Skocz do zawartości

[Toruń]Merida Matts TFS 300

Filu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dnia 21.10.2011 w godzinach 8.30 - 13.00 spod Wydziału Prawa i Administracji UMK skradziono rower Merida Matts TFS 300.

Kolor roweru - szary matowy,czarne napisy, amortyzator SR Suntour (naklejki Merida)kierownica,mostek,sztyca- Xmission, osprzęt Deore,hamulce tarczowe Tektro Auriga, felgi Alex Rims DP17. Na kierownicy została podstawka pod licznik Sigma. Dwa koszyki na bidon.

Rower był przypięty i stał pod samymi drzwiami do wydziału, przed kamerą, niestety to nie uchroniło go przed kradzieżą.

Dla osoby która pomoże w odzyskaniu roweru, przewidziana jest nagroda pieniężna.

Telefon kontaktowy: 604 270 161 - Michał

Z góry dziękuję za pomoc.

post-136697-0-22527000-1319490860_thumb.jpg

Wybaczcie, że post pod postem, dziś byłem na Policji i... nie wierzyłem własnym oczom, gdy zobaczyłem swój rower. ROWER ODZYSKANO!!! :) Odżyła we mnie wiara w Policję ;) Fakt, że rower trochę ucierpiał w rękach złodziei, ale łatwiej to naprawić niż kupić nowy.

Mam jedną radę, w przypadku kradzieży należy jak najszybciej zgłosić sprawę Policji i dostarczyć zdjęcie wraz z dokładnym opisem, bo czas gra kluczową rolę.

Życzę, aby każdemu udało się odzyskać skradziony rower,

pozdrawiam! :)

Jak dokładnie to wyglądało, nie wiem. Moment kradzieży został uwieczniony na monitoringu, a że złodzieje byli znani Policji to od razu zawitali do ich domów. Dobrze, że jakoś szybko się to potoczyło, bo rowery były już rozkręcone i przygotowane do wywózki. Tyle co wiem, więc dużo szczęścia miałem;)

http://torun.gazeta.pl/torun/1,35576,10542963,Wpadli_zlodzieje_rowerow_z_Bydgoskiego_Przedmiescia.html

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...