listopadiusz Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Poszukuje dobrego fizjoterapeuty w Poznaniu, który dobrze zna się na kolanach. Byłem już u ortopedy, stwierdził, że nic po nim, stwierdził, że to niedoczynność stawu udowo-rzepkowego i że są potrzebne ćwiczenia u fizjoterapeuty, dostałem nawet namiar, ale to pewnie jego kolega, więc czy ktoś z własnego doświadczenia może polecić kogoś dobrego w tym mieście ?
nikodem Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 studiuję fizjoterapię na AWFie (dopiero pierwszy rok) mogę jutro zapytać panią od ćwiczeń. Pewnie kogoś poleci
RafalB Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 Polecam www.velolab.pl , Łukasz zna sie na rzeczy, sam kreci sporo
listopadiusz Napisano 27 Października 2011 Autor Napisano 27 Października 2011 Polecam www.velolab.pl , Łukasz zna sie na rzeczy, sam kreci sporo dzięki
Biera Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Łukasza też polecam, sprawdzony adres
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.