Mod Team Franio Napisano 24 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Link: Listonosz - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 hehe, juz to widzialem, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ja nie, hehehe ostatni będą pierwszymi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Przecież to musi być fake, nie ma takiej opcji, żeby gość na takim rowerze z taką pozycja i kadencją jechał tempem pro tourowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 heheheheh dobre !! po raz kolejny wychodzi prawda, że to nie rower jeździ (nie ujmując panom kolarzom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Października 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2011 safian, listonosz ścigał się "u siebie", a to ponoć wiele sił dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No i jeszcze dodatkowy impuls - zawsze to szybciej dostarczy przesyłki i premii mu nie zajumają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mimo wszystko, to kolarze jechali szybciej, bo go przecież wyprzedzali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Przecież to musi być fake, nie ma takiej opcji, żeby gość na takim rowerze z taką pozycja i kadencją jechał tempem pro tourowców przekładnia w piaście i piec treningów w tyg, niezależnie od pogody, samopoczucia i takich tam, z rowerem ważącym jakieś 30-40 klocków, spoko jak dla mnie na krótkim dystansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Może rower elektryczny? Włączył wspomaganie i śmigał jak Czanczelara . Jakoś mi się nie chce wierzyć że listonosz ma taką parę w nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Fake czy nie dla mnie bomba, nigdy tak się nie uśmiałem przy filmiku rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lepsze od wypadku z antylopą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Fake na 100%, ale dobry fake Wystarczy spojrzeć na to, jak wolno jadą kolarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.