beardman Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Witam 1. Nie wiem czy tylko mnie ale od czasu zmiany wyglądu forum mam problem z otwieraniem zdjęć w galerii. Po kliknięciu na miniaturkę wyskakuje mi coś takiego: Fatal error: Call to undefined method skin_gallery_img_10::shared_links() in /home/www/forum_org_ex/public_html/admin/sources/base/core.php on line 3179. Nie działają nawet zdjęcia dodane przeze mnie. Miniaturki i ogólny wygląd strony galerii działa normalnie. A może problem tkwi po mojej stronie (brak jakichś uaktualnień lub coś namieszane przeze mnie w ustawieniach) ? 2. Na głównej stronie na miniaturkach nowo dodanych zdjęć dawniej widoczna była liczba komentarzy. Teraz tego nie ma. Czy będzie to dostępne? Czy raczej już nie wróci? 3. Nie działa mi także zapamiętywanie hasła przy logowaniu. Wiem, że jesteście zajęci i nie chcę Wam niepotrzebnie zawracać głowy ale będę wdzięczny, jeśli zwrócicie na to uwagę w wolnej chwili. Pozdrawiam
beardman Napisano 26 Października 2011 Autor Napisano 26 Października 2011 Galeria już działa. Dzięki za szybką reakcję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.