Skocz do zawartości

[Chwyty] Do roweru crossowego

FigoiFago

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jestem nowy na forum :)

Jestem posiadaczem roweru Unibike Crossfire GTS i chwyty, które fabrycznie fabrycznie zamontowane w tym rowerze najwyższych lotów nie są... Czy możecie polecić jakieś fajne w cenie powiedzmy do 70 zł. za komplet?

Pozdrawiam

Figo_i_Fago

Napisano

BBB intergrip. Używam, całkiem wygodne, skręcane imbusem więc trzymają się dobrze. Widziałem też całkiem gumowe bez metalowej opaski do skręcania np. tu:

Chwyty INTERGRIP BBB

ale nie mam pewności czy nie będą się obracać. na pewno bardzo dobre są Ergony ale nie wiem czy znajdziesz w tej cenie.

Napisano

Ja mam profilowane, do tego rogi z zestawu, ktory byl w Lidlu w te wakacje, o wiele lepsze trzymanie, lapki nie bola, a rogi fajna alternatywa jak chcesz zmienic polozenie rak. No i jakosc wykonania fajna, na wage nie patrze bo moj Viper sluzy mi do zwyklej jazdy, o czyms innym moze pomysle w przyszlosci. Zestaw kosztowal z 30zlt, a jest ekstra.

Z takich ogolno dostepnych widzialem jedne chwyty profilowane, polaczone z krotkimi rogami kosztowoaly kolo 80zlt na allegro, moze takie by Ci pasowaly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...