FigoiFago Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Witam Jestem nowy na forum Jestem posiadaczem roweru Unibike Crossfire GTS i chwyty, które fabrycznie fabrycznie zamontowane w tym rowerze najwyższych lotów nie są... Czy możecie polecić jakieś fajne w cenie powiedzmy do 70 zł. za komplet? Pozdrawiam Figo_i_Fago
karbeti Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 BBB intergrip. Używam, całkiem wygodne, skręcane imbusem więc trzymają się dobrze. Widziałem też całkiem gumowe bez metalowej opaski do skręcania np. tu: Chwyty INTERGRIP BBB ale nie mam pewności czy nie będą się obracać. na pewno bardzo dobre są Ergony ale nie wiem czy znajdziesz w tej cenie.
c1ach Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Po po pierwsze - gumowe czy piankowe (neoprenowe) ? U siebie mam accent chess i są bardzo komfortowe, nawet bez rękawiczek, mogę więc jak najbardziej polecić.
FigoiFago Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Raczej gumwe. A co myślicie o chwytach profilowanych?
karbeti Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Na pewno wygodniejsze, tylko więcej ważą (nie dla wszysrkich ma to znaczenie)
brt0555 Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Ja mam profilowane, do tego rogi z zestawu, ktory byl w Lidlu w te wakacje, o wiele lepsze trzymanie, lapki nie bola, a rogi fajna alternatywa jak chcesz zmienic polozenie rak. No i jakosc wykonania fajna, na wage nie patrze bo moj Viper sluzy mi do zwyklej jazdy, o czyms innym moze pomysle w przyszlosci. Zestaw kosztowal z 30zlt, a jest ekstra. Z takich ogolno dostepnych widzialem jedne chwyty profilowane, polaczone z krotkimi rogami kosztowoaly kolo 80zlt na allegro, moze takie by Ci pasowaly.
FigoiFago Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Właśnie znalazłem w internecie chwyty Ergon. Mogę dołożyć 20-30 zł do nich, a i widzę, że kolega wyżej o nich wspominał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.