Adam96 Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Poszukuję dobrego nawet używanego roweru crossowego. Rower musi być mocny i wytrzymały mam 16 lat 183cm. Znalazłem fajną meridę ale nie wiem czy da radę na wyjazdy które mnie interesują, ponieważ potrzebuję roweru na dalekie dystanse z mieszanymi drogami ale głównie asfalt. Merida jeździ na Alivo więc tak myślę że z rok przy mocnym użytkowaniu powinna wytrzymać przód też M191 low 31,8-48 Mam jeszcze jedno pytanie jaki rozmiar ramy wybrać ? Rower planuję kupić w lutym ale chciałem się dobrze zorientować co lepiej kupić na początku zastanawiałem się nad krossem hexagonem v6 i lekką przeróbką na szosę ale jednak zrezygnuję z tego. Podajcie jakieś fajne rowery w tym przedziale 1100zł.
Trybal092 Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Rower crossowy Merida Crossway 40-V 2011 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery Rower crossowy Unibike Crossfire Gts 2010 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery
Adam96 Napisano 24 Października 2011 Autor Napisano 24 Października 2011 Rower crossowy Merida Crossway 40-V 2011 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery Rower crossowy Unibike Crossfire Gts 2010 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery właśnie tak merida jak na razie najlepiej mi odpowiada
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.