Filu Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Witam, dnia 21.10.2011 w godzinach 8.30 - 13.00 spod Wydziału Prawa i Administracji UMK skradziono rower Merida Matts TFS 300. Kolor roweru - szary matowy,czarne napisy, amortyzator SR Suntour (naklejki Merida)kierownica,mostek,sztyca- Xmission, osprzęt Deore,hamulce tarczowe Tektro Auriga, felgi Alex Rims DP17. Na kierownicy została podstawka pod licznik Sigma. Dwa koszyki na bidon. Rower był przypięty i stał pod samymi drzwiami do wydziału, przed kamerą, niestety to nie uchroniło go przed kradzieżą. Dla osoby która pomoże w odzyskaniu roweru, przewidziana jest nagroda pieniężna. Telefon kontaktowy: 604 270 161 - Michał Z góry dziękuję za pomoc.
Filu Napisano 26 Października 2011 Autor Napisano 26 Października 2011 Wybaczcie, że post pod postem, dziś byłem na Policji i... nie wierzyłem własnym oczom, gdy zobaczyłem swój rower. ROWER ODZYSKANO!!! Odżyła we mnie wiara w Policję Fakt, że rower trochę ucierpiał w rękach złodziei, ale łatwiej to naprawić niż kupić nowy. Mam jedną radę, w przypadku kradzieży należy jak najszybciej zgłosić sprawę Policji i dostarczyć zdjęcie wraz z dokładnym opisem, bo czas gra kluczową rolę. Życzę, aby każdemu udało się odzyskać skradziony rower, pozdrawiam!
Tomas1982 Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 No super, jakaś dobra wiadomość, znasz okoliczności w jakich policja odzyskała twoje dwa kółka? Przypadek czy coś innego?
Filu Napisano 27 Października 2011 Autor Napisano 27 Października 2011 Jak dokładnie to wyglądało, nie wiem. Moment kradzieży został uwieczniony na monitoringu, a że złodzieje byli znani Policji to od razu zawitali do ich domów. Dobrze, że jakoś szybko się to potoczyło, bo rowery były już rozkręcone i przygotowane do wywózki. Tyle co wiem, więc dużo szczęścia miałem;) http://torun.gazeta.pl/torun/1,35576,10542963,Wpadli_zlodzieje_rowerow_z_Bydgoskiego_Przedmiescia.html
ElDiablo Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Super !!! Małe światełko w tunelu..... (bździdełko raczej), ale zawsze coś.......
JaniszMTB Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Ja podobnie ostatnio swój odzyskałem ;p Nawet nie zdążyłem opublikować zmian, a wróciłem do punktu wyjścia... Z tym że mój znaleziono bez kół i amora. Gratuluje i ciesze się z tobą że odzyskałeś
JemJogurt Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Niecały tydzień, szybko im to poszło. Gratuluje. Tak swoją drogą 16 lat, ładnie zaczyna.
Grand231 Napisano 10 Listopada 2011 Napisano 10 Listopada 2011 Jestem w szoku-oczywiście pozytywnym:)
Rekomendowane odpowiedzi