dracozao Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Witam! Przeczytałem dwa tematy odnośnie edycji postu i nie znalazłem wyzej wymienionego wątku. Z doświadczeń na jednym z forum motoryzacyjnym chciałbym zgłosić możliwość edytowania swoich tematów np. w Wasze Rowery (nie wiem jak w Mani Lekkości itp.). Czemu? A bo temu, że np. zrobiłem nowe zdjęcia czy coś to chciałbym je wstawić do pierwszego postu. Tak samo, ja mogła zmienić się specyfikacja roweru to również chciałbym to zrobić w 1 poście. W kwestii kupię czy sprzedam sprawa wygląda tak, że np. założyłem temat odnośnie kupna części jednak po 2-3 dniach okazało się, że dalej kupię sztyce 30,9/400 jednak z offsetem a nie bez. Chciałbym taką informację zamieścić w pierwszym poście by sprzedawcy mogli szybciej zobaczyć o co chodzi. Tak samo w dziale sprzedam, jak ktoś sprzedaje np 20 częsci, wchodzę patrze o jest to czego szukam a 20 postów dalej nagle smutek na twarzy bo sprzedane. Dodatkowo prowadzić obowiązek, w tematach dotyczących sprzedaż wielu rzeczy, aktualizowania listy w poście nr 1 Co Wy na to? Pozdrawiam
dracozao Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Proszę o przeniesienie tematu do działu Uwag. Własnie dostałem ostrzeżenie i skasowano mi temat. A tak Mod napisałby, że mam coś poprawić i byłoby okej. Uwierzcie mi, opcja edycji tematów działa na forum z 34k tys użytkownikami wiec i tutaj zadziała
Root Admin Mieciu Napisano 31 Października 2011 Root Admin Napisano 31 Października 2011 na edycję własnego posta łącznie z TEMATEM masz 5-10 minut od jego napisania. Czemu aż tyle? W zupełności wystarczy to na poprawę błędów, ale jednocześnie nie wprowadza zamętu w dyskusji, gdybyś coś w przyszłości chciał zmienić.
Mod Team Franio Napisano 31 Października 2011 Mod Team Napisano 31 Października 2011 A jeśli już tak bardzo zależy ci na tym, by podczas sprzedaży edytować listę części w pierwszym poście, zawsze możesz poprosić o to moda ;-)
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.