro za rok to może wtedy już będą jakieś opinie o Kross Spade, jest to nowość na 2012 - Spade | Kross - Rower gĂłrski, rowery trekkingowe, rowery miejskie
Davidx Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 A byłbyś może zainteresowany kupnem roweru do trialu? Jak tak to prosze o kontakt gg: 8826613
Bombell Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Od razu ciągnik siodłowy mu zaproponuj... Skoro za rok to nie ma co tu gdybać teraz. Ale osobiście zrobiłem w zeszłym roku tak, że przez pół roku kompletowałem części z okazji, głównie w UK i na początek sezonu cieszyłem się dobrą maszynką. Jeśli masz czas, kasę i chęci to zima przed tobą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.