Skocz do zawartości

Edycja tematu w 3 miejscach - kupię, sprzedam i Wasze rowery - ROZWIĄZANY

dracozao

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przeczytałem dwa tematy odnośnie edycji postu i nie znalazłem wyzej wymienionego wątku.

Z doświadczeń na jednym z forum motoryzacyjnym chciałbym zgłosić możliwość edytowania swoich tematów np. w Wasze Rowery (nie wiem jak w Mani Lekkości itp.).

Czemu? A bo temu, że np. zrobiłem nowe zdjęcia czy coś to chciałbym je wstawić do pierwszego postu. Tak samo, ja mogła zmienić się specyfikacja roweru to również chciałbym to zrobić w 1 poście.

W kwestii kupię czy sprzedam sprawa wygląda tak, że np. założyłem temat odnośnie kupna części jednak po 2-3 dniach okazało się, że dalej kupię sztyce 30,9/400 jednak z offsetem a nie bez. Chciałbym taką informację zamieścić w pierwszym poście by sprzedawcy mogli szybciej zobaczyć o co chodzi.

Tak samo w dziale sprzedam, jak ktoś sprzedaje np 20 częsci, wchodzę patrze o jest to czego szukam a 20 postów dalej nagle smutek na twarzy bo sprzedane.

Dodatkowo prowadzić obowiązek, w tematach dotyczących sprzedaż wielu rzeczy, aktualizowania listy w poście nr 1 :)

Co Wy na to?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...