szewczykluk Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 witam, tylnia przerzutka deore xt z 2010 - wiem do czego sluza srubki L i H natomiast za pierona nie moge znalezc do czego sluza te z tylu, jakies dwie - jedna z nich jakby przerzutke ustawiala na bok, mam wrazenie ze wplywa na sprezyne glowna, druga to jakis marker chyba - nie zauwazylem by cos zmieniala, i nie mam na mysli tez tej srubki co zbliza gorne koleczko do kasety - to obcykalem dzieki za pomoc
karbeti Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Zajrzyj tu: http://www.forumrowe...erzutki-tylnej/
szewczykluk Napisano 25 Października 2011 Autor Napisano 25 Października 2011 wiem ale nie o to biega;) ta srubka po prawej sluzy wlasnie do regulacki wysokosci natomiast te dwie lo lewej - jedna z nich ma wplyw na wewnetrzny jakby korpus przerzutki sprawa wyjasniona, przepraszam za zamieszanie, tak to jest ze swiezakami prosze temat zamknac lub usunac;) dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.