Artwro Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Rozumiem że blokadę mam nie na linkę,tylko olej( który kiedyś musi wyciekać,ale co z flotgate?)Jakoś nie mogę tego ogarnąć.Pewnie wiek swoje robi,tak że proszę o wyjaśnienie sprawy. Zestaw zawiera manetkę XLoc oraz tłumik XX do zmiany amortyzatora ROCK SHOX Reba w wersję XX. Dobra okazja, by zrobić upgrade swojego amortyzatora! Allegro,sprzedawca :karbonowy coś tam.W aukcjach amorki rs reba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A nie mógłbyś po prostu podać linka? Ciężko ogarnąć o co w ogóle chodzi w Twoim poście, nie wiem może wiek robi swoje...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Rozumiem że blokadę mam nie na linkę,tylko olej( który kiedyś musi wyciekać,ale co z flotgate?)Jakoś nie mogę tego ogarnąć.Pewnie wiek swoje robi,tak że proszę o wyjaśnienie sprawy. Zestaw zawiera manetkę XLoc oraz tłumik XX do zmiany amortyzatora ROCK SHOX Reba w wersję XX. Dobra okazja, by zrobić upgrade swojego amortyzatora! Allegro,sprzedawca :karbonowy coś tam.W aukcjach amorki rs reba. http://allegro.pl/zestaw-rock-shox-reba-xx-upgrade-kit-rewelacja-q-i1855858057.html Rozumiem że blokadę mam nie na linkę,tylko olej( który kiedyś musi wyciekać,ale co z flotgate?)Jakoś nie mogę tego ogarnąć.Pewnie wiek swoje robi,tak że proszę o wyjaśnienie sprawy. Zestaw zawiera manetkę XLoc oraz tłumik XX do zmiany amortyzatora ROCK SHOX Reba w wersję XX. Dobra okazja, by zrobić upgrade swojego amortyzatora! Allegro,sprzedawca :karbonowy coś tam.W aukcjach amorki rs reba. zestaw ROCK SHOX REBA XX UPGRADE KIT rewelacja!Q! (1855858057) - Aukcje internetowe Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2011 OMG, po kilku godzinach zastanawiania się o co Ci chodzi w tym temacie już wiem! Masz rebę i chcesz zmienić w niej blokadę z goleni, chcesz kupić ten zestawik i nie wiesz czy będzie pasował... Zerknij jeszcze na regulamin i punkt 2b, temat nazwany "[reba]" zdecydowanie nie ułatwia zrozumienia tematu :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 jeśli dobrze zrozumiałem to zastanawiasz się jak w tym tłumiku reguluje się floodgate?? - złotym pokrętłem na manetce, tym przy przewodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Właśnie o to mi chodziło,dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 900zł!!!!!! To chyba przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2011 W Harfie 980zł,pewnie coś opuszczą.Tylko że nowa Reba w XX kosztuje 2750zł.Zakładając że sprzedam stary tłumik(w co wątpię)nawet za 100 zł.To i tak w ogólnym rozrachunku wyjdzie z 8 stów mniej niż zakup XX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A jaką Rebe masz teraz? Jaki rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.