JeB Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam . Mam taką sytuacje - Potrzebuje amortyzator ok. 100-140 skoku . Potrzebuję go do lasu na hopy oraz do miasta(skatepark). Mam uzbierane 600-700zł . Ważę 56kg. Nie musi być nowy , ale najlepiej w bardzo dobrym stanie. . Kontakt gg:23837639 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Tora SL Solo Air mieści się w tej kwocie, możliwość ustawienia 80-100-120mm, pompujesz do swojej wagi i już, do skakania pompujesz trochę więcej, mz najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeB Napisano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Możesz podesłać jakiegoś linka ? Bo z tego co widze on koszztuje 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja kupiłem w bikecenter.pl - rowery, czÄĹci, akcesoria. Shimano, Cube, Avid, Mavic, Sram, Easton za 750zł, ale widzę że już nie mają, warto zadzwonić i spytać. Potrzebowałem koniecznie wersję z piwotami, szukałem i szukałem, w końcu znalazłem u nich. Tutaj masz jeszcze Recon-a powietrznego http://allegro.pl/ro...1873444280.html a tutaj Torę 302 rock shox tora 120 air pop lock (1873495533) - Aukcje internetowe Allegro podzwoń i sprawdź, jaką długość ma sterówka, bo nie są całkiem nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ludzie, jaka tora? Pobudka!!! Amortyzatory do XC nie nadają się do dirtu/fr. Do autora tematu - więcej szczegółów poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja bym szukał jakiegoś Pike'a z Uturnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja mam wrażenie że ten post powinien znaleźć się w dziale Kupię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Z racji tego, że autor tematu nie wykazuje zainteresowania tematem - zamykam. Na przyszłość sugeruję poprawnie nazywać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.