Sol Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Krótko bo nie mam dużo uwag - aktualizacja jak najbardziej ok, cieszy zwłaszcza przyspieszenie działania forum. Ale brakuje mi (albo jestem ślepy) ikonki statusu online/offline. Żeby sprawdzić czy ktoś jest zalogowany trzeba wklikać się do jego profilu, co wcześniej nie było potrzebne. Nie można też odwiedzić Reputacji w profilu. Wyświetla się komunikat o braku uprawnień.
Root Admin Mieciu Napisano 26 Października 2011 Root Admin Napisano 26 Października 2011 1. nie (powód: czytelność i szybkość forum jest najważniejsza. Online-offline to zbędna informacja generująca niepotrzebne ociążenie w tematach i postach. Da się bez niej funkcjonować.) 2. naprawione
RafalB Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Wersja mobilna nie trybi na adroidzie, musze zmieniac useragenta na iphone!
Root Admin Mieciu Napisano 26 Października 2011 Root Admin Napisano 26 Października 2011 nie mam androida. nie sprawdzę.
Grand231 Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 U mnie pojawia się irytujący problem odnośnie wyszukiwarki co bym nie wpisał pojawia się komunikat "Jedno lub wszystkie z szukanych słów kluczowych jest krótsze niż 2 znaków, lub wpisano niedozwolone słowa, takie jak 'html', 'img'"
Swallow Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 U mnie to samo co u Granda, "zaskakuje" dopiero po parokrotnym wpisaniu szukanego wyrażenia :/
Root Admin Mieciu Napisano 30 Października 2011 Root Admin Napisano 30 Października 2011 a jakie to słowo?
Root Admin Mieciu Napisano 30 Października 2011 Root Admin Napisano 30 Października 2011 wpisywalem to ze 20 razy i nic... tzn wyszukiwał prawidłowo.
Mod Team Franio Napisano 31 Października 2011 Mod Team Napisano 31 Października 2011 Ja również wpisywałem różne wyrażenia po kilka razy i za każdym normalnie mi wyszukiwało.
Swallow Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 No faktycznie dzisiaj wszystko chodzi jak należy. Może to było chwilowe przesilenie świąteczne.
Mod Team Puklus Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Napisano 3 Listopada 2011 U mnie z kolei nie moge sie zalogować pod opera na komorce co przedtem nie było problemem :/ Okno logowania jest ucięte i nie ma guzika zaloguj. Tel na symbianie.
Root Admin Mieciu Napisano 3 Listopada 2011 Root Admin Napisano 3 Listopada 2011 to zmień sobie skórę, albo zaktualizuj operę, która prawidłowo interpretuje style. Nic Ci na to nie poradzę.
Grand231 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 U mnie powrócił problem z wyświetlaniem się komunikatu "Jedno lub wszystkie z szukanych słów kluczowych jest krótsze niż 2 znaków, lub wpisano niedozwolone słowa, takie jak 'html', 'img'" dopiero po którymś razie wyszukiwarka znajduje prawidłowo poszukiwaną frazę.
Root Admin Mieciu Napisano 3 Listopada 2011 Root Admin Napisano 3 Listopada 2011 i dalej brakuje zrzutu ekranu, frazy...
Grand231 Napisano 4 Listopada 2011 Napisano 4 Listopada 2011 Proszę bardzo Mieciu , zrzut-link, wpisana fraza "Praga na rowerze".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.