sEs Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam W ''starej" wersji forum, wchodząc z telefonu miałem piękną mobilną wersję, lecz po update'cie wyświetla mi się normalna wersja, i tu moje pytanie, czy po zmianie nie ma mobilnej wersji czy po prostu mój telefon nie "załapał" że jest ? Coś chaotycznie to napisane ale chyba rozumiecie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Jeszcze trochę cierpliwości. Wgrywane są po kolei wszystkie funkcje forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Października 2011 mobilna skóra jest. Możesz ją sobie zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mam, dzięki za pomoc ! Pomocny admin to dobry admin ! :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Zamykam, a tak prościej dla przyszłych pokoleń: Skórkę można zmienić w lewym dolnym rogu ekranu po kliknięciu w "Zmień styl". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.