dracozao Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam! Przeczytałem dwa tematy odnośnie edycji postu i nie znalazłem wyzej wymienionego wątku. Z doświadczeń na jednym z forum motoryzacyjnym chciałbym zgłosić możliwość edytowania swoich tematów np. w Wasze Rowery (nie wiem jak w Mani Lekkości itp.). Czemu? A bo temu, że np. zrobiłem nowe zdjęcia czy coś to chciałbym je wstawić do pierwszego postu. Tak samo, ja mogła zmienić się specyfikacja roweru to również chciałbym to zrobić w 1 poście. W kwestii kupię czy sprzedam sprawa wygląda tak, że np. założyłem temat odnośnie kupna części jednak po 2-3 dniach okazało się, że dalej kupię sztyce 30,9/400 jednak z offsetem a nie bez. Chciałbym taką informację zamieścić w pierwszym poście by sprzedawcy mogli szybciej zobaczyć o co chodzi. Tak samo w dziale sprzedam, jak ktoś sprzedaje np 20 częsci, wchodzę patrze o jest to czego szukam a 20 postów dalej nagle smutek na twarzy bo sprzedane. Dodatkowo prowadzić obowiązek, w tematach dotyczących sprzedaż wielu rzeczy, aktualizowania listy w poście nr 1 Co Wy na to? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dracozao Napisano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Proszę o przeniesienie tematu do działu Uwag. Własnie dostałem ostrzeżenie i skasowano mi temat. A tak Mod napisałby, że mam coś poprawić i byłoby okej. Uwierzcie mi, opcja edycji tematów działa na forum z 34k tys użytkownikami wiec i tutaj zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Października 2011 na edycję własnego posta łącznie z TEMATEM masz 5-10 minut od jego napisania. Czemu aż tyle? W zupełności wystarczy to na poprawę błędów, ale jednocześnie nie wprowadza zamętu w dyskusji, gdybyś coś w przyszłości chciał zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 31 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A jeśli już tak bardzo zależy ci na tym, by podczas sprzedaży edytować listę części w pierwszym poście, zawsze możesz poprosić o to moda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.