enduroriderPL Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Od chwili aktualizacji forum nie dostaję żadnych powiadomień tzn: nie mam spisu nowych tematów z interesujących mnie działów oraz powiadomień o odpowiedziach w tematach. Nie nie ruszałem w konfiguracji użytkownika a pomimo tego nic do mnie nie przychodzi. Czy w związku z aktualizacją trzeba dodawać od nowa fora do obserwowanych? Co z powiadomieniami o nowej odpowiedzi w temacie w którym zabierało się głos? Przepraszam za głupie pytania, ale sam nie mogę dojść co się stało a przeszukiwanie całej nowej zawartości jest, delikatnie mówiąc, uciążliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Października 2011 to zweryfikuj najpierw ustawienia powiadomień w swoim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Podaję link jak wygląda problem z powiadomieniami gdy śledzi się cały dział. http://imageshack.us/photo/my-images/847/powiadomienia.png/ Przy śledzeniu pojedynczych wątków działa. Jednak, gdy narzuci się parę tematów w dziale to link jest wyświetlany tylko do tego pierwszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Października 2011 lyndowss, Twój problem dotyczy innej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dzięki, byłem przekonany że wszystko sprawdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.