Nasher Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam Niedawno w jednym ze sklepow internetowych natknołem sie na kilka bardzo interesujacych koł Ale chcialbym sie dowiedziec cos o tych kolach - konkretnie chodzi mi o piaste bo obrecz i szprychy to bardzo dobre Podaje link do sklepu : nie moge podac linku do konkretnego kola bo sie nie da P.S. A jak nie te kola to co byscie radzili składac/kupic w cenie do 500zł koło oczywiscie na tył Dzieki z góry i pozdrawiam Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Nasher daj link ogolnie do kol i podaj nazwe/oznaczenie i nie bedzie problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 W zgadywaniu nie jestem najlepszy . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 O kurde sorry jakos tak sie zagapiłem i nie podałem ;] oto link : http://www.extreme-shop.com.pl/ i tam bierzecie "kola" i sa rozne kola na tych czesciach co pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Calkiem fajne te kola....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ale co sadziecie o tych piastach CMP w tych kolach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Jeśli chcesz kupić któreś z tych kół to dopłać słownie parę złotych i będziesz miał piasty marzocchi albo deorki(można wymienić, ale katowanie też przeżyją). Sam mam przednie koło na marzocchi, niestety nie jeżdżone, więc nie mogę nic powiedzieć, natomiast wiem, że ta piasta swoje kosztuje(np.droższa od NS) i marzocchi zamawia te piasty(tak jak i opony) u znanych producentów i daje je pod swoim szyldem, więc bez ryzyka :wink: . Co do Cmp to chyba angielska firma(głowy nie dam) i pewnie nie są złe, za to radze Ci uważać na sam extreme shop :wink: . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Mam od nich komplet kółek. Przód 26" na Marzocchim i Double Tracku, a tył 24" na deorze i również Double Tracku. Osobiście polecam. Koła są naprawdę niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.