reventos Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Mogę kupić za 150zł nowego NOVATEC'a NT-D252 SS, na 4 łoż. maszynowych. Ale ta piasta ma mocowania na szybkozamykacz (tak jak zacisk sztycy bez użycia kluczy). Ważę ok. 90kg i nie jestem pewny, że piasta z tego typu mocowaniem będzie nieruchoma w ramie i o to właśnie pytam. Czy jest też duża różnica między standardowym na klucz 15-stkę, bolt-on, czy ten właśnie szybkozamykacz? Szczególnie do mojej wagi i jazdy w dircie.
Mod Team Puklus Napisano 23 Października 2011 Mod Team Napisano 23 Października 2011 Jak odpowiednio zaciśniesz to będzie trzymało bardzo dobrze.
adas651 Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 jak masz rame z poziomymi hakami to koło na szybkozamykacz czy bolt-on bedzie ci sie przesuwać chyba, że zastosujesz napinacze jeśli jeździsz też w streetcie to nie polecam jeśli już kupiłeś to może da sie zmienić oś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.