trollinka Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Witam, Mam mały problem... W niedalekiej przyszłości planuje zmienić amorek z przodu.[+/-1000zł] W tej chwili posiadam XCR'a RL, który nie chodzi tak jak sobie bym marzył Mam do wyboru 2 amortyzatory: RockShox Reba i RockShox Recon SA. Powiedzcie mi, który byłby odpowiedniejszy [stosunek jakość - cena ] *Czy różnią się bardzo swoją pracą ? Jak z regulacją ? *Czy Recon dużo różni się od droższej Reby ? *Wady/zalety Reby/Recona Na wagę nie zwracam zbytnio uwagi. Z góry dziękuje za uzasadnioną odpowiedź.
Mod Team Puklus Napisano 24 Października 2011 Mod Team Napisano 24 Października 2011 Zareży kroty Zależy, który Recon, Reba ma dual air, tłumik MC lub nawet black box , Recon nie ma w każdym modelu MC, jest solo air, i występuje rózwnież również ze spręzyną, nie każt każdy model ma alu golenie górne. Wg mnie zdecydowanie Reba.
Mod Team durnykot Napisano 25 Października 2011 Mod Team Napisano 25 Października 2011 Obydwa amorki były juz odpowiednio szeroko opisywane na Forum. Proszę skorzystać z wyszukiwarki, poczytac i wyciągnąć wnioski. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.